nemam opt ali me zanima vise kakav ce biti rasplet; veselje ili škrgut zubi i plač...
kladim se da ce se vecina pohvalno izjasniti o investiciji. Ovdje minusima nije mjesto
nemam opt ali me zanima vise kakav ce biti rasplet; veselje ili škrgut zubi i plač...
kladim se da ce se vecina pohvalno izjasniti o investiciji. Ovdje minusima nije mjesto
ovdje se stvarno ide iz krajnosti u krajnost, neki dan ni 2kn nisu bile problem, danas su i 2lp problem
Ceka se objava od HTa pa da svi polude za kupovinom, samo jedan signal i vezite se poljecemo..
Nakraju kupio i ja danas simbolično OPTE pod utjecajem ove masovne hipnoze. Sve iznad 8kn ponude meni će bit šok godine.
Nakraju kupio i ja danas simbolično OPTE pod utjecajem ove masovne hipnoze. Sve iznad 8kn ponude meni će bit šok godine.
Oprostite što pitam, ali kakvog smisla ima kupovati par 000 kn vrijednosti neke dionice, "čisto da se sudjeluje"? Ako se ispune očekivanja i zaradi 10 - 100%, imat ćete dobit za odvesti ženu na večeru. Wow. Ako stvarno vjerujete u to što ulažete teško zarađeni novac, zašto ne ući "muški" i zaraditi kako treba? Nije baš da su prave prilike na ovoj burzi česte pa ih treba u potpunosti iskoristiti. Međutim, ako imate rezervacije prema nekom ulaganju, zašto kupovati išta? Zaobiđite i nađite nešto u što vjerujete.
Ja ili sam 100% u cashu ili 100% u ili oko odabranog papira. Nemam milijarde ko Buffet da diverzificiram...
Oprostite što pitam, ali kakvog smisla ima kupovati par 000 kn vrijednosti neke dionice, "čisto da se sudjeluje"? Ako se ispune očekivanja i zaradi 10 - 100%, imat ćete dobit za odvesti ženu na večeru. Wow. Ako stvarno vjerujete u to što ulažete teško zarađeni novac, zašto ne ući "muški" i zaraditi kako treba? Nije baš da su prave prilike na ovoj burzi česte pa ih treba u potpunosti iskoristiti. Međutim, ako imate rezervacije prema nekom ulaganju, zašto kupovati išta? Zaobiđite i nađite nešto u što vjerujete.
Ja ili sam 100% u cashu ili 100% u ili oko odabranog papira. Nemam milijarde ko Buffet da diverzificiram...
znači kockar, par/nepar, pa šta pogodi
U zadnjoj recenici je sadrzana citava mudrost kvalitetnog ulaganja za malog ulagaca. Diverzifikacija je samo druga rijec za izbjegavanje fokusa. Mali ulagac nema more likvidnosti, vec to malo sto ima mora kvalitetno i fokusirano upregnuti.
Gdje nam je verdi, i njegovo pokojnik il' pukovnik
I ovo sa Optimom se razvuklo.
Ako se ovdje desi odgoda iz bilo kojeg razloga, makar privremena, biti će suza
Ako sve prođe kao treba, pjenušac će teći
Sve će svima biti dobro. Nekad
Nemojte mi palac dolje, al' da bude odgode, i da cijena opet privremeno padne ne bih bila nesretna. Dva put je dva put ... tako da je ovo win/win
Ma meni je dosta odgoda, vrtim se oko opte ko macka oko vruce kase vec vise godina.. doduse kasa se znala i ohladit pa bi omastio brk.. tu sam i zaradio pa izgubio pa zaradio, pa opet tako.. nadam se da ce se proces prodaje odviti relativno brzo jel sa preostalim hold-om naumih biti do kraja..
Duži niz godina sam na ZSE i nikad nisam bio u situaciji da mi je 1 dionica u portfelju. Možda par sati...?! Nema razloga da se sada u to upuštam, dobro mi je gdje sam. Nediverzificirat je nerazumno, neka vrsta ruskog ruleta. A ušao neko "muški" ili "nemuški", e najmanje će to bit faktor koji nešto odlučuje u ovom slučaju, o nekim drugim životnim situacijama možemo razgovarat hehe.
A dobro mozda smo malo,pretjerali ako je kolega usao 100% sa 10-20k kn... ok. To nemas sta ni diverzificirati.. pa dal ce nes zaraditi ili izgubiti, jbga kako bude,... i mi svi se nadamo da cemo obrati vrhnje.. ali nema smisla kockati ni da imas utjecaj
Baš me zanima hoćemo li, kada se cijela ova priča završi, znati koliko je stvarno ponuda došlo..
Nadokupio još cca 8000 komada po 5,2 i sada čekamo..
Headhunter : imate vi $$$... meni je 40k kn citavo bogatstvo... ipak sam u ranim 30ima..
Izašao u minusu iz neke dugoročne pozicije i ušao do kraja u opte. Ne želim riskirati čekajući da padne još malo cijena, jer očekujem objavu prodaje svaki čas.
Izašao u minusu iz neke dugoročne pozicije i ušao do kraja u opte. Ne želim riskirati čekajući da padne još malo cijena, jer očekujem objavu prodaje svaki čas.
Na ovoj dionici dječaci postaju muškarci, hladne glave.
Dok žene, poput naše Zločeste, one postaju još veće žene nego što su bile.
Nadokupio još cca 8000 komada po 5,2 i sada čekamo..
dobra kupnja
Na ovoj dionici dječaci postaju muškarci, hladne glave.
Dok žene, poput naše Zločeste, one postaju još veće žene nego što su bile.
Samo da na kraju svi heteroseksualci ne postanu homoseksualci.
Ajde biti ozbiljni.
Kupili smo mačka u vreći... i to jako puno mačaka.
Ako padne odgoda, ponavljamo priču. Nice
Ako bude prodaje, besprizorna je pomisao da će biti po 5 kn
U posljednje smo vrijeme imali Liburnija poučak, Kraš poučak.... ovdje očekujem fer preuzimanje, veliki su to sustavi. Natječaj je međunarodan, postoji i neka Europska komisija.
Al' ovdje ćemo svi postati religiozni............. Bože od Burze, tebi se molim.......
Karte su još na stolu, novac se ne broji, dok čekamo možemo se jedino žafrkavati
Jel to netko negdje u garaži štampa te dionice OPTE? Svi samo kupuju i dokupljuju (vidi temu: Što smo danas tržili), a nitko ne prodaje. I cijena pada.