Može li mi netko sa sigurnošću potvrditi je li Optima na kraju prodana ili nam i dalje mašu crvenom krpom pred očima. Meni uvjeti kupoprodaje liče na nešto kao kupujem poljoprivrednu zemlju u Nedođiji ali samo ako tuda za godinu dana prođe autoput ili kupio sam 5 apartmana na moru ali samo ako mi u iduće 3 sezone bude 100% popunjenost. Dakle šta je sa tim 3-mj prosjekom od kada se računa, od dana kupoprodaje, odobrenja AZTN, od dana izglasavanja novog ZEM-a jer po trenutnoj situaciji i uvjetima kupoprodaje Optima NIJE prodana.
No da reziimiramo:
- u vrijeme kada nas je korona snašla nestabilne na 3. nozi 3-mj prosjek (¸1.3.-30.6.) je iznosio 5,48 kn (najniža 3,76 i najviša 6,8)
- u vrijeme kada smo shvatili da otezanju nema kraja i da od prodaje nema skoro ništa (1.8.-30.10.) prosjek trgovanja je bio 4,81 kn
- 6 mjeseci prije nastupanja perioda zadnjeg 3-mjesečnog prosjeka (8.10.20-8.4.21) prosjek je bio 5,65 kn
- na današnji dan 3-mjesečni prosjek je 5,19 kn i svaki dan je bliži 5 kn.
Pa neka mi sada netko i dalje baja kako nije bilo epskih manipulacija cijenom u foto finišu. Zašto glave već ne padaju???
Ajmo stručnjaci!!!
p.s. Kafka si čupa kosu u kakvom promašenom vremenu je živio. Kakvih likova za Preobražaj bi našao samo na ovom forumu mogao je napisat 10-tak nastavaka svog romana. Uhvatio komentar jednog od proslavljenih preobraženih Optimista (trenutno nas uvjerava kako smo korektno prošli a do 8.7 Optima je bila jedna divna priča) kako najavljuje JDPL na 120 kn. Bože baci bilo šta, nije bitno je li precizno samo nas satari što više.