n1 je valjda jedina televizija u svijetu koja daje reprizu vijesti
Svi news channeli daju reprize vijesti, a u svakoj informativnoj emisiji one glavne vijesti se ponavljaju.
n1 je valjda jedina televizija u svijetu koja daje reprizu vijesti
Svi news channeli daju reprize vijesti, a u svakoj informativnoj emisiji one glavne vijesti se ponavljaju.
otkad Nokia polaže optiku?
molim pojašnjenje od onih koji se razumiju u problematiku
Novi Zakon o elektroničkim medijima neće nametati nikakve obveze vezano uz uvrštavanje naplatnih kanala u kataloge pojedinih teleoperatora, kao što to nije slučaj ni u jednoj drugoj europskoj državi”, poručuju iz Ministarstva kulture i medija.
Novi Zakon o elektroničkim medijima neće nametati nikakve obveze vezano uz uvrštavanje naplatnih kanala u kataloge pojedinih teleoperatora, kao što to nije slučaj ni u jednoj drugoj europskoj državi”, poručuju iz Ministarstva kulture i medija.
ključno je ovo naplatnih
Pretpostavljam da rade slicno kao i s orangeom
https://www.globenewswire.com/news-release/2…ation-deal.html
ključno je ovo naplatnih
Pa daju sve vlastite kanale za 1 kunu pa i oni postanu naplatni. Nes ti problema.... 😁
Nokia proizvodi i ugradjuje PON opremu, kao i telco opticke preklopnike potrebne za spajanje udaljenih telekomunikacijskih ormara, kakve vidite po cesti za olaksavanje pasa. No ovo je cisti unapred napisani u onda prepisani tekst izmisljen u marketingu Telemacha.
Ovih dana u guzvi pa ne stignem u detalje, ako to ikoga uopce i zanima.
Nokia proizvodi i ugradjuje PON opremu, kao i telco opticke preklopnike potrebne za spajanje udaljenih telekomunikacijskih ormara, kakve vidite po cesti za olaksavanje pasa. No ovo je cisti unapred napisani u onda prepisani tekst izmisljen u marketingu Telemacha.
Ovih dana u guzvi pa ne stignem u detalje, ako to ikoga uopce i zanima.
a jel to kompatibilno sa onim Cisco-vim centralama koje Optima već ima?
što počinje rat ?
"Za operatere pod okriljem HT-a nemamo informaciju o njihovim namjerama, naša ponuda je identična dosadašnjoj i nije bilo nikakvih promjena. Ugovor ističe 30. svibnja ove godine."
mogla bi bit vatrena završnica kako se ključni rokovi bliže.
dobro je svima maga rekao.
čuvajte svoje papire i po bidu skupljajte tuđe
Mislim da je jedno sigurno, HT i A1 će učiniti sve što je u njihovoj moći da do krajnjeg mogućeg datuma odgode ulazak United Grupe na tržište. Nadam se da je taj zadnji datum 10.07., a ovo dvoje će igrati i prljavo izgleda.
Zaba je ta koja im može poremetiti planove, jer Zaba ima suprotne interese.
Mislim da je jedno sigurno, HT i A1 će učiniti sve što je u njihovoj moći da do krajnjeg mogućeg datuma odgode ulazak United Grupe na tržište. Nadam se da je taj zadnji datum 10.07., a ovo dvoje će igrati i prljavo izgleda.
Ma HT suptilno ovim potezima zapravo objašnjava UG-u da im je bitno kupiti Optimu i da ne škrtare, nego da podebljaju ponudu
Sve jasno i Ht će iskoristiti svoje adute, ali mene buni jedna druga stvar... Imam osjećaj da svi i dalje krećemo od stajališta da ht vodi proces prodaje.... Nitko ne spominje credit suisse
U toj banci nigdje info o optimi pa me zanima zna li tko dali ce oni raditi neki natjecaj (treba naci usporedbu ako su vec nesto sl. Radili pa koliko im treba da objeve natjecaj ako ga rade)
4Iz 20o8 ali ucinilo mi se zanimljivo
Evo iskopao nesto iz 2008 pa ako vrijedi sta strucnjaci..
Sve jasno i Ht će iskoristiti svoje adute, ali mene buni jedna druga stvar... Imam osjećaj da svi i dalje krećemo od stajališta da ht vodi proces prodaje.... Nitko ne spominje credit suisse
Pa na forumu se konstantno nešto spominje pa ne bih to uzimao kao bilo kakvu referencu. Credit Suisse je katalizator prodaje, a ne prodavač. Njihov cilj je postići sto bolje uvjete za svoje nalogodavce i postići najbolju cijenu jer im je vjerojatno dio ugovorne naknade definiran kao success fee.
Kazu iz UG-a “Na osnovu odgovara ministrice kulture i medija Nine Obuljen Koržinek, očekujemo da UG bude u prilici ponuditi svoje kanale direktno korisnicima i to vrlo brzo.”
Pročitajte više na: https://m.vecernji.hr/vijesti/united…-uvjete-1476609
Mense čini da je A1 izdojio Optimu i sada se ljute. E sad ako su ti moji mokri snovi izgledni, paz vamo, jel bi bilo za očekivat da A1 i Rajfica počnu prosipat po bidu. A bilo bi lijepo ali ima li to smisla???
Uglavnom, zakuhtava se...moglo bi bit uskoro veselo.Nadam se ugodnom iznaneđenju
Evo na direktno.hr
ŠOKANTNO PRIOPĆENJE
Mozda su skontali da united ulazi zesce u igru sa ili bez optime i sad ga pokusavaju zakociti