zahuktavanje je ozbiljno no nije mi nikako jasno da je ovako slab interes kupaca. stvar je očigledna i nije ovo neki ogroman rizik da nebi postojao interes za zaradom. osjećam se ko da sam vidovit u ovoj investicijskoj močvari od države. nas pola promila idemo drumom, a ostatak nacije šumom.
OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)
-
gta1 -
February 12, 2020 at 4:06 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Da smo mogli zamisliti bolji scenarij od ovog trenutnog i nismo😂
Jako se ugodno osjećam u dionici🥳
-
Ovdje će trebati Polzelaaaaaaa
-
neki prodaju
OPTE RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. -2,000 0.00% 874,193 -
Da smo mogli zamisliti bolji scenarij od ovog trenutnog i nismo😂
Jako se ugodno osjećam u dionici🥳
Ovdje se rakusuravaju odnosi. Rekao bi da se miču čunjevi sa ceste, naplatne kućice su postavljene. Uskoro otvaranje nove A1, iliti UG1.
-
zahuktavanje je ozbiljno no nije mi nikako jasno da je ovako slab interes kupaca. stvar je očigledna i nije ovo neki ogroman rizik da nebi postojao interes za zaradom. osjećam se ko da sam vidovit u ovoj investicijskoj močvari od države. nas pola promila idemo drumom, a ostatak nacije šumom.
vjerovatno misle da će prečacem kroz šumu prije doći do cilja! a zaboravljaju da je šuma gusta i teško prohodna! i u njoj živi vuk koji ima veeeelike oči!
-
Čitam što pišete, izgleda ratno stanje
Svi zaboravljamo na činjenicu da istekom 01.07 . Zaba ima pravo prodati svoje dionice samostalno.
A čini mi se da sam čitala i dionice HT... što HT dovodi u poziciju svršene priče. Nema pravo upravljanja, a drugi ima pravo prodati njegove papire.
Ide ovo svome kraju.
-
neki prodaju
OPTE RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. -2,000 0.00% 874,193 Kakva je to prodaja...svaki dan 1000-2000 komada....
-
Burna ce biti zavrsnica, samo da ne ostanemo kratkih rukava.. sve mi se cini da necemo i da cu si uskoro kupiti novu Hoodie-cu
-
neki prodaju
OPTE RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. -2,000 0.00% 874,193 pa ja da zelim prodam vise u danu haha. k tome, mozda je raiff trojanski konj od A1 i HTa? sjecate se kako su stopali cjenu u ljeto 2019 ?
-
-
Sherlock Holmes i Poirot su bili amateri prema nama
-
neki prodaju
OPTE RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. -2,000 0.00% 874,193 pa ja da zelim prodam vise u danu haha. k tome, mozda je raiff trojanski konj od A1 i HTa? sjecate se kako su stopali cjenu u ljeto 2019 ?
neki prodaju
Rajfica je na zadatku od početka.... Austrijska posla
A1, rajfica, styria sve su to kumašini
-
sad net.hr upravo prenosim...
https://net.hr/danas/hrvatska…bili-i-iz-ht-a/
Ladišić: ‘Kada ćete promijeniti Zakon o elektroničkim medijima i uskladiti ga sa zakonodavstvom Europske unije?’
Tihomir Ladišić, direktor programa N1 televizije danas se ranije pismom obratio ministrici kulture i medija, Nini Obuljen Koržinek.
-
Sherlock Holmes i Poirot su bili amateri prema nama
majke ti mile, ovdi samo fali Televisa Presenta.
na kraju će Optima saznat da je sama svoj vlasnik
-
Ma ja bi rekao da je ovo ide u dobrom smjeru..N1 tvrdi - izbacili nas i ne zele nas, A1 tvrdi - preskupi nam pa smo ih otkantali, sto bi realno moglo biti istina i jedno i drugo, ali ovisi iz koje perspektive gledas.
Ono sto ja vidim je da je vlasnik citaj UG mozda i namjerno isprovociro ovakvu situaciju da mogu reci evo sad ce to sve biti pod telemachom kad drugi "ne zele". Ne znam..mozda sam pristran, ali eto nekako mi vuce na taj scenarij
-
Ma ja bi rekao da je ovo ide u dobrom smjeru..N1 tvrdi - izbacili nas i ne zele nas, A1 tvrdi - preskupi pa nam pa smo ih otkantali, sto bi realno moglo biti istina i jedno i drugo, ali ovisi iz koje perspektive gledas.
Ono sto ja vidim je da je vlasnik citaj UG mozda i namjerno isprovociro ovakvu situaciju da mogu reci evo sad ce to sve biti pod telemachom kad drugi "ne zele". Ne znam..mozda sam pristran, ali eto nekako mi vuce na taj scenarij
čitaš mi misli.
ovdi samo fali još jedan šah mat potez.
a to je da UG ponudi kanale besplatno, a ovi ih i dalje odbiju uvrstit.
al vjerojatno taj potez čuvaju ako ZEM ipak na kraju bude nepovoljan za njih.
btw., zanimljivo je kako zakonodavcu ne smeta vertikalna integracija HRT i OiV, koji su isto pod integracijom istog vlasnika (RH).
u svakom slučaju, imat će EU birokrati posla dok raspetljaju našu Televisu
-
lijepo je i stbraju vidit da se nakrco optike pa je bar ovdje prestao crnciti . Evala.
Nego, nekidan sam prorokovo ovakav scenarij sa cijenom, i pogodio, zasada.
Posto nisam u dioni, nemam roza naočale kao ostali pa vidim stvari jasnije, i nekako cisce, prirodno.
Ovo sa A1 , UG i sad sa HTom po pitanju njihovih kanala ima veze sa optikom koliko i ja sa Angelom Merkel. Riječ je isključivo o tome što SK kalali postaju smeće jer neće uskoro nuditi ništa a Arene će imati sve što ti srce poželi. A smeće od N1 kanala neću niti komentirati ,oni su dežurni katastroficari i samo zagadjuju prostor i drago mi je da to više neće raditi.
Elem, ništa se ne desava što bi pozitivno ili negativno utjecalo na optiku , i dalje je benchmark 6.7 kuna za veliki paket diona.
-
Ali ljudi iz UG ne znaju da li je Arena ponudila nizu cijenu, ako već UG nije mijenjao uvjete za SK prema A1 i sad još navodno i HT.
U neku ruku je za očekivati da HT i A1 neće provajdati usluge i programe konkurenta koji za razliku od njih nudi i proizvodi vlastiti TV content. Time bi oni defacto bili svedeni na pružatelje komunalne usluge, a UG bi kroz vezane kanale i ostali content mogao utjecati na cijene i ostale uvjete pružanja usluga vlastitih TV kanala, a time i na “premještanje” korisnika sa HT i A1 na UG. Ovim potezom i A1 i HT balansiraju neku novu ravnotežu sa UG. U tom smislu vidi se koliko su korisnici bitni i vrijedni i time Optima neizravno dobiva na cijeni. Iz perspektive UG ona je vrijedna i radi bazične strateške infrastrukture jer je UG defacto nema u RH ili je ona vrlo ograničena.
-
Svi zaboravljamo na činjenicu da istekom 01.07 . Zaba ima pravo prodati svoje dionice samostalno.
A čini mi se da sam čitala i dionice HT... što HT dovodi u poziciju svršene priče. Nema pravo upravljanja, a drugi ima pravo prodati njegove papire.
Ide ovo svome kraju.
prošle g smo čekali 01.07., ove čekamo 01.07...... nadam se da nećemo i slijedeće g čekati taj famozni 01.07.!!
-
Ide ovo svome kraju.
prošle g smo čekali 01.07., ove čekamo 01.07...... nadam se da nećemo i slijedeće g čekati taj famozni 01.07.!!
S obzirom da je uprava rekla da je vrlo vjerovatno da prodaja nece biti ove godine onda bi valjda bilo logicno ocekivat da vjerovatno ove godine nece biti nista od prodaje nego da ce biti.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner