Ako je to stvarno tako, onda mislim da je 10 kn premalo, pogotovo jer će netko u prvom krugu ispasti iz igre, a onda ona druga dva neće propustiti priliku da povećaju ponudu i u finišu kupe Optimu. Ako ta informacija nije zezancija, onda smo možda i na 20...
OPTE prodaja - kladionica
-
airfire -
April 15, 2020 at 2:35 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Može li mi netko objasniti zašto se opte trži po 6 kuna, ako smo ovdje od znalaca koji kuže građu i gradivo čitali da to ide po 12 i više kuna. Lud zbunjenoga.
Ona spika o tome da ju blokiraju kako bi skupljali ne drži vodu, jer koliko je za vidjeti, nitko ništa ne skuplja nego se za kiki-riki pretače iz šupljeg u prazno.
-
10 kn imamo i sa jednom ponudom, a usudio bi se reci i 11,5, ali ako su tri
Možda je adris mamac da se podigne cijena malo vise, ali neki moj target je 10 i bit ću zadovoljan sa istim. Mislim da je UG jako zagrizao jer rade na vise smjerova od zakona Itd, a imao sam načuti kako već godinu dana ispitivaju bivši rukovodeći kadar optime oko mišljenja o firmi, što mi govori kako se oni nisu slučajno pojavili na našem tržištu već im se ukazala prilika da preuzmu fiksnog i mobilnog operatora.
Nisam bas toliki optimist po cijeni ali 10 kn se može računati obzirom da ima podosta dugovanja koje novi vlasnik preuzima.
A1, UG i Adris čisto sumnjam da šalju reda radi ponude.
kolega, Vi ste na starom forumu bili davali i neke izračune oko razvođenja optike, ako se ne varam, pisali ste dosta argumentirano i ima li ste određeni kredibilitet.
koliko je pouzdano ovo što Vi iznosite ili su to tek puste želje?
Kolega,
Informacije su točne sa velikom vjerojatnošću, a vise od toga neznam osim da je UG strašno zagrizao.
-
Tri majstore 3
Nitko ti ne vjeruje .
-
Tri majstore 3
Nitko ti ne vjeruje .
Nema veze bitno je da ja vjerujem😁
-
Zdrav razum (ako ga jos ima u ovo vrijeme) govori da bi obzirom na sve ovo što "znamo" cijena morala biti iznad 6kn. I točka.
Pitanje je samo koliko, ali mi se čini nekako preveliki razmak od ovih 6kn do uzmimo nekakav min koji se ovdje spominje - 10kn.
Pa jel stvarno 40% trenutno niza cijena od te minimalne koji se očekuje realna? Čini mi se onda dosta potcijenjena...
Baš mi je sve onako,.....čudno...preveliki diskont mi je to za 100% sigurnu prodaju. Vjerujem da je jednostavno takav sentiment trenutno na ovoj dionici, odnosno da su svi ipak malo oprezni..ono, covid, recesija i sl...
Imam opte i ne mislim ih prodavat do kraja, a niti ikoga nagovaram na buy/sell
-
Nitko ti ne vjeruje .
Nema veze bitno je da ja vjerujem😁
I ja vjerujem , ali neznam .
-
Zdrav razum (ako ga jos ima u ovo vrijeme) govori da bi obzirom na sve ovo što "znamo" cijena morala biti iznad 6kn. I točka.
Pitanje je samo koliko, ali mi se čini nekako preveliki razmak od ovih 6kn do uzmimo nekakav min koji se ovdje spominje - 10kn.
Pa jel stvarno 40% trenutno niza cijena od te minimalne koji se očekuje realna? Čini mi se onda dosta potcijenjena...
Baš mi je sve onako,.....čudno...preveliki diskont mi je to za 100% sigurnu prodaju. Vjerujem da je jednostavno takav sentiment trenutno na ovoj dionici, odnosno da su svi ipak malo oprezni..ono, covid, recesija i sl...
Kolega prije Korone je cijena bila 8,5 pa je pala u papar zbog panike i svi su uglavnom u CASHu i oprezni zbog recesije koja dolazi.
Tko je kupio čeka kraj i to je to, a kraj je blizu ja se nadam.
-
Sad se vec spekulira o tri ponude a ne zna se sa sigurnoscu ni da ih je dvoje.. Moze pricat ko sta hoce ali dok HT ne objavi, sve je mlacenje prazne slame..
Pozdravljam optimizam i prognoze, odmah mi je lakse
-
Kolega prije Korone je cijena bila 8,5 pa je pala u papar zbog panike i svi su uglavnom u CASHu i oprezni zbog recesije koja dolazi.
Tko je kupio čeka kraj i to je to, a kraj je blizu ja se nadam.
sjećam se, kao da je bilo jučer, kako je Drvo junački "drvilo" na ovim razinama.
još mi se vrti pred očima kako je netko realizirao dogovorenu transakciju od 150.000 komada.
-
-
dobro ali to teorstski znači da se A1 ne moze prodati ? mislim sto AZTN sve nadzire?
-
malo mi je so sve skupa glupo jer teoretski tako kada kupujem stan prodavatelj moze staviti u ugovor da ga do smrti ne smijem prodati. Teoretski onda i UG tu moze i zalgaviti. no dobro ne zelim biti offtopic
-
Jel se i vama cini da lagano skupljanje oko 6 kn, gledam kako kupuju i postavljaju velike naloge ovisno jel su na kupnji ili ne. Da imam novcica (oko 1.5mil ) poigrao bih se sa njima pa im pokupio sve do 6.5 a onda sou.
-
Ovo je sad oklada što će biti prije, korekcija na 5.5 ili niže, vezano uz koreciju globalnih burzi, ili rast na krilima neke nove objave vezano uz prodaju. Kladim se 80:20 na ovo prvo, jer sve upućuje da je kraj bull trapa i Americi i da idu opet dolje. Brojevi su jednostavno jezivi, pad prodaje, zaposlenosti, plaća, BDPa je ogroman...
-
Jel se i vama cini da lagano skupljanje oko 6 kn, gledam kako kupuju i postavljaju velike naloge ovisno jel su na kupnji ili ne. Da imam novcica (oko 1.5mil ) poigrao bih se sa njima pa im pokupio sve do 6.5 a onda sou.
Izgleda da te neko poslušao pa im skinuo 30 000 dionica na 6,10 😂
-
"Kad će taj petak"... Sada se već približavamo datumima kada na ZSE može doći "obavijest o preuzimanju"! Osjeća se nervoza u zraku.
-
Mislite da izvlače projekte iz ormara?
Turizam, osiguranje, zdrava hrana pa malo i telekom?
-
Imam jedan lijepi graf . Da ga postam ?
Ne treba biti sebičan.
A i ne trejdam
-
Imam jedan lijepi graf . Da ga postam ?
Ne treba biti sebičan.
A i ne trejdam
imate temu Tehnicka analiza, samo dajte neki opis i tumačenje
-
Kad dodje vijest ide raketa na 5% ispod prodajne cijene.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k
- harpun