Ne znam za vas, ali meni je ovo prilika za iskrcaj, jer mi se ne da cekati jos godinu dana...bit ce jos prilike..
Buy on rumours, sell on NO news
Ma daj, Jakove izdrzi
Ne znam za vas, ali meni je ovo prilika za iskrcaj, jer mi se ne da cekati jos godinu dana...bit ce jos prilike..
Ma daj, Jakove izdrzi
kaj je ovo danas? nekakvo pripremanje terena za iskrcaj? vidjeli smo dosad kojekakvih akrobacija, ali ovo danas.....
kaj je ovo danas? nekakvo pripremanje terena za iskrcaj? vidjeli smo dosad kojekakvih akrobacija, ali ovo danas.....
Kolega slobodno se iskrcajte sad Vam je prilika..
Tek je podne , ima još vremena za vijesti danas ili u ponedjeljak
Kontam u ponedjeljak se penjemo na 7.5 kn i tu smo do objave tko je kupio i po kojoj cijeni jedno mjesec do dva a onda raketa na 10% ispod ponude
Ko' brod u boci putujem, a neću stići nikuda......
Današnje trgovanje čudno, nepotrebna žurba pri kupnji, porast cijene u desetak minuta na velikom volumenu, tako se to ne radi, ni za ulaz, ni za izlaz
A bilo je profi izvedeno, to nisu ni Pero ni Marko sa svojih laptopa za vrijeme radnog vremena, ili sa plaže
Bilo je brzo kao video igra.
Objaava je uvijek bila nakon 16 00 u petak , da ne dođe do stampeda ili blokada ,
a do ponedjeljka analizirajte , maštajte , kupite , prodajte ... kaKO VAm drago
Ko 'brod u boci putujem, a neću stići nikuda ......
Današnje trgovanje čudno, nepotrebna žurba pri kupnji, povoljnije cijene u desetak minuta na velikoj volumenu, tako da ne radi, ni za ulaz, ni za izlaz
A bilo je profi izvedeno, da nisu ni Pero ni Marko sa svojim laptopom za vrijeme radnog vremena, niti sa plažama
Bilo je brzo kao video igra.
Ide svijetlo , za sve nas koji vjeruju , uz znanje , analize , logiku i intuiciju , uz veliku vjerojatnost da smo dobro ocijenili i bili strpljivi , ako treba i još malo
Tek je podne , ima još vremena za vijesti danas ili u ponedjeljak
Ne vjerujem ja tu previse u nikakve vijesti, ali ok...prodao pola danas, a pola ostavio ako dodje kakva vijest preko vikenda, ali intuicija mi kaze da grijesim...
Ne vjerujem ja tu previse u nikakve vijesti, ali ok...prodao pola danas, a pola ostavio ako dodje kakva vijest preko vikenda, ali intuicija mi kaze da grijesim...
Imao sam prst na okidaču ali nikako da stisnem "prodaj".
Nikad od mene dobar trader.
A bila je lijepa prilika iznad 6, baš bih bio lijepo zaradio.
Mislim da je ovo danas bila špekulacija na temu očekivanja vijesti na "31.07."
A možda je akcija "31.07." u kombinaciji sa "pump & dump".
Vidjeti ćemo idući tjedan.
Vidjet cemo kolega Jubito i iscekujemo najbolje. Nadam se da ce dobra vijest o prodaji Optime doci preko vikenda, da popijemo koju .
To bi bio katalizator na n-tu za ovu burzu i mislim da bi burza poslije poletila!!
Ništa od toga. Mislim da ćemo se još načekati.
Lijepo je rekao onaj CEO HT-a (a ja mu nisam vjerovao), postupak prodaje obično traje od 6 mjeseci do godine dana.
Znači najranije rujan, a najkasnije .... do isteka roka trajanja koncentracije.
A opet, možda se nešto stvarno dogodi idući tjedan (dok HT obavijesti Povjerenika, pa Povjerenik AZTN).
Vrag će ga znati!
Ali definitivno ne očekujem nikakve vijesti danas i za vikend.
Jeda, dva, tri....... veseli smo svi
Mislim da je ovo danas samo predjelo prije glavnog jela
Svi imamo prilike ući, i izaći, pa kako tko procjenjuje i koliko tko ima sredstava i strpljenja
Jeda, dva, tri....... veseli smo svi
Mislim da je ovo danas samo predjelo prije glavnog jela
Svi imamo prilike ući, i izaći, pa kako tko procjenjuje i koliko tko ima sredstava i strpljenja
Meni to izgleda, oprostite mi, kao head and shoulders, ali ne šampon
Društvo OT-OPTIMA TELEKOM d.d. na upit Zagrebačke burze a vezano za promjenu cijene, dostavilo je sljedeći odgovor: OT-Optima telekom d.d. je 31.7.2020. zaprimila upit Zagrebačke burze, jesu li nam kao izdavatelju poznate neke nove okolnosti ili činjenice, a koje utječu ili bi mogle utjecati na cijenu financijskog instrumenta uvrštenog na uređeno tržište, a koje ne proizlaze iz informacija koje su ranije dostavljene Burzi, budući da je došlo do promjene cijene dionica oznake OPTE, što je uzrokovalo pokretanje Dražbe uravnoteženja. Optima ističe da joj kao izdavatelju nisu poznate nove okolnosti ili činjenice koje utječu ili bi mogle utjecati na cijenu dionica, a da ne proizlaze iz informacija koje su ranije dostavljene Burzi.
Kolega slobodno se iskrcajte sad Vam je prilika..
a zakaj misliš da bi se baš sada iskrcavao? po modusu operandi izgleda mi da se ekipica sa ingre i/ili dalekovoda preselila ovamo.
tocno je tako, prelaze vamo, a ovi sto prodaju OPT sada isto kupe pjenu jer to su trejderi i tako zarađuju 100 po 100kn jedino tako mozes na zse profitirati s malo rizika. Puno prometa a malo zarade ali kuna je kuna
Teško da su mala djeca pa da čekaju ponoć
To su završili, ili nisu, tijekom radnog dana
Investicijska banka otpada !
Sad je još samo u pitanju cijena...
I trajanje cijelog procesa do isplate...
8
Sad je još samo u pitanju cijena...
I trajanje cijelog procesa do isplate...
Imho. optimistično do 6 mjeseci, realno još 10 mj čekanja....
Kak vam se da toliko trabunjati i gatati iz graha... nevjerojatno.