vjerovatno nema kupca...povratak na 3kn po TA
a tko onda diže cijenu?
vjerovatno nema kupca...povratak na 3kn po TA
a tko onda diže cijenu?
ali netko sve te dionice i kupuje
Sta je propala kupnja, sta se dogadja?
kako propala, pa sada se tek kupuje
moramo zloćku spašavati
ali netko sve te dionice i kupuje
prolaze ostavljeni nalozi na kupnji jer netko ne gleda burzu...ali netko udara i po asku
da se prisjetimo u 3. mjesecu je cijena bila na 4.12
Halooo, pa dosad je bilo krucijalno što niko iz top 10 ne prodaje. Tako priča burza i birtija.
Nije mi se cilj naslađivati, ali glavno da se tu drukalo po forumu i brisali postovi koji su pozivali na razum. Fino se ekipa upecala. Sretno svima
a lijepo sam govorio 4-orka gotova i slijedi 5-ica do 3kn
bojim se da će u ponedjeljak biti tek pravi tobogan. masa ljudi ne prati burzu 10-ak puta dnevno.
Ovo nisam očekivao, al takva mi je godina :-/
Pečem ja peku, sada vidio "kikiriki" na OPTE nagradili me sa 5000 dionica!
Hebiga, nije prvi puta da mi nalozi ostanu!
hehe.. mozda je i ovo NEWS kao i onaj dan da se prodaja OPTE nece realizirati ove godine. sto jedna vijest napravi od covijeka ne vjerujem. zasto ekipa tek tako izlijece ne razumijem...
Vi kolege brže pišete nego što kupujete/prodajete.
za prodaju je večini prekasno a za kupnju je vjerovatno prerano.....
ma sve ok, malo će se sve pomaknuti.. po meni može i u 2021., neda mi se plaćati 20-tak milja kn poreza i prireza ako se proda i po 8-9
ako investicijska banka to preuzima.. oni ce po meni odraditi posao.. ZABA ce sigurno biti namirena HT isto.. HT igra prljavo - ali ovo je biznis i tu nema sentimenta - normalno da gledaju svoje interese i da kupuju vrijeme da sto vise baze u okviru dozvoljenog prebace sebi.. jos su alfa telekom u ovoj nasoj lepoj, umrezeni na svim nivoima ......
Jedino je sigurno da nista nije sigurno
gap na 3kn bi se mogao sljedeci tjedan popuniti..ne lovite padajuceve nozeve
slazem se Statusquo da nista nije sigurno.. ni na ovoj dionici ni na bilo kojoj drugoj..
sada kad u ponedjeljak izadje da je investicijska banka prodala po 15kn kako bi vristao svim prodavacima danas hahaha
a mozda je inv banka vec nadjena. mozda je sve unaprijed dogovoreno