interesantno kako je ministrica upotrijebila tri pojma koje prosječni stanovnik ove države nikako ne razumije. must offer,must carry i poslovni nastan.
OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)
-
gta1 -
February 12, 2020 at 4:06 PM -
Zatvoreno
-
-
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ne/2261872.aspx
Ovo je rat do istrebljenja
-
Biti konkurent i biti u poslovnoj suradnji nije bas trzisno odrzivo da s jedne strane ti konkurent uzima prihod, a da s druge strane tom istom konkurentu jos i dajes prihod
-
ne znam dal' sam ovo vec postao haha
-
ovi će stvarno srediti i A1 i HT i evo Tv...
-
Bože koliko buke oko prijenosa loptanja po europskim travnjacima...
Ni 5% ovoga ne bi bilo da nije prodaja u tijeku, a očito su svi nervozni.
Btw, A1 je imao prije par godina sličnu priču sa sportskim kanalima, očito imaju internih problema kad kod svake obnove ugovora oni moraju tražit nekog novog dobavljača
-
https://www.facebook.com/17811650654407…36241569933093/
Penzioneri stjerali a1 u kut
-
Tko zna sta se tu valja iza brda, kad su otkazali, mozda da jos navuku UG da se vise isprsi da dođe do svoje baze korisnika 😎🏆... sto bi rekao, HT zeli jos punooo skuplje prodati optimu kad je se vec mora rjesiti i dobiti novu konkurenciju, sto je i logicno.
-
krivim sebe jer sam trebao predvidjeti da HT nece pustit do zadnjeg ... sto je i logicno... tako da sam trebao prodati cca u 6 mjesecu prosle godine pa poslije kupiti opet... sretno svima... nadam se najboljem... ja prizeljkujem 8,5... ne bi imao protiv i vise 🙂
-
Ht i zaba to stekle po 10 da bi prodali po 8,5 nakon X godina 🤣🤣🤣🤣
-
-
Bolje sad za 8,5 nego za X godina za 2,5.
-
Istina. Kao i to da ce se UG odreci zarade i poslovanja na trzistu HR 😀
-
krivim sebe jer sam trebao predvidjeti da HT nece pustit do zadnjeg ... sto je i logicno... tako da sam trebao prodati cca u 6 mjesecu prosle godine pa poslije kupiti opet... sretno svima... nadam se najboljem... ja prizeljkujem 8,5... ne bi imao protiv i vise 🙂
meni je to isto palo na pamet. posebno što na optimi ostaje N1. čak se previše zamaramo sa ht-om je je on za 3mj. sa svojih 17% jednako bitan kao i ja sa 0,000x. A1 mi u opće nije opcija zato što bi se onda učvrstio duopol a to nije ono što hakom želi.
-
Oglasio se Hrvatski telekom: ‘S njima imamo ugovor do 30. lipnja, ostalo ne komentiramo’ - ovo mi zvuči kao kad staru frajlu pitate kad bu se udala
-
--------Meta nije izravno N1 nego Sportklub jer A1 i HT u bitci za prava na sportske prijenose žele iz distribucije u Hrvatskoj izbaciti Sportklub kao što su prije dvije godine izbacili Eurosport. Tu onda dolazimo do odgovornosti hrvatske vlade. Dok ne promijeni Zakon o elektroničkim medijima i uskladi ga s europskom praksom, United Grupa ne može na Telemachu (bivši Tele 2) otvoriti platformu za distribuciju televizijskih kanala jer je vlasnik nacionalne televizije Nove TV.
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ra/2262020.aspx
Uistinu, što se mora dogoditi da dođe do liberalizacije, po uzoru na europsku praksu i dokle ćemo imati na snazi arhaičan zakon, skrojen po mjeri HTV, i postojećeg duopola
Umjesto TV svima, koliko nas ima....
-
ni sekunde ne sumnjam da su u UG vrhunski stručnjaci za lobiranja, medijske manipulacije i podvale svih vrsta. vode rat na više frontova i pobjeđuju. bosna je šaptom pala, u srbiji dogovoreni rat, bugarska, grčka i td. pogledaj samo argumente: kupljeni penzioner je za n1, arena je srbska, telekomi germanski, zakon o telekomunikacijama je maltene komunistički i td. ovo je tek početak kampanje dok u eu plenkija ne uhvate za uho i prevagne u njihovu korist. imao sam priliku pričati sa ljudima koji su ratovali protiv njih u regionu. sve najgore o njima pričaju.
-
ni sekunde ne sumnjam da su u UG vrhunski stručnjaci za lobiranja, medijske manipulacije i podvale svih vrsta. vode rat na više frontova i pobjeđuju. bosna je šaptom pala, u srbiji dogovoreni rat, bugarska, grčka i td. pogledaj samo argumente: kupljeni penzioner je za n1, arena je srbska, telekomi germanski, zakon o telekomunikacijama je maltene komunistički i td. ovo je tek početak kampanje dok u eu plenkija ne uhvate za uho i prevagne u njihovu korist. imao sam priliku pričati sa ljudima koji su ratovali protiv njih u regionu. sve najgore o njima pričaju.
Meni se tako čini. Siguran sam da su ovu frku upravo oni zakuhali, a ne A1. Krenuli su sa kampanjom.
-
Drazi su mi oni, kakvi god da jesu, nego A1 i HT.
Nadam se i nizoj cijeni usluga s vremenom. Kao i kvaliteti. Sto nije bolji N1 nego dnevnik HRT ?
Da nema njih, koji god da jesu, bili bi kao u Sj Korei. Metode koje koriste malo podsjecaju na Bakića, Rimca, ali to nije slucajno 😉
-
Pa što nisu X godina zarađivali zbog kamata i poslovanja. Prodaja je samo jedan aspekt gdje mogu pokušati maximizirati cijenu kapitala ali ovisi o kupcu koliko je spreman dati.
Kruške i jabuke.
-
Pa što nisu X godina zarađivali zbog kamata i poslovanja. Prodaja je samo jedan aspekt gdje mogu pokušati maximizirati cijenu kapitala ali ovisi o kupcu koliko je spreman dati.
Kruške i jabuke.
Prije bih rekao da ovisi o kupcima koji će vise ponuditi, a pogotovo iza ovog sukoba A1 i UG.
Vrijeme će sve pokazati
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k