Morat cemo u Medjugorje izgleda, to nam jedino preostaje
edit: screenshot mi ostao jer sam htio samo pokazat kak izgleda kad se krenes regat..kao imas (imate ces) access..a u biti neces imat
Morat cemo u Medjugorje izgleda, to nam jedino preostaje
edit: screenshot mi ostao jer sam htio samo pokazat kak izgleda kad se krenes regat..kao imas (imate ces) access..a u biti neces imat
Ajmo skupit svatko po 100 kuna pa dati naimu, on je ovdje ipak davao najviše pokazatelja, a ako se OPTE ne proda, trebat će mu svaka lipa. hi hi hi
Trebat će više nas svaku lipu ne samo kolegi @naim -u ako se OPTE ne proda iduće godine po normalnoj vrijednosti.
Ima on i SAPN dosta kako mi se čini možda ga ona izvuče.
A ima i Krešo K. I SAPN i OPTE 🤔😊😁😎
a dobro ovisi i koliko je njihova analiza uistinu relevantna..
ja na poslu sam imao priliku vidjeti neke projekcije Consensus economicsa, di za neki dio tržišta pretplata košta tipa 560 funti.. je to ekonometrija, modeling, ali isto se bazira na nekim inputima i time frame-ovima.. di kad se desi korona opet sve pada u vodu.. ne vidim da oni mogu tu nešto više reći.. tako da i dalje nam ostaje dobar stari common sense i informacije koje imamo
Meščini da nam se kao korisnicima usluga pred očima odvija vrlo važna bitka koju nitko ne vidi, a osjetiti će na novčaniku u budućnosti.
Ukoliko netko drugi, osim A1, kupi Optimu, to će gotovo sigurno značiti rast kvalitete i pad cijena usluga u budućnosti, poglavito ako to napravi Tele2/United zbog sinergije, bla bla bla
Ako pak se A1 toga dokopa, bojim se da ćemo tek vidjeti snagu duopola nu ovoj sve važnijoj industriji.
Ukratko, svi bi trebali navijati za trećeg igrača, ma tko on bio
to se i radi, i to več dugo vremena.....več su svima i glasnice popucale od navijanja a kad ono goooool......ma k.... gol, stativa.....
Dosli mi poruka na viber.
Dosli mi poruka na viber.
Aha tu smo. Raskrinkan si... Dame i gospodo forumaši diokidina je na tele2 mreži.
Prorok navjesnik 🙂
Svi cemo u Tele 2
Nadam se da ovaj naš Optima klub neće morati davati popuste 😂😂
Meščini da nam se kao korisnicima usluga pred očima odvija vrlo važna bitka koju nitko ne vidi, a osjetiti će na novčaniku u budućnosti.
Ukoliko netko drugi, osim A1, kupi Optimu, to će gotovo sigurno značiti rast kvalitete i pad cijena usluga u budućnosti, poglavito ako to napravi Tele2/United zbog sinergije, bla bla bla
Ako pak se A1 toga dokopa, bojim se da ćemo tek vidjeti snagu duopola nu ovoj sve važnijoj industriji.
Ukratko, svi bi trebali navijati za trećeg igrača, ma tko on bio
Ja ću ipak navijati za onog tko ponudi više po dionici....ukratko
Nadam se da razumijete moju odluku 😂
Već sam mislio kako nema na ZSE analitike prometa, mislio sam nove stranice pa moraju puno pokvariti! Ipak ima!
Ja sam još uvijek tu, unutra, generalno. Dijete u duši.
U HR cirkusu, šta mogu.
Whooops.🙃
Padobrane treba otvoriti.
Ajde, svi vec odavno znamo da van ne mozemo. Overbought
Može li netko reći kada ću dobiti svoje novce za dionice Optime? Navigam na brodu i nemam vremena čitat furešte šta pišu, a grintam u sebi. Kupio sam ovo po 8 kn, jer se trebalo prodati i da dobijem novce, jel zna tko šta je zapelo? Ćutim da ništa od toga, ali iz despeta ne prodam. Vratim se s broda i imam šta vidjeti, cijena na 4 i malo kune. Da još izvjesim crnu bandijeru na pola koplja, pa šta ja radim na moru za furešte?
Svi koji smo u papiru smo ludi.
Mogu izdati potvrdu. Kvalificirana sam 🙃🙃🙃
Nema nista novog. Nece ga niti biti.
U medjuvremenu se moramo malo i zabavljati.
Treba otić u ljekarnu, kupit tabletu za spavanje sa rokom dospijeća 10.7.2021, probudit se, otuširat napravit jaja na oko, otić u birtiju, narucit kavu, otvorit novine, pogledat naslov....i naručit dupli Jackey, nazvat ženu i reć: ajde kupi si onu bundu, daddy časti!
U
Treba otić u ljekarnu, kupit tabletu za spavanje sa rokom dospijeća 10.7.2021, probudit se, otuširat napravit jaja na oko, otić u birtiju, narucit kavu, otvorit novine, pogledat naslov....i naručit dupli Jackey, nazvat ženu i reć: ajde kupi si onu bundu, daddy časti!
Neće bit bunde. 10.07. Ljeto je.
... sve osim bunde jer kome je do bunde u srpnju!
Ja ću mojoj predlozit
MB E400 Cabriolet 4Matic AMG
i da me odveze gdje nikad nisam bio i da ostanemo tamo dok nam ne dosadi ili nestane vina, maslina i ribe!
.