Kako izgleda Ugovor o kupoprodaji kojim se planira kupoprodaja
OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)
-
gta1 -
February 12, 2020 at 4:06 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Kako izgleda Ugovor o kupoprodaji kojim se planira kupoprodaja
To samo u trgovačkom pravu Hrvatistana postoji.
-
-
Kupnja je iz dana u dan ozbiljnija....pitanje je tko ce još stici kupiti ispod 5.38....ovo se zakuhava.Barem ja to tako vidim. Nadam se da je to uskoro tokom ovog mjeseca pozitivni kraj ove duge price....
-
Kupnja je iz dana u dan ozbiljnija....pitanje je tko ce još stici kupiti ispod 5.38....ovo se zakuhava.Barem ja to tako vidim. Nadam se da je to uskoro tokom ovog mjeseca pozitivni kraj ove duge price....
Mislim da je ovo sad svima sigurna luka. Možeš samo zaraditi, možda čak i ponuda iznenadi.
-
Ja se nikako ne mogu oteti dojmu da se skuplja za budućeg vlasnika, a da će onda ponuda biti takva da će svi biti zadovoljni. Tako im se neće moći ništa predbaciti i dobit će odličnu reklamu tj. mogli bi to jako dobro iskoristiti u propagandne svrhe. Ili tu ne vide neku mogućnost, tko zna...
-
Danas tajac mršavi promet od par stotina kom prodano.
-
Ja se nikako ne mogu oteti dojmu da se skuplja za budućeg vlasnika, a da će onda ponuda biti takva da će svi biti zadovoljni. Tako im se neće moći ništa predbaciti i dobit će odličnu reklamu tj. mogli bi to jako dobro iskoristiti u propagandne svrhe. Ili tu ne vide neku mogućnost, tko zna...
Kolega, koliko bi ih po vasem misljenju ta propaganda kostala?
-
Pa za porciju čevapa u lepinji bez ajvara mogu dobit besplatnog PR-a koliko žele. Mislim da im nije na kraj pameti sada prosut desetke milijune više u prvom krugu. Možda ako se ne skupi dovoljno ali znajući kakve smo tetkice ne sumnjam da će svi poprodavat sve šta imaju.
-
ovo bubri. ziherica.
-
-
Ne znam kolega, samo dojam...pitanje je koliko mogu ovako skupiti?
-
Još nema službenog iznosa za otkup.
-
Još nema službenog iznosa za otkup.
...bit će vijesti vjerojatno u jedan petak u 16h
-
Sutra bi mogao biti petak.....
-
Cijena malim koračićima raste... Kraj se izgleda bliži ili će ponuda za ostatak biti malo izdašnije od spominjanih 5,38 Kn
-
Cijena malim koračićima raste... Kraj se izgleda bliži ili će ponuda za ostatak biti malo izdašnije od spominjanih 5,38 Kn
Sad kad je bila neka klauzula ili nešto, pa ponuda bude znatno viša. Koji bi to cirkus bio
-
Ništa od toga, lijepo su napisali da im je i tih 5.36 previše... Ugl, čini mi se da će se cijela stvar finalizirati uskoro.
-
Treba uzeti u obzir kako je njima cilj doći do 100% u sto kraćem vremenu da bi mogli ugasiti brend OT i sve integrirati u telemach, tako da ponuda mora biti dobra da to ostvare u kratko vrijeme
-
Pitanje je na koliko su trenutno jer vjerujem da oni sami kupuju na skrbničke račune posto je cijena poslije objave namjere kupnje stalno ispod 5,36, cilj je 95% da bi mogli provesti istiskivanje jer je to jedini način da se riješiš svih malih i dođeš do 100%.
Kad sam posljednji put gledala knjigu nisam se mogla načuditi koliko dioničara još ima sa 1,2,3,4,5, Itd. zaboravljenih ili zanemarenih dionica koje se zbog brokerske naknade uopće ne isplati staviti na prodaju.
-
da su slijepi skupit će bar 75%. uz ovakvu regulativu i poslovnu etiku to je nepodnošljiv omjer snaga tako da za mene poslije ponude nema sutra.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner