Al' ste se uskokodakali🙃
Ima nekakva Europska direktiva koja to regulira.
Sve će na koncu svima biti dobro.
Pa što bi državna administracija radila kad ne bi istu stvar radila, radila, radila pa tek onda odradila
Al' ste se uskokodakali🙃
Ima nekakva Europska direktiva koja to regulira.
Sve će na koncu svima biti dobro.
Pa što bi državna administracija radila kad ne bi istu stvar radila, radila, radila pa tek onda odradila
Ima tu mnogih kojima je baš mi se vidi izgorijela "čarapica", a meni sve što dadoh u Savu bacih!
A gdje su promjene u člancima ZEM-a? Opet na milost budemo spali! A LURA loše na istiskivanju ponudila? Kad je dionica ono preko 928 kn bila...
Vozač kamiona za razvoz mlijeka još najpošteniji!
Da im je tu Knez i Raspudić ili "Ana 4 pištolja" sa svojim procijeniteljima i sa pola bi se pokrili ušima!
Najvažnija vijest u vezi Optime je da je zločesta nakon što je poslala mail aliasu (analitičar) zagrabila u čarapicu i nakon što je počela trgovati samo u USA opet kupila OPTE.
😛
Ne obmanjujte investicijsku javnost 🙃
Ništa od ovoga što sam napisao nije izmišljeno, napisala si da ima poruku u pp i da si opet kupila OPTE.
Jedino se ne zna o čemu je bila poruka i kakav je bio eventualan odgovor.
Ima više smisla nego neke priče koje se prodaju na nekim drugim temama.
Šala mala.
Svakodnevna molitva
..Bože od Burze, tebi se molim....... Daj da zaradim !
Ako već ne zaradim, daj makar da ne izgubim
Dani prolaze, vrijeme odmiče, i ovo se bliži kraju.
Ovdje su svi već imali priliku zaraditi, i imaju opet, dva put je dva put
Jer Opte ili uopće neće biti prodana u dogledno vrijeme, ili će biti prodana za puuuno više od 5 kn
Moj je bet na drugu opciju
Niti HT želi vasništo nad kojim ne upravlja, niti banci treba teleoperater u vlasništvu
Display MoreSvakodnevna molitva
..Bože od Burze, tebi se molim....... Daj da zaradim !
Ako već ne zaradim, daj makar da ne izgubim
Dani prolaze, vrijeme odmiče, i ovo se bliži kraju.
Ovdje su svi već imali priliku zaraditi, i imaju opet, dva put je dva put
Jer Opte ili uopće neće biti prodana u dogledno vrijeme, ili će biti prodana za puuuno više od 5 kn
Moj je bet na drugu opciju
Niti HT želi vasništo nad kojim ne upravlja, niti banci treba teleoperater u vlasništvu
Predlazem da registriramo OPTE vjersku zajednicu i apliciramo za neke novcice iz proracuna pa da se djelomicno pokrijemo bar na taj nacin
Aj' dojadili mi, nestrpljivi
Mucho , Mucho , Mucho, .... Yo Te Quero Mucho...moja Opte
Nacrtala sam Opte, mada se nema što crtatati na prometu od par tisuća kuna, i nikada ne znaš kada će tko pomahnitati. Pa smatrajte da sam bacila grah
Al' vidi se cup, siguran ko' smrt i porez
Nacrtala sam Opte, mada se nema što crtatati na prometu od par tisuća kuna, i nikada ne znaš kada će tko pomahnitati. Pa smatrajte da sam bacila grah
kad ce vise sampanjac neki?
Sačekajmo polovicu 12 mjeseca, biti ćemo pametniji a možda nešto i saznamo.
Koji je to po redu u dosadašnjem nizu neostvarenih cupova ?
Mom je Jubitu ćaša uvijek poluprazna
Kada sve sretno završi očekujem javno pusu. Cmok zloćka
No, vojnici o skraćenju... ostatak znate, a ulagači u ulaganjima..
Jutros razmišljam, ako konačno i jednom kako je trebalo oduvijek biti, jer je ovaj duopol na tržištu ravan incestu... kada konačno dođe treći igrač, kako će se to odraziti na poslovanje HT ? Pitam sve koji imaju ikakvu predodžbu.
Razmišljala sam naime da se parkiram u HT dionicu, Stabilno poslovanje, redovna dividenda, to je ono- Za udovice i siročad ?
Nakon dolaska Tele 2 mobilna telefonija je postala dostupna svima.. Gregor je proveo revoluciju... kako li će tržište izgledati nakon liberalizacije tržišta fikne mreže i IPTV , pitam s epitam. I ima li igdje non bariner ualganja ?
P.S Odbijam produljiti ugovor za Max TV ima već dulje pola godine, plaćam skuplje uslugu... čekam micu macu
Časna riječ.
Koji je to po redu u dosadašnjem nizu neostvarenih cupova ?
ne zna se točno koji je po redu, ali banana split je uvijek poželjan
kolege, hvala na informacijama.
ali što bi po Vama značilo brutalno puno ?
znamo kako ide vrednovanje.. 6x 7x 8x 9x EBITDA a fixni operateri i više.
po prošlogodišnjoj EBITDA OPTE vrijedi 17 kn / dionici. može malo pojašnjena s time "Brutalno puno" ?
Opte se brutalno utaborila u rovu za optiku i ne mrda
kolege, hvala na informacijama.
ali što bi po Vama značilo brutalno puno ?
znamo kako ide vrednovanje.. 6x 7x 8x 9x EBITDA a fixni operateri i više.
po prošlogodišnjoj EBITDA OPTE vrijedi 17 kn / dionici. može malo pojašnjena s time "Brutalno puno" ?
Opte se brutalno utaborila u rovu za optiku i ne mrda
Možda bi se Optima trebala početi baviti mobilnom, pa da malo poleti u zrak
25000 komada odjednom po asku.Hmhm
25000 komada odjednom po asku.Hmhm
To je samo povratak iz keša u pozicije
BIla je i metla na 5 pa se povukla.
BIla je i metla na 5 pa se povukla.
Da ne bude preočigledno..😁
Izgleda kao da je netko to prosuo po bidu. Vidjeti ćemo ima li kakvih promjena u top10 iducih dana.
Nisam vidio što je točno bilo, ali to bi značilo da se iskrcao?
Bilo je po asku.