Airfire, javi seeeeeeeeeeee
OPTE prodaja - kladionica
-
airfire -
April 15, 2020 at 2:35 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Oprostite radim, uglavnom bila je ponuda po 11 ali nije bila prihvatljiva prodavacima, to je bilo prije ljeta, bila je nesluzbena kao sto je i ovo nesluzbeno
-
Previsoka im je bila ponuda, nisu htjeli oštetiti kupca. :-p
-
Meni jucer tehnicari iz OPTE bili, mladi ljubazni... ukljucili 200/100 Mbps i stalni IP, najbolja ponuda trenutno! Zasto dionica pada tko to zna?
-
Oprostite radim, uglavnom bila je ponuda po 11 ali nije bila prihvatljiva prodavacima, to je bilo prije ljeta, bila je nesluzbena kao sto je i ovo nesluzbeno
ovakve neprovjerene info treba izbrisati.
-
isusek, trebali su dati Ostoji da proda
on je s LRH pogodio i tajming i cijenu
on bi to dao za 7 kn i sitno
win-win za sve
i sad bi opet kupovali po 5 kn ili manje
ne znam samo čije je bila ideja 11 kn, ZABA-e ili HT-a
-
svojedobno sam pod drugim nickom (tada su me bannali) pisao na onom drugom forumu da moja računica pokazuje normaliziranu cijenu na razini cca. 11,7kn...
eto zato nisam prodavao po 9, a zadovoljstvo mi trenutno pak čini logika koju sam kako se cini dobro upratio.... inače smatram se realistom bez navijačkih ispada.
Sada bi u cjeloj prici i poradi novih okolnosti premiju prilagodio na niže i svejedno ostao na cca. 10,2 kn, vidjet ćemo rekli bi slijepci...
-
Koliko god bi mi bilo drago da se proda za 11+ kn, ovakve izjave su vrlo opasne, štetne i nepotrebne, da ne kažem i mutne pred zakonom, ma kako se on slabo provodio u Hrvatskoj.
-
Moze samo neki okvirni izvor informacije?
Ono, čuo sam u kafiću, stol do mene su pričali. dvojica, čuo sam od poznanika koji zna nekoga tko zna ili je informacija došla od nekoga bliskog samom procesu prodaje.
-
Koliko god bi mi bilo drago da se proda za 11+ kn, ovakve izjave su vrlo opasne, štetne i nepotrebne, da ne kažem i mutne pred zakonom, ma kako se on slabo provodio u Hrvatskoj.
Slažem se da je airfire bubnuo i ostao živ, ali ne vidim šta bi tu bilo toliko štetno i nezakonito?
Po tim kriterijima možete za svaki članak u kojem se objavi da su za Optimu zainteresirani A1 i UG reći da je mutan pred zakonom jer se radi o neslužbenim i neprovjerenim informacijama koja su čista nagađanja, a na temelju kojih smo dobrim djelom odlučili ući u igru. A o provedbi zakona u Rvackoj nepotrebno je trošiti riječi.
Recimo moji izvori kažu da do sada nije bilo konkretnih ponuda, ali i da interesa ima i da je cijela stvar malo kompliciranija nego se nama čini.
Recimo da je situacija ovakva: gledam robu u izlogu koju bih najradije kupio, ali to ne znači da ću odmah ući u trgovinu i to kupiti, jer možda mi je preskupo, možda ću čekati sniženje, možda ću stvarno kupiti ako vidim da je ostao samo jedan komad, možda ću se jednostavno okrenuti i otići jer je Covid kriza i ne znam da li će mi lova sutra trebati za nešto drugo, a možda ću samo slikati izlog i odlučiti samostalno izraditi taj komad robe.
-
-
A jeste svi u k...prvo ga zicate da iznese javno neprovjerenu informaciju, a sad mu pisete da je to nezakonito...budi dobar izi govno...
-
Pa nije valjda da ste ozbiljno shvatili kolegu airfire ? Gdje vam se zagubio smisao za humor ?
Mene je nasmijao s ovom forom i odmah sam mu lupila Ha Ha .😀
Uvjerena sam da se htio samo našaliti , previše ste nabrijani da bi to prepoznali , jasno je ,ulozi su preveliki i nikom nije do zajebancije.
-
Ovo je kladionica.
Sve je dozvoljeno !!!!
-
isusek, trebali su dati Ostoji da proda
on je s LRH pogodio i tajming i cijenu
on bi to dao za 7 kn i sitno
win-win za sve
i sad bi opet kupovali po 5 kn ili manje
ne znam samo čije je bila ideja 11 kn, ZABA-e ili HT-a
Mozda je Htej toliko mislio, a Zaba... banka ko banka bi na svemu pa barem 50%!
-
Ma pricam gluposti kao inace nemam nikakve nesluzbene informacije 😁, a kad vec pisem gluposti zabi je bilo malo
-
Molim ne spominjati zakon RH na ovom forumu jer su to u rangu neprovjerenih informacija.
-
Ovo obećavajuće zvuči
Ovo je jupiiii !!! Samo koliko ovaj članak košta i tko ga je dao sa "želje i pozdravi" u Lider? Pa već me veslaju na svim stranama, a hoće li i ovdje tko to zna?
-
Zakon u RH po IUCN-u spada u zaštićene životinje pred izumiranjem tako da...
Je bilo bi lijepo da su ove neprovjerene informacije blizu kraja pa da se napaćeni narod malo konačno opusti kad ta saga jednom završi. Samo jedno je potpuno sigurno - svaki slijedeći dan je dan bliže rješenju kakvo god bilo.
-
ako planiraju imati najbolju fiksnu mrezu dostupnu u HR, onda misle kupiti ht, a ne opte
-
ako planiraju imati najbolju fiksnu mrezu dostupnu u HR, onda misle kupiti ht, a ne opte
👍😊
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k