cijena koju ocekujem je 11,4 🥸
OPTE prodaja - kladionica
-
airfire -
April 15, 2020 at 2:35 PM -
Zatvoreno
-
-
-
-
Gledam ask i bid, svi junaci pobjegoše
Dva su dakle trika koje je izveo vrag na burzi.
Prvi kada nas je uvjerio da to ne vrijedi ni 1,80
I ovaj sada, kada nas uvjerava da ne vrijedi ni 6,70
Obzirom da se proces prodaje vodi, zamislite, u inozemstvu...... , i da stvarno još uvijek nije ništa procurilo.... nije ni da ima težak posao, taj vrag
Hm.
Ja si mislim ovako. ako je netko izbrojao na stol 15 milijuna kn procijenivši da će na transakciji zaraditi, zašto bih ja mislila suprotno .
Ajde.... vidjeti ćemo
-
Gledam ask i bid, svi junaci pobjegoše
Dva su dakle trika koje je izveo vrag na burzi.
Prvi kada nas je uvjerio da to ne vrijedi ni 1,80
I ovaj sada, kada nas uvjerava da ne vrijedi ni 6,70
Obzirom da se proces prodaje vodi, zamislite, u inozemstvu...... , i da stvarno još uvijek nije ništa procurilo.... nije ni da ima težak posao, taj vrag
Hm.
Ja si mislim ovako. ako je netko izbrojao na stol 15 milijuna kn procijenivši da će na transakciji zaraditi, zašto bih ja mislila suprotno .
Ajde.... vidjeti ćemo
A zašto ti ne bi mislila ovako (špekulantski):
ZEM neće biti izglasan još najmanje mjesec dana.
Telemach neće dati ponudu prije nego što se izglasa ZEM.
Ana je stavila cijenu na 6.70 kn pa ne bi bilo logično da ta cijena ide puno dolje, ali ni puno gore.
To je špekulantima apsoštrumpfno nezanimljivo.Znači, jedino moguće iznenađenje je da Telemach preda ponudu prije izglasavanja ZEM-a ili da se netko pošteno istrese i dovoljno snizi cijenu.
-
Hm
Zato što papir ne trejdam, nego sam long
-
Al odakle vama ideja da je dotična uopće prodala dionice?
Ja nisam nigdje vidio da je pisalo da ih je prodala.
Na kraju krajeva, Telemach može kupiti Optimu, a možda i neće, ili će možda kupiti nešto od Optime.... a možda smo svi skup' u šumi.
-
United Grupa je otvorena za razne opcije , rekao je predsjednik uprave Telemacha . Otvorena , a ne zatvorena .
-
Pa složili smo se da ne znamo da li je prodala, prebacila na skrbnički, založila, whatever
Osim ako ih nije prebacila na skrbnički račun, netko je smatrao da je papir dobro jamstvo da za njih izbroji 15 milijuna, što je respektabilna svota.
-
Možda je dotična po gospodskom dogovoru međuostalim svojim potezom, anulirala sve očitije buy signale pošto je proces već daleko odmakao....Ovo je puno efikasniji i elegantiji potez od rajficinog izbacivanja bombica od 2000k dionica
-
Hm
Zato što papir ne trejdam, nego sam long
Pa nema veze jesi long ili short, ali svakog drugog dana gledamo tu neke svjećice, katalizatore, turbo punjače, kvačila, šta ja znam šta sve ne. I sve što se navede govori da će cijena ići gore, a cijena mirna poput oceana. Pa reko eto da ja dam svojih 2 centa špekulantska zašto mislim da cijena neće nikud sve dok ZEM ne uđe u saborsku proceduru. I ja sam long, ako ćemo se već deklarirati.
-
-
Pa valjda onda to toliko vrijedi, al ne bi se baš toliko duboko zagledao u njezin novčanik, a ni vrijednost posla jer tko zna na kojoj je strani njoj usfalilo....
Pa ne vjerujem baš da bi se ona kao pravnica ii članica NO izložila regulatoru glede sumnje u povlaštene info
-
Whatever.
Previše pažnje tome pridajemo.
Svi velikih očiju gledamo u UG, zaboravljamo da je tu i A1, i zaboravljamo da većinski vlasnik ipak nije HT, nego Zaba.
Sve skupa puno babica.
Ovdje je ostao još samo jedan problem, a to je vrijeme u kojem će se to završiti.
Obzirom da ne vidim puno boljih mjesta za parkirati veću svotu novaca, to je to.
Nema besplatnog ručka na burzi.
Pa dovukla sam vas do 6,50...... kako je i rečeno. Ono... ko' smrt i porez
Dalje morate sami
Mi se sa tim svjećicama samo u svom kutku dobro zabavljamo, ma nemojte mi reći da nas itko uzima ozbiljno
-
Pa valjda onda to toliko vrijedi, al ne bi se baš toliko duboko zagledao u njezin novčanik, a ni vrijednost posla jer tko zna na kojoj je strani njoj usfalilo....
Pa ne vjerujem baš da bi se ona kao pravnica ii članica NO izložila regulatoru glede sumnje u povlaštene info
Pa ne mislim da ima povlašten info nego ovim svojim legitimnim potezom je spustila strasti na 0 na burzi što većima i strpljivijima sigurno odgovara.....
Moje mišljenje: da nije bilo tog njezinog manevra, nakon nedavne uzbune oko zema, vert integ optimističnih najava ministrice itd
Cijena sigurno nebi bila gdje je sad,a svjedoci smo već nekoliko puta naglih eksplozija i valova na ovoj dionici...
Koje su njezine namjere ja ne znam ali njezin postupak ima očiti efekat koji nekom sigurno odgovara
A taj netko je onaj tko ima novac i tko će možda ući među zadnjima. Taj netko sigurni ne grize nokte na forumu... Moje mišljenje
-
Nemam pojma
I nije me ni briga.
Ušla sam svjesno u papir koji je trebao ići u preuzimanje, svašta se dešavalo putem, puno nepoznanica, puno lobiranja sa promjenjivim učinkom.
Sve je manje sumnji u povoljan ishod.
Da sam se ranije razvela tri put bih se udala... jer ovo se otegnulo preko optimističnih očekivanja.
Čekam dakle kraj, osim ako prije ne dobijem ponudu sa kojom ću biti zadovoljna, a to nije ovih 6,50 kn !!!!!!!!!!!!!!!!
-
Moje mišljenje: da nije bilo tog njezinog manevra, nakon nedavne uzbune oko zema, vert integ optimističnih najava ministrice itd
Cijena sigurno nebi bila gdje je sad,a svjedoci smo već nekoliko puta naglih eksplozija i valova na ovoj dionici...
Koje su njezine namjere ja ne znam ali njezin postupak ima očiti efekat koji nekom sigurno odgovara
A taj netko je onaj tko ima novac i tko će možda ući među zadnjima. Taj netko sigurni ne grize nokte na forumu... Moje mišljenje
Ovo mi se čini kao dosta pametno razmišljanje.
I tajming "prodaje" gospođe H, misterij oko toga jel uopće prodano, prebačeno ili tko zna što, sve je nekako tu. Čini mi se da je previše faktora u igri da bi netko poput UG prepustio stvar sreći i pustio cijenu da ide kako hoće..
Do sada su pokazali da dosta dobro vuku konce i baš u tom trenutku dolazi i ZEM.
Rekao bih da je ovo dost dobra partija šaha. -
Nemam pojma
I nije me ni briga.
Ušla sam svjesno u papir koji je trebao ići u preuzimanje, svašta se dešavalo putem, puno nepoznanica, puno lobiranja sa promjenjivim učinkom.
Da sam se ranije razvela tri put bih se udala... jer ovo se otegnulo preko optimističnih očekivanja.
Čekam dakle kraj, osim ako prije ne dobijem ponudu sa kojom ću biti zadovoljna, a to nije ovih 6,50 kn !!!!!!!!!!!!!!!!
izgleda će se ostvariti moje osobno proročanstvo, da prodam Sukc i onda vam se priključim na Opte, pa da zajedno prodamo po 15, ali da ja prvo kupim oko 6 a valjalo bi i niže
evo neki već pripremaju svježu lovu za ulet do 160 dok nije odletio na 200
-
izgleda će se ostvariti moje osobno proročanstvo, da prodam Sukc i onda vam se priključim na Opte, pa da zajedno prodamo po 15, ali da ja prvo kupim oko 6 a valjalo bi i niže
pa brzo će ljeto, a ti u duge bičve
-
Nemam pojma
I nije me ni briga.
Sa kolikom ponudom bi bila zadovoljna, s obzirom da nisi špekulant?🤑
-
ja sa 15 kn / dionici sto trenutno odgovara 7 x EBITDA bez oduzimanja duga ako usporedimo sa Tele2- sada ce jedan kolega napisat, "da ali Tele2 7.2x EBITDA je po drugoj metodologiji" ali imajte na umu .. ZABA po 10, HT dobiva konkurenciju, i premija za preuzimanje.
moje razmišljanje samo.
-
Fuckić, nisam ni ja primjetila
Što samo znači neka vam se skinem sa vrata ......
Pitali ste se koliko bih bila zadovoljna na Opte ?
8 kn sutra ujutro
Ajmo redom ?
Kolika je ebidta ?
Koliki je dug ?
Pa premija na ulazak na tržište, ili za eliminiranej konkurencije.
Goodwill ?
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k