Cca 70 tisuća komada jutros na bidu, od 5,76 do 5,70
I nikoga da ih poklopi ?
Addiku je to sjajna prilika da se riješi dijela bijede.
Cca 70 tisuća komada jutros na bidu, od 5,76 do 5,70
I nikoga da ih poklopi ?
Addiku je to sjajna prilika da se riješi dijela bijede.
Op op pozz kolege... Jeste vidjeli ovu vijest iz Amerike što je upravo izašla prije koju minutu?
Sto kolega, pa napisite a ne jeste li vidjeli..
Izašla je vijest na Morski.hr da je šibenski doktor doplovio sa svojom jedrilicom u šibensku luku nakon 5 mjeseci plovidbe iz Amerike pa me zanima jel to slučajno ima veze sa prodajom Optime...
Na temelju dosadašnjih pitanja, postavljam sasvim logično pitanje
To se kolega sprda sa mnom 😁😎😃😂
Izašla je vijest na Morski.hr da je šibenski doktor doplovio sa svojom jedrilicom u šibensku luku nakon 5 mjeseci plovidbe iz Amerike pa me zanima jel to slučajno ima veze sa prodajom Optime...
Na temelju dosadašnjih pitanja, postavljam sasvim logično pitanje
to nema nikakve veze pa ni telefonske, ovo je sada presudno i ključan je idući tjedan
https://www.24sata.hr/news/nova-teor…g-tjedna-699158
nadam se da se formira još jedan stožer i da će biti svaki dan izvještaj
Kolege, opet cete rec da nema veze.. Ali da li opet kuca maca na vratanca? Sada iskon daje za iste pre Jos mobilni net za firme... Samo da se ostane na HTu..
Ne vjerujem u zadnji dan . Nema rezona . Može biti od sutra , svokog dana , a onda je teško uhvatiti
priliku . Tako da sam na čekanju , uz rizik da izgubim svakodnevne prilike , ali jedan skok od 6 na 10 ili više ,
vrijedi strpljenja .
Ovdje je zavladao totalni gecrk.
Is..njalo se sto se imalo za reci, svi su ostali bez ideje sto vise uopce reci ili uciniti.
Kraj.
Game over je već neko vrijeme ali se ta činjenica nije osvjestila.
Bude.
Ovdje je zavladao totalni gecrk.
Is..njalo se sto se imalo za reci, svi su ostali bez ideje sto vise uopce reci ili uciniti.
Kraj.
Game over je već neko vrijeme ali se ta činjenica nije osvjestila.
Bude.
čekamo da Grubišić počne mahati sa svojim papirima
Kada se otvore papiri , to će biti ravno velikom prasku , još neviđenom na ZSE .
Ja pak vjerujem da proces ide svojim tijekom, o kojem nas nisu u obvezi izvjestiti, a i objavili su da neće.
I da će to trajati.
Ne bih se čudila da i jesen dočekamo u papiru, čekajući.
Isto dobro.
Dulje od nas su čekali valjda samo oni u Maestralu. I dočekali.
Cekanovic Telekom d.d.
zločesta
nisi valjda zaboravila da su čekali i dočekali, ali su se i načekali i oni na LRH! i dobili puno manje od očekivanog. sama si spominjala nedavno taj poučak. da nam ne bi tako bilo i ovdje. plaši me previše optimizma, a i činjenica da je većina rijetko kada u pravu! ne samo na burzi!
Hm..... moja su očekivanja mislim realna.
Mislim da ovdje uživamo određenu sigurnost
Nezamislivo je da će otići za manje od 6 kn, kolika je sadašnja cijena.
Posljednja procjena HT je bila 7,31, prije pripajanja H1
Poslije valjda oko 8 kn... ne sjećam se više
Ovdje je odgoda najgore što se može desiti.
Imali smo i Kraš poučak.
Istina je da od nas nitko ne zna koliko ovo vrijedi, koliko će prodavatelj tražiti, i koliko je kupac spreman platiti.
ako bude Kraš poučak, A1 je Pivac a mi čekamo svog zlatnog Šarana (u vidu UG, nekog Fonda ili koga god)
nije problem čekati, ali do tada su neka izdanja potegnula preko 20% , tu već može biti problem
Display MoreHm..... moja su očekivanja mislim realna.
Mislim da ovdje uživamo određenu sigurnost
Nezamislivo je da će otići za manje od 6 kn, kolika je sadašnja cijena.
Posljednja procjena HT je bila 7,31, prije pripajanja H1
Poslije valjda oko 8 kn... ne sjećam se više
Ovdje je odgoda najgore što se može desiti.
Imali smo i Kraš poučak.
Istina je da od nas nitko ne zna koliko ovo vrijedi, koliko će prodavatelj tražiti, i koliko je kupac spreman platiti.
zlocesta, ajd baci jedan TA za OPTE kao što si za DLKV
jel smo i ovdje u uptrendu
nitko ne komentira? 160 000 kn v cugu po bidu!