Izvješće korektno a drukeri na aparatima... Da je slučajno jedna obveza, uplata prolongirana za jedan dan izvan roka odmah bi razvili teoriju da se nitko nije javio na natjećaj... Ovako tastature miruju...
OPTE prodaja - kladionica
-
airfire -
April 15, 2020 at 2:35 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Izvješće korektno a drukeri na aparatima... Da je slučajno jedna obveza, uplata prolongirana za jedan dan izvan roka odmah bi razvili teoriju da se nitko nije javio na natjećaj... Ovako tastature miruju...
Uvijek je moguce naci mogucu negativnost pogotovo kod optime
-
Uvijek je moguce naci mogucu negativnost pogotovo kod optime
Najveća je negativnost kod optime što su neki propustili vlak za ukrcaj na razinama na kojim je sve kasnije itekako isplativo, ne znaju trejd napraviti, procjeniti trenutak i nemaju hrabrosti ni novca za ulazak u dionicu sad iako i na ovim razinama ima smisla cijela prića itekako.... I sad vrebaju ka hijene...
-
Iskreno, meni se čini da netko nešto zna više od nas na ovom forumu, i da taj kupuje dionice. Tko je vidio zadnji nalog na kupnji zna o čemu pričam.
-
Jel ko od vas razmišlja o ovome:
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak…a-foto-20200514
Danas će se najvjerojatnije znati datum raspuštanja Sabora, a novi zakon koji bi omogućio UG-u kupovinu Optime nije donesen.
To znamo već 4 dana.....
Onda blago vama, da kasnije ne bi bila kriva hanfa, vlada, Srbi ili masoni...
-
BSOD : koliko je bio zadnji nalog na kupnji ?
-
Iskreno, meni se čini da netko nešto zna više od nas na ovom forumu, i da taj kupuje dionice. Tko je vidio zadnji nalog na kupnji zna o čemu pričam.
po onome što ja vidim, trebalo je zaključiti sa 5,70, al nek kolega napiše što je on uspio vidjeti
-
Koliko sam ja skužio na kupnji je bio nalog od 1000 kom na 5.76, u isto vrijeme na prodaji 5.70 5000 komada u 15.56. Dakle, ovaj na kupnji je bio skriveni od 10.000 komada jer je pokupio još jednog na 5.76 od 1000.
U isto vrijeme na kupnji se u 15.52 pokazao nalog od 29000 komada na 5.66 ili 5.68.
-
Koliko sam ja skužio na kupnji je bio nalog od 1000 kom na 5.76, u isto vrijeme na prodaji 5.70 5000 komada u 15.56. Dakle, ovaj na kupnji je bio skriveni od 10.000 komada jer je pokupio još jednog na 5.76 od 1000.
U isto vrijeme na kupnji se u 15.52 pokazao nalog od 29000 komada na 5.66 ili 5.68.
ništa, pratit ćemo sutra otvaranje.
al jedan fini rast na velikom volumenu bi sutra došao kao naručen.
baš zato što je opći sentiment na burzi doom & gloom i sell in petak and go away.
-
Nisam siguran ali mislim da je bilo 9000 kom minut prije kraja na najvećem asku
-
-
Ovdje smo svi već sve rekli, i to previše puta.
Budite ozbiljni.
Vjerujem da smo svi nervozni, puno je novca unutra.
Rizike svi sve znamo, a i to da cijenu ne znamo.
Ovdje uvijek nešto ne znamo. No pain, no gain.
Da bude sedam ebidta , minus dugovi, još uvijek na rok od godine dana ne vidim boljeg ulaganja na ZSE
Al' nama nikada dosta.
-
zlocesti : "Da bude sedam ebidta , minus dugovi, još uvijek na rok od godine dana ne vidim boljeg ulaganja na ZSE"
koliko je to onda po Vama?
-
To ti je ovak u grubo 12 kn.
-
No a premija da A1 ne odnese pred nosom ? Ocekujem barem 30% ako ne I 50%..
tele2 nije barem 7-8 godina u HR zaradio kune..
-
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…atuma/10308508/
Ode Sabor, znači ništa od kombinacija s UG-om (bar ne ove godine). Gap na trojci naoštrio zube.
-
Ode Sabor, znači ništa od kombinacija s UG-om (bar ne ove godine). Gap na trojci naoštrio zube.
maliciozno pretjerivanje, tuzno i ruzno...
-
maliciozno pretjerivanje, tuzno i ruzno...
Stvari su poprilično jasne i to nije nešto što sam ja iz prsta isisao:
https://novac.jutarnji.hr/makro-mikro/u-…atera/10025632/
"Poslovni kuloari, doduše, nagađaju da bi iznimno zainteresiran mogao biti i novi vlasnik Tele 2, United Group. Upitno je, međutim, može li taj regionalni telekomunikacijski i medijski igrač premostiti prepreku iz Zakona o elektroničkim medijima. United Group je, naime, vlasnik Nove TV i N1 televizije, a zakon kaže da nije moguće istovremeno obavljanje djelatnosti nakladnika televizije i pružatelja medijskih usluga, te pružanje usluge prijenosa TV programa uz plaćanje naknade. I novi prijedlog zakona, koji je upravo u proceduri rasprave, predviđa isto ograničenje."
Iliti no zakon no kupnja
-
To znamo već 4 dana.....
Kolega dok ste bili u dionici još tamo u drugom mjesecu pričali ste o minimumu na razini 9,5 kn, a sada odjednom ne vrijedi vise kada ste prodali. 😂
-
Kolega dok ste bili u dionici još tamo u drugom mjesecu pričali ste o minimumu na razini 9,5 kn, a sada odjednom ne vrijedi vise kada ste prodali. 😂
Okolnosti su se od tad drastično promijenile. Od natječaja na koji se nitko nije javio pa je produžen, pa do činjenice da ni nakon 3 mjeseca se ne zna je li se na kraju uopće itko javio te ne donošenja zakona koji iz postupka eliminira mogućeg ponuđača.
-
Okolnosti su se od tad drastično promijenile. Od natječaja na koji se nitko nije javio pa je produžen, pa do činjenice da ni nakon 3 mjeseca se ne zna je li se na kraju uopće itko javio te ne donošenja zakona koji iz postupka eliminira mogućeg ponuđača.
Jedina okolnost koja se u međuvremenu pojavila je ta da niste u papiru.
Još stignete uci da zaradite barem 4 kn kako ste i prognozirali a to je i na mom tragu.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner