Nalupali smo stranica i stranica i to sve bez pametnog zaključka, ali mislim da se svi slažemo u jednom, a to je da interesa za kupnju firme ima.
Ko će kupiti i po kojim uvjetima vrijeme će pokazati.
Nalupali smo stranica i stranica i to sve bez pametnog zaključka, ali mislim da se svi slažemo u jednom, a to je da interesa za kupnju firme ima.
Ko će kupiti i po kojim uvjetima vrijeme će pokazati.
Ma deda je prodao pa sad njonja!![]()
Izgleda , da će treći voditi igru ?
Dubinska analiza je pri kraju , iako ima jako puno stavki za provjeriti . Ipak to rade profesionalci .
Kako znaš ?
na wikipediji bi stavili tag "citation needed"
tko misli da ima prostora za rast upucao je sve što je imao, a tko ne misli paničari ili druka na rasprodaju.
trgovanje tehnički izgleda dobro, al sentiment na cijeloj burzi je defetistički.
par dvosmislenih postova i odmah panika, a ništa se nije promijenilo još od vremena kad smo eksponencijalno rasli radi kupnje Tele2?!, a kako vrijeme odmiče vidimo da AZTN poštuje rokove i brine na interese tržišta i potrošača, A1 javno izjavi "Evaluiramo sve na tržištu i pokušavamo ocijeniti da li su te prilike za nas dobre ili ne.”, a UG mudro šuti i lobira.
koliko vidim po ostalim temama, za nijednu dionicu se nisu kopale tako detaljne analize kao za ovu i opet nešto ne valja.
nek svak radi što ga je volja, a ja skidam kapu svim kolegama koji su stvarno prijateljski i u dobroj namjeri iskopali svu silu informacija da podijele sa zajednicom, a što mislim da bi trebao biti cilj svakog investicijskog foruma.
cini mi se da mali do 15k dionica izlaze lagano van odnosno pucaju zivci ![]()
meni se cini da je Corona ucinila svoje i da ti "mali" koji nemaju financijsku zalihu a imaju mozda kredit ili i ako nemaju kredit neamju novaca za podmirenej tekucih obveza, zato pucaju zivci.
prosjecan hrvat u banci ima valjda 10 000 eur i sad zamislite ako je to netko ubacio u OPTE.
sve zavisi koliko mozete prezivjeti bez primanja
ja recimo mogu i nije mi sila prodavati niti jednu dionicu, dapace jos sam dokupio iako mi je sad prosjek ulaska isti skoro. dokupio po prosjeku ulaska iz 2019. ![]()
Poanta mojih današnjih postova jest da svi koji imamo dionice moramo biti svjesni da se kraj postupka prodaje zapravo ne zna i da trebamo biti strpljivi, ništa drugo ja nisam želio reći!
Nadam se da ponuda i kupaca ima, skoro pa sam siguran da ih ima, ali do konačnog cilja može biti tjedan-dva, a može biti i 6-12 mjeseci.
A kad do prodaje dođe, 5 x EBITDA je dno dna neovisno o nezanemarivom dugu, jednostavno niti jedan telekom nije prodan ispod te računice, barem ja nisam naišao na takav. Može biti samo više od toga.
Čak i na 3 x EBITDA je cijena iznad 7 kn/dionica.
Ako netko ima primjer prodaje telekoma ispod 5xEBITDA, molim neka ga navede.
Ovdje se kupuje budućnost - Tko ima vremena , mrvu pričekat .
oni dalekovidni su je već kupili na bliže 9 za svaku sigurnost
9 + 3 = 12
8 + 4 = 12
7 + 5 = 12
6 + 6 = 12
itd itd ...
13 + ili više ,
ovisi o broju ponuda
7 maximum , pa onda računajte
Učite od Šukera i Mamića ---
Cijena dionice ponovno pada.Sledeći tjedan nadati je se da ne padne ispod 5 kuna pošto nema nikakve pozitivne vijesti.
Samo da pojasnim vlasnik sam petoznamenkastog broja dionica i malo me sve ovo zabrinjava.Mnogi na forumu su veliki optimisti i to je u redu.I sam sam takav ali polako počinjem gubiti optimizam.Nadam se na cijena ne padne na oko 2 kune onda mi mali dioničari smo u velikim problemima
Učite od Šukera i Mamića ---
Šuker je dobio 7 ponuda , hej !
Mogli bi iza prodaje organizirati mali dioničari party ![]()
Mogli bi iza prodaje organizirati mali dioničari party
Dolazim , ma gdje se našli .
Šta mali, čitav forum je u papiru ![]()
MegaParty
Opte ima vrijednost intrisicku , globalnu ( evropsku ) , a možda i šire .
Pogledajte porast cijene kroz godinu dana - oko 100 posto + . Malo ?
Kod nas - kak se zeme .
Šta mali, čitav forum je u papiru
MegaParty
Može na 2 metra plus cuga i plesaćice
Šta mali, čitav forum je u papiru
MegaParty
Nisam rekao mali party već “mali dioničari” ![]()
Svi mi smo - : - VELIKI dioničari , i , a samo mi, pokrećemo ZSE .
Samo nas - smotaju markettraderi !
![]()
![]()