Kuca maca na vratanca..je li ko vidio ponudu A1? Nude 500kn ma Visa kartici. I ta promocija me bas do 31.7. 😁😊😎 a sad ih zvao.. Kao ako uzmem uz trio (fix tel + net fix + tv ) I mobitel onda mi net fix nude ne 70 mbit/s nego 150
OPTE prodaja - kladionica
-
airfire -
April 15, 2020 at 2:35 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Kuca maca na vratanca..je li ko vidio ponudu A1? Nude 500kn ma Visa kartici. I ta promocija me bas do 31.7. 😁😊😎 a sad ih zvao.. Kao ako uzmem uz trio (fix tel + net fix + tv ) I mobitel onda mi net fix nude ne 70 mbit/s nego 150
kolega, borba je za svakog korisnika.
pisao sam već na temi da se i Optima u Q2 bila aktivirala na tom polju.
Nikakav link ja nisam objavio vezano za Delloittovu procjenu, taj podatak je nepoznat.
Ako kupac postoji u tom je slučaju 5xEBITDA minimum, a realno je očekivati između 5xEBITDA i 7xEBITDA.
Ja nisam našao da je bilo koji telekom prodan ispod 5xEBITDA.
A što se tiče tog stručnjaka koji očekuje 26 kn, evo ja mislim da ispod 33 kn ne ide !
Optima se sada trži na 4,9 EV/EBITDA, tako da ako cijena na burzi padne, čini se da se otvara prilika za dokup.
a samo će vrijeme pokazati jesu li u pravu bili oni kompariraju evaluacije sličnih preuzimanja u okruženju ili oni kojima nije vrijedilo ni 1,5 kn po koliko se Optima tržila prije nešto više od godinu dana.
-
Evo.. koga da upitamo koliko ce ponuditi 😆😊
-
https://inter.capital/flash-news/opt…e-price-surges/
Nesto od intercapitala
-
Ja sam uzeo taj trio paket, i dobio 150 Mbps bez da sam uzeo mobitel. tu su i neograničeni pozivi prema fix I mobilnim mrežama u hr bez uspostave poziva, te 120 kanala i snimalica. Visa kartica uključena, a pošto je išlo preko posrednika, još i od njih bon od 200 kn za popust za osiguranje
-
Sve to već predugo traje i lagano svima kida živce. Sva sreća pa sam malo ugasio računalo jer bi već odavno imao sobu u Vrapču. 😂
Nadam se da će se u ovih 19 dana otkriti karte i da ćemo svi veselo trljati ruke. Ne prodajem ni vlastitom ćaći ispod 17. 😁
Uživajte u ljetu i koroni. 👽
# Ne mogu oni mene h.... koliko ja mogu njih.
-
Long pozicija je jedna od bolnijih pozicija na tržištu.
Ovdje se ne prodaje ebidt-a, ovdje se prodaje tržišni udio.
Prodaje se naravno jer se mora, a ne jer bi se htjelo.
Sadašnji akteri na tržištu bi najradije zadržali duopol. Interesi su im dakle zajednički. Obzirom da se eto prodati mora, očekivano je da će jedan od njih dati ponudu da zapriječi dolazak trećeg operatera.
U regiji nam se međutim pojavio i treći igrač, širi se agresivno.
Da li želi proširiti svoj udio i u RH , ili je došao samo po Tele2, to ne znamo.
Predmijevamo.
Predmnijevamo dakle da postoji kompanija koja želi spriječiti ulazak trećeg na tržište, i kompanija koja želi taj tržišni udio. Tko od njih više želi to što želi, i koliko je spreman i u mogućnosti to platiti, i čija je snaga utjecaja jača, to ne znamo.
I nećemo još dulje vremena znati.
I ne bih se čudila niti padu cijene papira na 4 kn ovih dana. Neki će biti i nestrpljivi iz svojih razloga. Svaki papir koji prodaju netko će i kupiti, i sreća je da svi ne mislimo isto. Nekima neprilika, drugima prilika.
I zato se ovaj topic zove Optima kladionica 🙂
-
Long pozicija je jedna od bolnijih pozicija na tržištu.
Ovdje se ne prodaje ebidt-a, ovdje se prodaje tržišni udio.
Prodaje se naravno jer se mora, a ne jer bi se htjelo.
Sadašnji akteri na tržištu bi najradije zadržali duopol. Interesi su im dakle zajednički. Obzirom da se eto prodati mora, očekivano je da će jedan od njih dati ponudu da zapriječi dolazak trećeg operatera.
U regiji nam se međutim pojavio i treći igrač, širi se agresivno.
Da li želi proširiti svoj udio i u RH , ili je došao samo po Tele2, to ne znamo.
Predmijevamo.
Predmnijevamo dakle da postoji kompanija koja želi spriječiti ulazak trećeg na tržište, i kompanija koja želi taj tržišni udio. Tko od njih više želi to što želi, i koliko je spreman i u mogućnosti to platiti, i čija je snaga utjecaja jača, to ne znamo.
I nećemo još dulje vremena znati.
I ne bih se čudila niti padu cijene papira na 4 kn ovih dana. Neki će biti i nestrpljivi iz svojih razloga. Svaki papir koji prodaju netko će i kupiti, i sreća je da svi ne mislimo isto. Nekima neprilika, drugima prilika.
I zato se ovaj topic zove Optima kladionica 🙂
Malo je reći bolna pozicija.. Usput i svrbi i peće
-
Tek ce da bude bolno kad ne objave nista do 5.8, onda znamo da kupac vec pregovara a mi ne znamo cijenu, ali kontam da onda idemo gore
-
Onda cemo znat da se kupac cjenjka sa HTom I ZABAom 😁😎😂
-
-
Kolege proucite malo.. spominjes se sprecavanje utjecaja HTa.. ne znam dal.je vec bilo ili ne..
-
Primili ste se svi tog 31.07.2020. ko pijan plota.
A 20.07. vam ne daleko bitniji datum.
A to je jako blizu.
-
Ne znam da li je bilo, al' sve je vjerojatnije da ćemo i Božić dočekati u papiru
Nekome neprilika, nekome prilika
Trenutno su oni koji vjeruju u papir do ušiju puni papira, oni koji ne vjeruju ući će tek na vijest koje eto nema, pa nam je bid šupalj, a cijena klizi
-
Pa si ti jadna van sebe?
Prodaj, olakšaj si. Riješi se muka.
-
Tko je govorio o jadu ?
Ja sam govorila o dokupu .
Neki će prodati, neki će dokupiti... burza je to
-
Tko je govorio o jadu ?
Ja sam govorila o dokupu .
Neki će prodati, neki će dokupiti... burza je to
a neki će tek kupiti
-
Kakav je ovo nalog...MKT
-
Kakav je ovo nalog...MKT
Veliki.
-
Kakav je ovo nalog...MKT
Veliki.
Nisam ovo vidio do sada.
MKT je stavljeno pod cijenu, a količina je 3000 kom da je obrnuto razumio bih
-
Kakav je ovo nalog...MKT
market
dakle provodi se po cijeni koja se traži na tržištu, a ne koju odredi nalogodavac
od najmanje prema većoj, ovino o količini koju MKT nalog sadrži
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k