Nalupali smo stranica i stranica i to sve bez pametnog zaključka, ali mislim da se svi slažemo u jednom, a to je da interesa za kupnju firme ima.
Ko će kupiti i po kojim uvjetima vrijeme će pokazati.
Nalupali smo stranica i stranica i to sve bez pametnog zaključka, ali mislim da se svi slažemo u jednom, a to je da interesa za kupnju firme ima.
Ko će kupiti i po kojim uvjetima vrijeme će pokazati.
Ma deda je prodao pa sad njonja!
Izgleda , da će treći voditi igru ?
Dubinska analiza je pri kraju , iako ima jako puno stavki za provjeriti . Ipak to rade profesionalci .
Kako znaš ?
na wikipediji bi stavili tag "citation needed"
tko misli da ima prostora za rast upucao je sve što je imao, a tko ne misli paničari ili druka na rasprodaju.
trgovanje tehnički izgleda dobro, al sentiment na cijeloj burzi je defetistički.
par dvosmislenih postova i odmah panika, a ništa se nije promijenilo još od vremena kad smo eksponencijalno rasli radi kupnje Tele2?!, a kako vrijeme odmiče vidimo da AZTN poštuje rokove i brine na interese tržišta i potrošača, A1 javno izjavi "Evaluiramo sve na tržištu i pokušavamo ocijeniti da li su te prilike za nas dobre ili ne.”, a UG mudro šuti i lobira.
koliko vidim po ostalim temama, za nijednu dionicu se nisu kopale tako detaljne analize kao za ovu i opet nešto ne valja.
nek svak radi što ga je volja, a ja skidam kapu svim kolegama koji su stvarno prijateljski i u dobroj namjeri iskopali svu silu informacija da podijele sa zajednicom, a što mislim da bi trebao biti cilj svakog investicijskog foruma.
cini mi se da mali do 15k dionica izlaze lagano van odnosno pucaju zivci
meni se cini da je Corona ucinila svoje i da ti "mali" koji nemaju financijsku zalihu a imaju mozda kredit ili i ako nemaju kredit neamju novaca za podmirenej tekucih obveza, zato pucaju zivci. prosjecan hrvat u banci ima valjda 10 000 eur i sad zamislite ako je to netko ubacio u OPTE.
sve zavisi koliko mozete prezivjeti bez primanja ja recimo mogu i nije mi sila prodavati niti jednu dionicu, dapace jos sam dokupio iako mi je sad prosjek ulaska isti skoro. dokupio po prosjeku ulaska iz 2019.
Poanta mojih današnjih postova jest da svi koji imamo dionice moramo biti svjesni da se kraj postupka prodaje zapravo ne zna i da trebamo biti strpljivi, ništa drugo ja nisam želio reći!
Nadam se da ponuda i kupaca ima, skoro pa sam siguran da ih ima, ali do konačnog cilja može biti tjedan-dva, a može biti i 6-12 mjeseci.
A kad do prodaje dođe, 5 x EBITDA je dno dna neovisno o nezanemarivom dugu, jednostavno niti jedan telekom nije prodan ispod te računice, barem ja nisam naišao na takav. Može biti samo više od toga.
Čak i na 3 x EBITDA je cijena iznad 7 kn/dionica.
Ako netko ima primjer prodaje telekoma ispod 5xEBITDA, molim neka ga navede.
Ovdje se kupuje budućnost - Tko ima vremena , mrvu pričekat .
oni dalekovidni su je već kupili na bliže 9 za svaku sigurnost
9 + 3 = 12
8 + 4 = 12
7 + 5 = 12
6 + 6 = 12
itd itd ...
13 + ili više ,
ovisi o broju ponuda
7 maximum , pa onda računajte
Učite od Šukera i Mamića ---
Cijena dionice ponovno pada.Sledeći tjedan nadati je se da ne padne ispod 5 kuna pošto nema nikakve pozitivne vijesti.
Samo da pojasnim vlasnik sam petoznamenkastog broja dionica i malo me sve ovo zabrinjava.Mnogi na forumu su veliki optimisti i to je u redu.I sam sam takav ali polako počinjem gubiti optimizam.Nadam se na cijena ne padne na oko 2 kune onda mi mali dioničari smo u velikim problemima
Učite od Šukera i Mamića ---
Šuker je dobio 7 ponuda , hej !
Mogli bi iza prodaje organizirati mali dioničari party
Mogli bi iza prodaje organizirati mali dioničari party
Dolazim , ma gdje se našli .
Šta mali, čitav forum je u papiru
MegaParty
Opte ima vrijednost intrisicku , globalnu ( evropsku ) , a možda i šire .
Pogledajte porast cijene kroz godinu dana - oko 100 posto + . Malo ?
Kod nas - kak se zeme .
MegaParty
Može na 2 metra plus cuga i plesaćice
MegaParty
Nisam rekao mali party već “mali dioničari”
Svi mi smo - : - VELIKI dioničari , i , a samo mi, pokrećemo ZSE .
Samo nas - smotaju markettraderi !