hoce li prodaja skoro, kazu nece me dugo cekati 😁
Stvarno prekrasan autic, boja je TOP. Do kraja godine tko zna 🤔
hoce li prodaja skoro, kazu nece me dugo cekati 😁
Stvarno prekrasan autic, boja je TOP. Do kraja godine tko zna 🤔
još se kupuje
OPTE KOPSEJAK KREŠIMIR 444 0.00% 640,444
znači on voli davati naloge sa četvrokama
još se kupuje
OPTE KOPSEJAK KREŠIMIR 444 0.00% 640,444 znači on voli davati naloge sa četvrokama
Samo da ponuda ne bude u tim četvorkama za zarezom iza prvog broja😂😅😇😉🤣
Samo da ponuda ne bude u tim četvorkama za zarezom iza prvog broja😂😅😇😉🤣
čuješ, bolje i to nego nulovanje koje prijeti na ostalim "trejderskim perjanicama"
još se kupuje
OPTE KOPSEJAK KREŠIMIR 444 0.00% 640,444 znači on voli davati naloge sa četvrokama
to sam ja jednom prilikom komentirao da su to njegovi nalozi.... ako se sjećate....
znači on voli davati naloge sa četvrokama
to sam ja jednom prilikom komentirao da su to njegovi nalozi.... ako se sjećate....
Daje vam signal koliko nude za Optimu dok kupuje po 444 kom za novce od "mračnih sila" koje prodaju po 4444 kom......😅😇😂🤣.......očito nije sam vrag ovdje nego 2/3 vraga......😃😃😃😃🙃🙃🙃
kolege, ajmo sada ozbiljno, je li realno očekivati 20 kn / dionci ako je Kreši dobro i preko 6 kn / dionici a Drvu je bilo dobro i više od toga...?
mislim kako kupuju, očito su informiraniji i nešto znaju a neka poznata imena sa popisa dioničara ne prodaju po ovim cijenama..?
Signal za sutra.
Industrijski prosjek Dow Jones porastao je u utorak preko 500 bodova nakon što je Pfizer Inc. najavio da tvrtka planira isporučiti 200 milijuna doza cjepiva COVID-19 Sjedinjenim Državama do svibnja, umjesto početnog vremenskog okvira koji je predložio srpanj kao datum završetka. Također, investitori nadgledaju velike tvrtke kako bi kasnije tijekom dana izvještavali o svojoj tromjesečnoj zaradi.
kolege, ajmo sada ozbiljno, je li realno očekivati 20 kn / dionci ako je Kreši dobro i preko 6 kn / dionici a Drvu je bilo dobro i više od toga...?
mislim kako kupuju, očito su informiraniji i nešto znaju a neka poznata imena sa popisa dioničara ne prodaju po ovim cijenama..?
E moj dioničaru srce ti je veliko kao kuća na ovoj dionici a to inače nije dobro. Strpljen spašen, tko očekuje manje, obraduje se kad dobije više....
Meni je 10 sasvim ok. Ako bude naznaka, 50% stavljam na 10 a 50% svakih 50lp više. Ne kupujem audi. Papirići za život do oporavka pravog posla.
Novac se ne broji dok su karte još na stolu.
To treba smatrati kamenčićima koje pomičemo po pjeskovitoj plaži.
Gledam već danima ask i bid na opte, i nije mi jasan onaj nalog od 50 tisuća komada na asku, na 6,40
Ma jel' siromah ne zna da se tako ne izlazi ?
...
Gledam već danima ask i bid na opte, i nije mi jasan onaj nalog od 50 tisuća komada na asku, na 6,40
Ma jel' siromah ne zna da se tako ne izlazi ?
Radi se o 4 naloga. Nije jedan.
Na Agramu se ne vidi broj naloga.
Ni to ne isključuje četiri naloga sa istog računa
Svejedno.
U svakom slučaju nije razborito naslagati se na jednu razinu.
Ili ja to sve pogrešno shvaćam, to trgovanje
Na Agramu se ne vidi broj naloga.
Ni to ne isključuje četiri naloga sa istog računa
Svejedno.
U svakom slučaju nije razborito naslagati se na jednu razinu.
Ili ja to sve pogrešno shvaćam, to trgovanje
ne shvaćate, ljudi daju popust na količinu, znaju i oni da to vrijedi 10, ali eto dobričine časte
Svi napeti ko puške , pred raspravu u Saboru .
Čak i mali traderi .
Kad treba korigirati cijenu, svi napeti i ne daju. Kad treba skočiti cijena, onda ima kupaca.
Čista psihologija krda .
Čista psihologija krda .
nije li to ključno u ovome trenutku, stjecanje imuniteta na bezglavo ponašanje i jurcanje bez cilja i pravca, vidim da se velike nade polažu u raspravu u Saboru, a ja mislim da će biti njonjasta, jer dok im predsjednik objasni o čemu se uopće raspravlja trebati će barem tri čitanja, a najgore što oni uglavnom nemaju dionica i nije ih briga
a najgore što oni uglavnom nemaju dionica i nije ih briga
Kako ne? Pa Plenki je veliki ulagatelj u telco sektor.
Ima 69 dionica HTa!
Sada je sve na Credit Suisse .
Oni znaju SVE , da naprave profit i tamo gdje ga nitko ne vidi .