Raspudić . Benčić , Grbin , ono sve znaju o OPTIMI .!
Što to oni imaju sa Optimom, odnosno što vladajući imaju (ili nemaju) sa istom?
Osim da vladajući lakše podlegnu "LOBIRANJU" nekoj od zainteresiranijih strana.
Raspudić . Benčić , Grbin , ono sve znaju o OPTIMI .!
Što to oni imaju sa Optimom, odnosno što vladajući imaju (ili nemaju) sa istom?
Osim da vladajući lakše podlegnu "LOBIRANJU" nekoj od zainteresiranijih strana.
Ovaj zakonćčić je za CREDIT KAPITAL SUISE kikiriki .
Kad budu saborski zastupnici raspravljali o novom ZEM-u, sve ce se vrtit oko crvenih komunista, ustasa, partizana i 91´ 45´
Oni jednostavno ne znaju o cemu bi drugo pricali, to im je zajednicki jezik i na tu razinu govora su odavno procjepljeni.
Cisti igrokaz se sprema..
UG hehe
https://united.group/united-groups-…s-in-the-world/
ovo već znamo.. ali eto.. ovaj link nije bio.
Fer cijena moja nije fer cijena njima. I obrnuto😅
10,55 - 11,55 i mirna Hercegovina😎
nemo tako sam nešto o ja izračunao realnu vrijednost ako se oduzme dug
.. ali opet ću napomenuti - ZABA po 10 kn pred koliko godina ? Jer što ako A1 ponudi 13 kn ? Ako UG stvarno želi optimu neće škrtariti vjerujte mi.. mene jedino i dalje zanima a na to nisam nikada ovdje dobio odgovor... Ako netko ponudi 10, a drugi 12.. postoji li dražba ? Tj možda je i drazba već u tijeku u Swiss bank ?
zlocesti hvala na reaction ali mene i dalje zanima odgovor oko dražbe. Dakle molio bih netko upućen ili tko ima iskustva da se izjasni
Subotnje teoretsko pitanje. Recimo da se ZABA i HT odluče prodati svoje dionice postojećim dioničarima, koliko biste bili spremni platiti? Koja je to fer cijena?
Pa evo ja bi im ponudio 1000 kn za njihov udio.. ajde da ne cjepidlacim dao bi svakom soma kuna.. nebitno ko kolki udio ima.. nadao bi se da mi ga prodaju.. pa da osiguram svojih 1000 narastaja
kolege.. ovdje će biti sjedište UGa.
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/…n-foto-20201218
Ovo još nije postano.. slike u 3Du jesu ali filmić nije kao ni detaljan opis
Odoh ja par riječi u kladionicu.
Nisam toliko učena kao kolege, al' kako kažu- Žene uvijek znaju
nemo tako sam nešto o ja izračunao realnu vrijednost ako se oduzme dug
.. ali opet ću napomenuti - ZABA po 10 kn pred koliko godina ? Jer što ako A1 ponudi 13 kn ? Ako UG stvarno želi optimu neće škrtariti vjerujte mi.. mene jedino i dalje zanima a na to nisam nikada ovdje dobio odgovor... Ako netko ponudi 10, a drugi 12.. postoji li dražba ? Tj možda je i drazba već u tijeku u Swiss bank ?
kolega, prisjetite se i proučite preuzimanje plive. actavis i barr su nekoliko puta davali kontraponude. naravno, poboljšane. ako se ne varam, krenulo se od 650, a završilo na 815. ili tako nekako.
tollway relativno sam nov na burzi, zato i pitam..
kolege, g. Krešo kupuje kao da nema sutra...
kad već toliko spominjete dioničara br.9 ispada da je čovjek u nekih 9 mjeseci kupio nekih 70 tisuća komada
Kivi : pa mislim da niste puno pogriješili.. očito čovijek zna..a navedeno možete i provjeriti na investiramo.com po danima.
no mene zania poveznica PT Drvo sa UGom ?
Baš mi je drago zbog njega.
Baš mi je drago zbog njega.
zašto kupuje g.Krešo? Jer može. Kama Sutra💶
I bakalar smo dočekali kupca nismo dočekali. Više nam sreće iduće godine.
Ma goni ga u k... 🙈Sve je mirnije otkad nije tu.. Kad se samo sjetim onih njegovih 'urbi et orbi'' objava...
Kolege, Sretan Bozic svima prije svega! Ima li netko podatak koliko je Tele2 bio dužan prije prodaje UGu za 220 mil eur ?
Hvala.