prema nekom mom gledanju TA do srijede sljedeci tjedan smo na putu prema 7.5
OPTE prodaja - kladionica
-
airfire -
April 15, 2020 at 2:35 PM -
Zatvoreno
-
-
-
prema nekom mom gledanju TA do srijede sljedeci tjedan smo na putu prema 7.5
Evo, da ne bude dosadno, ja ne gledam TA, ali kada gledam globalna kretanja kažem da smo idući tjedan na putu prema 5 kn.
Osim ako objave prodaju, onda je i tih 7,5 malo.
-
Drugi tjedan lagano prema 6.50 Od svih dionica na burzi, jedino se Opte prodaje pa je i veliki interes.. mnogi budno prate. TikaTaka
-
Drugi tjedan lagano prema 6.50 Od svih dionica na burzi, jedino se prodaje Opte prodaje pa je i veliki interes .. mnogi budno prate. TikaTaka
Nema više malih količina u transakcijama , samo velike , u tisućama komada .
-
Šta se ovo dešava? Svi se umirili. Dajte malo tračeva iz Hta, Optime, Zabe...... Frend radi tamo, rođak onamo... čuo ovo, čuo ono....
Ne mora biti 100% istina, ne mora biti ni 50%, samo nek se napaćeni ulagački puk veseli
-
Šta se ovo dešava? Svi se umirili. Dajte malo tračeva iz Hta, Optime, Zabe...... Frend radi tamo, rođak onamo... čuo ovo, čuo ono....
Ne mora biti 100% istina, ne mora biti ni 50%, samo nek se napaćeni ulagački puk veseli
ili neki novi izračun, 11.45 do 13.50 kuna
-
Spavaju ili kako bi rekli rad od kuće..
-
ili neki novi izračun, 11.45 do 13.50 kuna
a odakle Vam taj novi izracun? potkrijepite ga molim.
-
istekao mi ugovor sa HT-om pa sam tražio ponude od A1, Optime i HT-a. Optima mi je dala najbolju ponudu, a i bili su najprofesionalniji. tako da sam sad i dioničar i korisnik optime.
Nadam se da će United grupa primijetiti ovaj transfer i podići ponudu...
-
Simptomatično je kako nema ni crnjaka vise kako opte ne vrijedi ništa.
Dobio sam informaciju kako su stigle 3 ponude za Optimu, pa ajmo pokrenuti analizu tko bi mogao biti treći igrač, pod pretpostavkom da su dva ponuđača poznata.?
-
-
Charlos SLim da pomrsi racune A1 i UGu? Po mome misljenju sumnjam da ce biti 3. Zasto? sto 3. ima ako kupit OPTE? onda bi trebao i kupiti mobilnog operatera. Osim ako ne ide kupovati tek tako da kupi ono imam viska love pa cu nesto masno preplatiti samo da se malo igram sa fixnim operaterom u HR. Moje misljenje.
-
Kineska telekomunikacijska tvrtka.
-
koja? ovo je nesto novo
-
Charlos SLim da pomrsi racune A1 i UGu? Po mome misljenju sumnjam da ce biti 3. Zasto? sto 3. ima ako kupit OPTE? onda bi trebao i kupiti mobilnog operatera. Osim ako ne ide kupovati tek tako da kupi ono imam viska love pa cu nesto masno preplatiti samo da se malo igram sa fixnim operaterom u HR. Moje misljenje.
Većinski vlasnik Telekom Austria grupe jest American Movil, čiji CEO je Carlos Slim.
Telekom Austria AG je 100%-tni vlasnik A1 Hrvatska.
-
koja? ovo je nesto novo
Imate u Austriji i Italiji bivši Orange, sada Hutchinson.
https://en.wikipedia.org/wiki/3_(telecommunications)
i njima bi ovo moglo biti zanimljivo
-
3 ponude? Znači zaradit ćemo ovdje ko hadžije i to u idealno vrijeme kad su ostale dionice nisko sa tendecijom daljnjeg pada. Bome, možda mi ipak upali plan da se umirovim sa 40 i bavim rađenjem dječice do kraja života...
-
Kineska telekomunikacijska tvrtka.
Ja bih rekao da je 3.:
KITA- Kineska telekomunikacijska agencija
-
Evo netko je bacio kost i vec se nasao jedan da udre po asku, doduse ocito je mala kost bila kad je slab udarac bio
-
Informacije te vrste trebaju biti potkrijepljene nekim dokazom, jednako kao i informacije kako ponuda nema.
kolega, slažem se s Vama, al nastojmo izbjegavati lijepljenje etiketa
-
Informacije te vrste trebaju biti potkrijepljene nekim dokazom, jednako kao i informacije kako ponuda nema.
kolega, slažem se s Vama, al nastojmo izbjegavati lijepljenje etiketa
Ocito je da je netko u zezanciji trazio da netko razbije dosadu s nekim postom makar neistinitim eto netko takav se i nasao na kraju.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner