Povucimo crtu na 12
ako bude za tu cijenu, onda ćemo sigurno povlačiti crte
biti će crtanja k'o na likovnom
Povucimo crtu na 12
ako bude za tu cijenu, onda ćemo sigurno povlačiti crte
biti će crtanja k'o na likovnom
Nsmo dugo vidjeli pozitivnu blokadu na OPTE...kako je krenulo...
Sa transakcijama od 200 komada ????????
Ha, tko je tu lud ?
Ajde i ovo da vidim, za anale. svašta sam već vidjela na burzi, ovo nisam
Foto finish ili ima još sitno do cilja ?
grtalica je krenula, nemojte da vas zavaraju ovi povremeni udari u nešto sitno, to su bježeći "policajci"
Teško danas..Sad u vrijeme gableca, marende trebali bi se nalozi umiriti
Teško danas..Sad u vrijeme gableca, marende trebali bi se nalozi umiriti
nema danas gableca, mnogi će ostati gladni
Ne valja biti ni u braku sa dionicama.
Da sam se na vrijeme razvela vec bih se tri put udala
sigurno da bi. ove starije su ljepše ali zato mlađe sad imaju više iskustva.
Ne valja biti ni u braku sa dionicama.
Da sam se na vrijeme razvela vec bih se tri put udala
malo zapinjemo na prosječnoj, ali biti će to riješeno do petka
sta ekipa misli,,jel 6 novo dno il idemo jos gore po novo dno??..moj stav da idemo u ovom trendu barem na 6.30 do 6.40
Svaki tjedan plus jedan .
6+1 jednako 7 .
Jel nam dosta 6 kuna za danas?
leont:
da za danas nam dosta 6..al sutra bi moglo bit dosta 6.30
Moj je ulog na Optimi najteži
Ja ću si pak kupiti Slobodu
Novac se dakle ne broji dok su karte još na stolu.
Imaš papir, dodaj mu snove i imaš uteg oko vrata
Display MoreOvoliki promet na Opte nije viden vec gotovo 2 mjeseca trgovanja. Totalno se zaledila i stavila po strani u iscekivanju novih vijesti a nigdje ni glasa.
Blizi se kraj pa su se neki odlucili skloniti u “sigurnu luku“ ili ima onih koji znaju poneku vise?.. boo
Kako god, interesantna ce bit zavrsnica jer bilo je mnogo nevjernika, skeptika, euforista a na kraju se mrtvi (zarada gubitak) broje.
Promatram vec vise od godine dana i ostajem zacementiran do kraja..
Ma ima tu svega, optimista, pesimista, strpljivih i nestrpljivih, vjernih i nevjernika i naravno trejdera.
Gledam ove četiri četvorke na prodaji , a bile su jutros i na kupnji.
4.444 ......slučajnost ili je netko skoknuo i do numerologa na konzultacije 😀
Netko se igra 😀, tako sam ja svojevremeno pred 10 tak godina znao postaviti nalog, mislim na viru na 0,01 i 0,02 kn i to onako po 10.000 i 100.000 komada, prolazili bili kad nije bilo naloga na kupnji pa se vidjeli i ispada da je bilo brdo komada na kupnji 🤣🤣🤣
kolege, da se i ja oglasim... nisam dokupljivao ispod 5.5 kada sam mislio a sada vise ne zelim iz principa.
naravno da je moguc povratak na 4 ili 5 kn ako se ljudi istresaju... problem je sto ima dosta trejdera, .. a da ne govorimo kada je cijena zakucana u ozujku 2020. na manje od 4 kn zbog jednog članka s poslovnog... eh drhtave ručice moje.
Dugoročni u ovakvim vlakićima bez vijesti postaju trejderi. Sa jednim manjim dijelom portfelja. I to je u redu. Tvrdokornim držateljima dionica, s vremenom, kako prolaze vlakići, narastu magareće uši.
Display MoreDugoročni u ovakvim vlakićima bez vijesti postaju trejderi. Sa jednim manjim dijelom portfelja. I to je u redu. Tvrdokornim držateljima dionica, s vremenom, kako prolaze vlakići, narastu magareće uši.
Slažem se sa tobom, evo su meni magareće uši već prerasle u slonovske i još uvijek nisam ništa naučio i odlučio.
Mislim da će sutrašnji dan donijeti istinu na vidjelo.
Ili će se trgovina smiriti i početi uobičajeno koprcanje po bidu, uz polagani pad cijene ili će se nastaviti skidanje po asku, iako ne očekujem ovakav tempo.
Bude li se cijena održala oko 5,90-6,05 možda tu i ostane do novog vlakića.
Objava ZEM-a bez izmjene članka koji svi doživljavaju kao "to be or not to be" ili objava FI koji će biti standardno lošiji od prethodnog, mogli bi biti okidač prema 5 kn, pa si mislim da ne bi bilo loše sada malo pokratiti i kupiti niže.
Ali uvijek ostaje ona proketa dvojba: a šta ako je to završni skok?!
Samo pazi što ćeš odlučiti, da ne dovedeš u pitanje prijevremenu mirovinu.
kolege, da se i ja oglasim... nisam dokupljivao ispod 5.5 kada sam mislio a sada vise ne zelim iz principa.
naravno da je moguc povratak na 4 ili 5 kn ako se ljudi istresaju... problem je sto ima dosta trejdera, .. a da ne govorimo kada je cijena zakucana u ozujku 2020. na manje od 4 kn zbog jednog članka s poslovnog... eh drhtave ručice moje.
Sve je moguće na ovoj dionici i u Hrvatskoj ali poprilično sam siguran da je u odnosu na prošlu godinu mnogo plašljivaca i hebivjetara otpalo koji su mislili na brzinu zaradit jer je optima išla kao u prodaju.
Istotako tu je solidan broj srednjih i čak manjih računa koji su stoički podnili slalom od +8 do 3.8 pa nazad, tako da ipak mislim da svakim danom sve skupa izgleda ozbiljnije..
Nisu li ZABA i Allianz u strateškom partnerstvu?
U kombinaciji sa Kresom ? XD 😄😁