https://hr.investiramo.com/ZSE/OPTE/shareholders
Kada se mišem dođe na plavu odnosno crvenu strelicu piše koliko je kupovano/prodavano.
Oboje je starijeg datuma.
https://hr.investiramo.com/ZSE/OPTE/shareholders
Kada se mišem dođe na plavu odnosno crvenu strelicu piše koliko je kupovano/prodavano.
Oboje je starijeg datuma.
Ne znam ubaciti sliku, ali uglavnom na kalendaru se odredi promatrani period, pa se pojave strelice.
zlocesti : mozete li iznjeti podatak ( ukoliko se smije pisati o tome ovdje) koliko prosjecan dionicar opte I'ma dionica? Dakle doslovce kada se zbroje svi Iz top 10 I ostali (izuzev ostalih Koji imaju do 100 dionica)
Hvala
Imas ukupno oko 3000 dionicara... Od 11 do 50. mjesta u prosjeku imaju izmedju 100 i 500.000 komada... Prosjek ti ionako nista ne znaci...
zlocesti : mozete li iznjeti podatak ( ukoliko se smije pisati o tome ovdje) koliko prosjecan dionicar opte I'ma dionica? Dakle doslovce kada se zbroje svi Iz top 10 I ostali (izuzev ostalih Koji imaju do 100 dionica)
Hvala
Imas ukupno oko 3000 dionicara... Od 11 do 50. mjesta u prosjeku imaju izmedju 100 i 500.000 komada... Prosjek ti ionako nista ne znaci...
I ako sam dobro shvatio ti nisu prodavali... Pametnom dosta
Koliko sam vidio, njih nekolicina je nesto mrdalo u zadnjih 2 mjeseca... Neki prodavali, neki kupovali, ali male kolicine... Jedino je jedan skrbnicki bas dosta dokupio (par desetaka tisuca komada)... Sve u svemu - recimo da u Top50 nije bilo znatnih promjena...
Koliko sam vidio, njih nekolicina je nesto mrdalo u zadnjih 2 mjeseca... Neki prodavali, neki kupovali, ali male kolicine... Jedino je jedan skrbnicki bas dosta dokupio (par desetaka tisuca komada)... Sve u svemu - recimo da u Top50 nije bilo znatnih promjena...
U kojoj banci je taj skrbnički?
xxx...
xxx...
Ne da mi se baciti 120 kn na knjigu dioničara, rađe idem na ćevape i pivu
Znači banka ima 3 slova i 3 tockice?
xxx...
Znači banka ima 3 slova?
Eto, reko sve sto je trebalo, a opet ne reko nista... Imas valjda 50% sanse za pogoditi iz prve... Ne znam kolko banaka u Hrvatskoj ima skracenicu od 3 slova, ja znam za dve...
Kad vec ides na cevape i pivo, mogao bi i pocastiti onoga ko kupuje knjigu...
Znači banka ima 3 slova?
Eto, reko sve sto je trebalo, a opet ne reko nista... Imas valjda 50% sanse za pogoditi iz prve... Ne znam kolko banaka u Hrvatskoj ima skracenicu od 3 slova, ja znam za dve...
PBZ ili HPB
Plaćam pivu, jedan dalje...
Može li se znati je li to jedna osoba iza tog skrbničkog računa ili se radi o zbirnom računu više osoba?
PBZ ili HPB
O jbt, na HPB sam zaboravio! Meni OTP bila na pameti... Znaci imas 33% sanse pogodit iz prve...
Uglavnom, banka je iz Zagreba... Ti dalje sad dedukcijom skuzi o kojoj pricam...
PBZ ili HPB
O jbt, na HPB sam zaboravio! Meni OTP bila na pameti... Znaci imas 33% sanse pogodit iz prve...
Uglavnom, banka je iz Zagreba... Ti dalje sad dedukcijom skuzi o kojoj pricam...
Hrvatska banka, pa zaboraviš ccc, domoljub
Znači skrbnički PBZ kupuje kao sumanut, pa i tata bi sine
PBZ ili HPB
RBA??
RBA??
Shit, sad ih vec ima 4...
Zaboravili ste ZAB.
Eci, peci, pec... ti si mali zec, a ja mala vjeverica..
Dječja brojalica. Neki je se i sjećaju
Mladost još mora puno naučiti na vlastitom iskustvu, pa i to
Čekajući, makar se dobro zabavljamo
Zgodna su ta okupljanja čekajući preuzimanje. To su jedini papiri gdje ne moramo jedni druge oderati. Nadamo se svi da ćemo zajednički nekog trećeg....... pa nema animoziteta, samo zabava
RTL
Čekajući , a načekati ćemo se, što da kažem.... biti će rollercoastera. Svežite se.
Iznenađenja svakakvih. Al' kažu da se i sve desi ljudima koji imaju to strpljenja dočekati
Naletih na sliku kompleksića koji UG, odnosno Nova tv, rade u Buzinu.
http://www.tehnika.hr/wp-content/upl…96108672334.jpg
Tele2 su nedavno preselili u Hypo centar, sumnjam da će ostati tamo u najmu po izgradnji ovoga.
A možda onda i Optimu presele, ako se ova sapunica ikada završi, iz Buzina parsto metara sjevernije...
tako je kolege TO radi Tehnika.. moja miljenica nisam htio ovdje postati da ne budem izbacen jer ne znam koliko je vezano za temu...
evo..
detalji "slike"
neki razlog za 4% up?
Biti će da je stečaj