Je.. to je to..... ajmo se hanfo draga baviti perifernim stvarima. Jer nečim moramo.
Čekamo izvješće.
Cura za udaju mora imati i miraz.
Očekujem dobro izvješće
mlada je malo uprljala vjenčanicu, biće ić na kemijsko
Je.. to je to..... ajmo se hanfo draga baviti perifernim stvarima. Jer nečim moramo.
Čekamo izvješće.
Cura za udaju mora imati i miraz.
Očekujem dobro izvješće
mlada je malo uprljala vjenčanicu, biće ić na kemijsko
Odlično je to što je izvješće odlično svakome, I ko ima dione I ko nema dione. Pa kud ćeš bolje, win won, Kim in Jong.
Ovo je jedna od rijetkih diona gdje su svi uvjek zadovoljni, cveta cvece u naše preduzece
Sve tu bude dobro, ali samo da nas još po bidu počaste malo!
Display MoreEto, priznaš da ne znaš, i kaže ti se
Hvala vam svima.
Na asku Wise Guy, na 6 kn je izložio 58 tisuća komada na prodaju.
Tko ima, ima.
Izvješće je , ajmo reći, emocionalno neutralno
Pa kupac zna da kupuje i dugove
Ono što se prodaje je pristup tržištu i korisnička baza.
iliti po momački, pa znao si kakva je
istrošena i ružna
Izvjesce je toliko dobro da ako takvo bude i za Q2 svi ce bit sretni i sa cijenom 9.99kn.
Ajde kladionoca, pa that's all falks
Ovo je oduvijek bila kladionica
Hoće li uopće biti prodaje, ili će HT iznaći legitiman način za još jedno produljenje upravljanja- cijena 1,80 kn
Pa onda hoće li biti ponuđača, ili neće biti
I na koncu koliku cijenu očekujemo... 7 kn... 10 kn... 15 kn...
I još uvijek nam visi nad glavom- da li će itko ponuditi cijenu sa kojom će Ht i Zaba biti zadovoljni, jer ih se ipak ne može primorati da prodaju ispod cijene procijenjene od strane Delloita
Pa onda suprostavljeni interesi... A1 i HT bi najradije zadržali duopol, a netko treći bi ipak ušao na tržište... ako bude moguće itd.. itd.. pa zakoni, pa ingerencija i Ministarstva i kulture
Da je sve sigurno onda cijena ne bila 6 kn.... i zaradili bi ništa
Ovako hoćemo, nekada, a možda i sada
Ja sam ovdje namislila zaraditi nofce. No Pain, No Gain
Ton mi je revijalan, ali je novac koji sam stavila na stol ozbiljan.
Ono što mi se jedino ne sviđa ovdje su sljedeća dva mjeseca u kojima bi se trebalo objaviti je li prodaja ide po planu ili su opet nešto izmislili da je odgode, a u ta dva mjeseca očekujem još jedan žešći potop vani kad ekipa shvati da stimulous packages ne mogu zamijeniti zdravu i profitabilnu ekonomiju ma koliko god "štampali" dolara. To će onda povući Optimu dolje jer će masu ekipe namirisati bolje prilike za trejd u međuvremenu čekanja vijesti o prodaji - baš kao i zadnji put. Znači, ulaziti sad po 6 ili čekati vrlo vjerojatan pad pa ulaziti jeftinije.
Imam Optimu od 35% portfelja, ostalo cash.
Ono što mi se jedino ne sviđa ovdje su sljedeća dva mjeseca u kojima bi se trebalo objaviti je li prodaja ide po planu ili su opet nešto izmislili da je odgode, a u ta dva mjeseca očekujem još jedan žešći potop vani kad ekipa shvati da stimulous packages ne mogu zamijeniti zdravu i profitabilnu ekonomiju ma koliko god "štampali" dolara. To će onda povući Optimu dolje jer će masu ekipe namirisati bolje prilike za trejd u međuvremenu čekanja vijesti o prodaji - baš kao i zadnji put. Znači, ulaziti sad po 6 ili čekati vrlo vjerojatan pad pa ulaziti jeftinije.
Imam Optimu od 35% portfelja, ostalo cash.
Ja pomalo grickam na svim razinama, a imam nešto i od onih lijepih 8,9kn po dionici...
Mislim da sam prilično skupio što ne znači da ću prestati dokupljivati, zrno po zrno
Puno vas je u toj optimi cudno to sve mirise gledajuci onu da 90% gubi na burzi, a 90% vas je u optimi poprilicno izlozeno za zamislit se
Tko ti je kriv sta ti nisi 😀
Tko ti je kriv sta ti nisi 😀
Zaradio na optimi sigurno vise nego ti 😉
pa ti si strašan, blago tebi, baš bi volio da sam i ja toliko zaradio , ovo šta imam od veljače 2019 mi nije baš nešto
pa ti si strašan, blago tebi, baš bi volio da sam i ja toliko zaradio , ovo šta imam od veljače 2019 mi nije baš nešto
Strasno, ja sam vjerovatno ulazio od veljace 2020
jos se malo moramo strpit..ne prodavat,,brzo ce objava prodaje i sigurno ce bit veca barem 50% od ovo cijene...zato pamet u glavu...strpljen spašen...gledam nalog od 78000 kom bija na 6,18 sad ga postavija na 5.98....cisto skolski primjer akumualcoja na 5.50 do 5.90....kad mu se primakne kupnja mislim da ce se postavit ponovo vise..zato ne prodavat papirice firme koja ce bit svaki cas prodana......
kupac neće platiti 50% više u odnosu na sadašnju cijenu, ali će platiti netko 20% da bi čekao to
moller:koleg zar mislite da ce ZABA i HT prodat svoj dio ispod 10kn????
moller:koleg zar mislite da ce ZABA i HT prodat svoj dio ispod 10kn????
mislim da da, ako moraju prodati, procjena je prva bila oko 7,30 druga 9,25, a sada je niža od prve i zašto mislite da je kupac spreman pokrivati vaše gubitke ( zaba, ht) od ranije ako ste ih imali, kupac plaća onoliko koliko vrijedi u ovom trenutku (rekao bi jedan ministar)
Da prodat će. Malo sutra.
1 kvartal 2020 EBITD veca za 2,5%..ako se tako nastavi na god razini bi EBITD mogla bit oko 136 mil.kn....znamo da se Telekomi tržu od 5,9 EBITD-a i na više ..koliko ce bit na Optima vidit cemo...
Ne moraju prodati ispod cijene procijenjene od strane Delloita, a ta je cijena valjda dio ponudbene dokumentacije ?
Ipak se zna nekakva cijena ispod koje se ne prodaje
Ispod te cijene nema prinude prodaje
Ne moraju prodati ispod cijene procijenjene od strane Delloita, a ta je cijena valjda dio ponudbene dokumentacije ?
Ipak se zna nekakva cijena ispod koje se ne prodaje
Ispod te cijene nema prinude prodaje
znate li je ?