Ispod 10 da ode, je mozes misliti 😂 zaba i HT sve jedva cekaju prodati ispod 10. Kako ce se neki iznenaditi 🤗
OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)
-
gta1 -
February 12, 2020 at 4:06 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Jedno je sigurno... rasplinju se mokri snovi o cijeni 15, 20 kn po dionici. Vraćamo se na realnih 10kn.
Po čemu se to vidi?
Transakcija po 6,7 je samo konstatacija da kupac nije mogao kupiti 2,2 mil komada po manjem prosjeku, a da prodavač nije mogao prodati tu količinu po većem prosjeku.
Isto kao što ni štopanja na 5 5,5 ili 6 kn ne govore ništa o krajnjoj cijeni, da su mogli štopali bi na 2 kn, kao što bi vjerojatno štopali i na cijenama koje su bile prije korone, 8- 8,5 kn.
pa upravo po boldanom u vašem upisu. Nije Ana dala diskont od 50%.
-
Ispod 10 da ode, je mozes misliti 😂 zaba i HT sve jedva cekaju prodati ispod 10. Kako ce se neki iznenaditi 🤗
I ja sumnjam da će se prodati ispod 10 kn, ali u odnosu na sve manju EBITDA je moguće.
ZABA se toga želi riješiti što prije, a do sada su dobro izmuzli Optimu,
Ne zaboravite da sada vrijeme radi za kupca, srpanj je sve bliže, a ZABA ne želi dočekati da HT izgubi upravljanje nad Optimom.
Osim ako u stvari sve nije dogovoreno i čeka se srpanj za objavu transakcije, jer HT je u svojem godišnjem izvješću na neki način naveo da će konsolidirati rezultate Optime do kraja lipnja, dakle neće je prodati prije nego završe Q1 i Q2. Ovo mi je nekako najvjerojatnija solucija.
Uostalom, da se proda i po 9,20 kn, to je +45% na trenutnu cijenu, samo neka se konačno proda !
PS
Koliko vidim, tržište prodaju dionica od strane Hanžekovićke nije valoriziralo kao pozitivnu vijest.
-
Po čemu se to vidi?
Transakcija po 6,7 je samo konstatacija da kupac nije mogao kupiti 2,2 mil komada po manjem prosjeku, a da prodavač nije mogao prodati tu količinu po većem prosjeku.
Isto kao što ni štopanja na 5 5,5 ili 6 kn ne govore ništa o krajnjoj cijeni, da su mogli štopali bi na 2 kn, kao što bi vjerojatno štopali i na cijenama koje su bile prije korone, 8- 8,5 kn.
Ajoj i ti si naivko.... diskont. Heh... diskont. Ana gleda svoj primarni interes, a nisam siguran da je to OPTE.
-
Nazalost, niti 1€, ali sta je tu je idemo dalje. Oslobodimo sredstva za PFE, Jd, MARU, NMM i ostale konje za trku ...😉
-
Ima logike. Osim ako je hitno morala prodati, onda se prodaje po cijeni koju je kupac spreman dati.
-
Ima logike. Osim ako je hitno morala prodati, onda se prodaje po cijeni koju je kupac spreman dati.
I ako je uopće prodala. Konačno prodala. Jer konačnu prodaju bi odradila onda preko burze, ovako je mogla nekome opcijski prenijeti dionice i evidentirati cijenu.
!00 teorija, al samo je jedna ispravna. Al čak ni ta ispravna, nije bitna za ništa u ovome procesu. Ali baš ništa.
-
I ako je uopće prodala. Konačno prodala.
!00 teorija, al samo je jedna ispravna. Al čak ni ta ispravna, nije bitna za ništa u ovome procesu. Ali baš ništa.
Jučer sam bio malo preumoran, al mi je tek sad sjeo scenarij sa dvaput Hasom... Ako je to što mislim da jest onda je to genijalno,čisto elegantno....izvlačenje živog novca😉
-
Meni nije ništa jasno o čemu vi pričate.
Pogledala trgovanje, iracionalno kao i uvijek
Mislim da trenutno imamo prodavača koji je svoje papire dobio u odštetnom zahtjevu... ???
I mislim da ću vas sada svih pozdraviti do trenutka konačnog izlaza... morati ćete se snaći i bez mene
Žene i mačke može ubiti samo radoznalost.
Al' ovu kombinatoriku teško bi preživjeli i ljudi snažnijih srca od mojeg.
-
Nema baš više ni drhtavih ručica, promet je mizeran uz pad od 2%, znači investitori nisu trznuli negativno na jučerašnju prodaju.
-
-
Nema baš više ni drhtavih ručica, promet je mizeran uz pad od 2%, znači investitori nisu trznuli negativno na jučerašnju prodaju.
Dobra ti je procjena.
-
Dobra ti je procjena.
Tebi je 200.000 kn velik promet ? Dobar si, mislim da je seoska tržnica jutros imala više.
Ali ako su se neki kasno digli pa sad počnu prodavati nek je slobodno zatuču na 1 lipu, čekam na kupnji.
Ako je nekom vrijedila 6,70 kn, vrijedit će i meni na manjoj cijeni.
Paničara je bilo u više valova, i cijena se uvijek vraćala na 6-7 kuna, jedino su paničari uvijek ispadali pušioničari.Nedavno je bio članak da su minimalno 3 zainteresirana igrača.
HT i ZABA to ne daju ispod 10 kn. -
Mislim da se ljudima ne sviđa nešto što su pročitali u HTovom izvješću o poslovanju od danas...
-
Mislim da se ljudima ne sviđa nešto što su pročitali u HTovom izvješću o poslovanju od danas...
a to bi bilo ?
-
Eh... ne zelim ja prvi staviti to ovdje.. probajte sami naci.
-
Pa ona ako je i prodala to je bilo po 12% višoj cijeni od trenutne.
Ali prije će bit da je samo prenijela nekome.
-
Znači, kupac je uložio 15 mil. i već izgubio 10%...
-
Zato vam i HT ne raste zadnjih dana kao nikada do sada, možete misliti što se očekuje oko cijene
-
ne treba žuriti, dan je tek počeo, sada se još crtaju grafovi, traže razlozi prodaje članice NO, a možda se i kupci nećkaju, nekako ova godina nije baš nešto za ulaganje, još se tu vrti taj covid i spominje treći val, ja da imam slobodnih kapaciteta malo bih vas utješio, ali trenutno sve trošim za vlastite potrebe na sukc, jer ni nama baš ne cvate ružmarin
ali evo jedna prigodna a vrijedi za sve nas patnike burze
ako vas pjesma ni IBee ne oraspoloži onda je pogledajte u 3,2,1 kukaj
ista Opte na početku, puna optimizma, a završila u kuhinji, ka naša zloćkica
-
Nema me što utješiti kolega kad sam svakako odlučio držati Optimu do konačne objave, bez obzira na cijenu na burzi, osim ako ne bude iznad 15 kn. Jedino što mogu je dokupiti.
Uostalom prodavati sad doslovno u fotofinišu nema nikakva smisla, čak i da je cijena 6.70 zašto bi netko prodavao ispod toga, suludo.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k
- harpun