izvjestaj je dostupan svima na https://sudreg.pravosudje.hr
ma znam kolega.. ali kazem treba kopati... imate na stranici poslovna hr ali treba imati pretplatu gdje je sve vec izvadjeno.. sta kazete na moje brojke koje sam iznio?
ma znam kolega.. ali kazem treba kopati... imate na stranici poslovna hr ali treba imati pretplatu gdje je sve vec izvadjeno.. sta kazete na moje brojke koje sam iznio?
Ja kažem da je to TO!
klasa veeeliki optimist!!
vidim lagano se napušta turizam, brodarstvo, autoindustrija, izgleda se još nekima sviknulo imati Audi uživo
A tek je ponedjeljak .
A tek je ponedjeljak .
e da bude SVAKI DAN +30% od danas ja presretan
Danas su me prvi put zvali iz tele2 da me akviziraju... nisu nikada do sada... e sada jel to nesto znaci ili ne za ovu pricu moze se tumaciti obostrano
ako g. Krešo ovako nastavi, prestići će i addiko i PT drvo Krešo +313kom.
Malo mu više treba od ovih 300 kom. po danu da njih dostigne ali neka nam on samo čisti raspoloživo. I ja bi ali nemam sa čim više
ja imam kolege osjećaj da se g. Krešo samo malo igra s tih 300kom.. to je njemu kikiriki... onako stavi se na BID pa ako upadne upadne ako ne ništa... one tarnsakcije po 5000kom su mi još jasne.. ali sa ovoliko ja mislim da se gospodin samo malo igra. nista drugo hehe
Puno smo vremena izgubili na preptostavke...Bolje bi bilo da smo međusobno podijelili zadatke , kao u osnovnoj i detaljno proučili svaku UGovu akviziciju ovom dijelu svijeta.
Puno smo vremena izgubili na preptostavke...Bolje bi bilo da smo međusobno podijelili zadatke , kao u osnovnoj i detaljno proučili svaku UGovu akviziciju ovom dijelu svijeta.
ajde čekam zadatak kolega. po koliko im je isla maximalna akvizicija?
ajde čekam zadatak kolega. po koliko im je isla maximalna akvizicija?
Pa neće student 👩🎓davati zadatke profesionalcima! Ja samo predlažem
ako sam ja dobro guglo, a mislim da jesam evidentan je varaždinski trag. fima proprius i dotični gospodin te pt drvo i ona jedna brokerska firma iz vž zatvorena u krizi zaboravio sam joj ime. dalje neke tuđe privatne podatke ne bi iznosio ali mi se čini da smo svi na dobrom putu. i to na jako dobrom.
Kolege.. pazite sada ovo.. 1. Imam pitanje posto nikada nisam sudjelovao da se mene "isplaćuje" kada je priezimanje.. dakle. Plaća li se porez ako je preuzimanje ? Ne mislim da sam prodao dionice na burzi....
2. Ako se plaća: državi je zapravo u interesu da izmjeni ZEM jer onda ide "nabidavanje" tko sa više za optimu i to bi značilo da će država ubrati i veći porez za sve kojima nije prošlo 2 godine ili mi je logika kriva ?
ako sam ja dobro guglo, a mislim da jesam evidentan je varaždinski trag. fima proprius i dotični gospodin te pt drvo i ona jedna brokerska firma iz vž zatvorena u krizi zaboravio sam joj ime. dalje neke tuđe privatne podatke ne bi iznosio ali mi se čini da smo svi na dobrom putu. i to na jako dobrom.
Nisam baš pohvatao što želite reći.. znam za PT Dobro ali gospodin iz pt drva je malo tajnoviti.. nadalje, me razumijem poveznicu g. Kreše sa pt drvom ili nisam dovoljno guglao ? 😁🤠😉
ako si duže od dvije godine ne plaća se porez, a firma firmu kad preuzima to su druge porezne osnove.
ali ako se preuzima ja se pitam zašto onda imam porez uopće ? Nije da ja prodajem dionice."uzimaju " mi ih ....
Kolege.. može li ovo pomoći oko izračuna ? 😉🤠😁
ali ako se preuzima ja se pitam zašto onda imam porez uopće ? Nije da ja prodajem dionice."uzimaju " mi ih ....
Kolega dioničar, nitko vama ne uzima dionice nego vam daje ponudu da prodate dionice ako to želite , ako ne želite mozete ih i dalje zadržati jer tu se ne radi o prisilnoj prodaji kao kod istiskivanja već ih dobrovoljno prodajete pa ako ih držite manje od dvije godine i odlučite ih prodati ponuditelju morate platiti porez isto kao da ste ih prodali na burzi, jasno izuzev onih koje držite dulje od dvije godine.
Nitko ti ništa ne oduzima, prihvaćanje ponude je dobrovoljno. Potencijalno kasnije istiskivanje je druga stvar, ali ako se ne varam i tu si porezni obveznik, ako imaš dionice manje od 2 godine...
A sto se tiče drugog pitanja, da je naša država iole normalna, ne bi ga nikad ni postavio već bi se to podrazumijevao. Ali tko se na mlijeko opere, taj i na sisu puše...
ako ti ih "uzimaju" prije nego što istekne 2 godine, i ako je ponuđena cijena realan peer value, a ne ona iz "procjena" onda bi trebao platiti porez, pogotovo ako je u proces uključen javni bilježnik, jer oni, za razliku od SKDD-a, moraju poreznoj dostavljati podatke.