Market nalog je- kupujem željenu količinu po cijeni koja je raspoloživa
Zadaje se količina, za cijenu se ne pita
To se netko žafrkava jutros
Market nalog je- kupujem željenu količinu po cijeni koja je raspoloživa
Zadaje se količina, za cijenu se ne pita
To se netko žafrkava jutros
Kakav je ovo nalog...MKT
taj sve kupi, samo stavljaj, to su oni što će tek kupiti
Kupujem i ne pitam za cijenu...
Veliki.
Nisam ovo vidio do sada.
MKT je stavljeno pod cijenu, a količina je 3000 kom da je obrnuto razumio bih
MKT, tj. market nalog je uvijek prvi na izvršenju, a cijenu vuče prema zadnjem prodajnom ili kupovnom nalogu kojeg kupi.
ja ne vidim ništa...o čemu vi pričate?
Nisam ovo vidio do sada.
MKT je stavljeno pod cijenu, a količina je 3000 kom da je obrnuto razumio bih
MKT, tj. market nalog je uvijek prvi na izvršenju, a cijenu vuče prema zadnjem prodajnom ili kupovnom nalogu kojeg kupi.
ili pojednostavljeno, dajem uvijek više nego prvi najviši
buš videl kada krene
Gle, izgleda da cijeli Zagreb zna da su tri kupca. Ono, kao, zna... Sto god to znacilo. Ali je fora u tome da se ne zna koji je iduci potez HT-a. Njihov strategijski interes je sto dulje otezati, pa makar i s bankom, a onda na kraju dogovoriti da to uzme A1, jer se tako nastavlja duopol.
Sretno dionicarima! Sto prije to bolje.
A ako ne vidimo se opet na 3 kn pa nova tura.
kupoprodajnik nemojte se saliti.. mislim da se ZABA zeli rijesoti sto prije toga
I ja mislim. Samo ne znam kakvi su dilovi i da li ih ima. Mozda im je bolje za godinu ili vise ako bude bolja, nekoronicna cijena.
Ne znam...
Znači da je činjenica/nagađanje da su tri kupca ukalkulirana. Što nam to govori o procjenjenoj cijeni? 6-7 kn nekad dogodine?
Da ce cijena poletit gore. Premija premija.
A HT se dobro priprema za gubitak korisnika
trla baba lan da joj prođe dan......ova objašnjavanja o procesu prodaje Optime imaju više nastavaka nego Santa Barbara i na kraju nismo puno saznali osim da je Eden sama sebi mama......
Kada se malo bolje pogleda, mi smo ovdje nabrljali više postova nego svi ostali na svim dionicama zajedno. A osim toga da se produžava rok za ponude, nikakva nova info nije objavljena u zadnjih pola godine.
vec brojim $$$$ bit ce to ok UG ce se isprsiti.
Ajte najte...inace niste tako strasljiv
U tijeku je proces za prodaju kompanije !!!!
Natjecaj bio objavljen i vani.
Kakvo sada crno pretvaranje duga u kapital...
Ma to se samo neki šale, naravno
Subota ujutro, a već prepirke
Otegnulo se to sa Optimom, pomalo gubimo strpljenje
Ne znam ništa o ebidt-a, al' znam nešto malo o trgovanju. Trgovanje je u biti svugdje i uvijek isto, od kada je svijeta i burze
Optima je školski primjer , opisan u literaturi... i sada smo u završnici
Puni smo papira do ušiju
Smart Money će ući na vijest, koje eto još nema, jer je nema.
Pregovori su u tijeku, prodaje se kompanija, a ne štand
Čak i da akteri na tržištu nemaju suprostavljene interese , prodaje se kompanija, a to traje.
Ovdje smo svi zaradili, samo nama nikada dosta.
Pa tko ima strpljenja i mogućnosti neka čeka, tko nema neka izađe, i to je to
Da je barem još nekoliko ovakvih prilika na našem malom uspavanom tržištu.
Kada se malo bolje pogleda, mi smo ovdje nabrljali više postova nego svi ostali na svim dionicama zajedno. A osim toga da se produžava rok za ponude, nikakva nova info nije objavljena u zadnjih pola godine.
Logično je zato što se ovdje radi o komunikacijskom sektoru.
Sto cijenjeni forumaši misle, kako ce se prodaja odrazit na dionicu hta?
Razmisljam 27.7. Prodat ht, pokupit dividendu i dokupit jos opte prije 31.7..
todor : ja Sam mislio UC u HT zbog divke I prodat.. Ali nemam slobodne love vise. Ja bih tako napravio. Mozda Sam u krivu Ali eto.. u 8.mj prosle godine prodoa HT I uletio sa svim u OPTE uz pretpostavku da OPTE vise ne bude dostupan ispod 7 kn no bio je dostupan ove godine I za manje od 4kn..