malo veci krokodili ulaze u baru, cuvajte papire
OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)
-
gta1 -
February 12, 2020 at 4:06 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Bit će sve jasnije kad se Ana pojavi u još jednoj transakciji.
Onako zdravoseljački i iz aviona, Ana sjedi još u EPH, a ne znam baš da joj je zanimljivo baviti se medijskim imperijem i svime što takav posao nosi.
-
Bit će sve jasnije kad se Ana pojavi u još jednoj transakciji.
Onako zdravoseljački i iz aviona, Ana sjedi još u EPH, a ne znam baš da joj je zanimljivo baviti se medijskim imperijem i svime što takav posao nosi.
baš ste Pitije.
mogli ste napisati da UG kupuje EPH (ako je informacija provjerena) i svi bi znali na čemu smo.
ne znam čemu tajiti infomacije koje možda znate (naravno, nakon što nadokupite) i onda se praviti pametan.
-
Kupac je platio premiju da kupi dionicu koju će držati za uspomenu i da na njoj izgubi ?
-
Maga Maga.. može li to na standardnom hrvatskom ?
Tri mu vuka, ostavim vas same par sati i odmah se uneredite
Gospođa Ana bila nestašna, a?
Cijena je vrlo OK, obzirom da se tolike količine toliko puno prije isteka krajnjeg roka prodaju obično uz diskont
A sada, kupac je ili Dugouško, ili Tri slijepa miša.... u svakom slučaju Disneyland
pa nemojte mi reci da sam vas precijenio, ajd pazljivo procitajte i koristite google, onome tko se ipak ne snadje ostaje info da je ovo zaista jako dobra vijest.
Google mi nije odao tajnu... Može hint ?
-
baš ste Pitije.
mogli ste napisati da UG kupuje EPH (ako je informacija provjerena) i svi bi znali na čemu smo.
ne znam čemu tajiti infomacije koje možda znate (naravno, nakon što nadokupite) i onda se praviti pametan.
Ja to nisam nigdje napisao, to je tvoja teza, a da li je istinita ili ne, pokazat će vrijeme. Meni to ne zvuci nemoguce, ali ja zaista ne znam da li je to istina ili ne
-
Polazeći od pretpostavke (koja ne mora biti točna), da je paket od Ane kupio konačni preuzimatelj ili netko od njegovih igrača, cijena od 6,7kn jest minimalna u preuzimanju. Ali se bojim da bi mogla biti, u tom slučaju, i konačna ili slična konačnoj.
Jer zašto bi Ana prodala krajnjem kupcu po tako niskoj cijeni.
Nije valjda naša Ana, pravnica i razumna žena, članica NO, baš, kako bi rekao moj jedan dobar forum kolega, jadnica koja nema za kiriju i živežne namirnice.
-
Ma nisam baš siguran u to. 😁
-
Ne znam u što niste sigurni. U to da je kupac Aninog paketa krajnji preuzimatelj odnosno njegov igrač?
Jer ako je, onda je ovo što sam napisao izgledan scenarij.
Ako nije, onda je i dalje sve otvoreno i moguće što se tiče cijene.
-
Pa i da je, skinuo joj je barem 10% za plaćanje - odmah
Ali zašto bi kupovao mimo konačne ponude ?
Spasilo bi mu proračun tih 2 milijuna komada pored ostatka od 68 milijuna komada ?
Kaj god.
Svrgnem pogled sa vas par sati i svašta vam pada na pamet
-
-
Ja to nisam nigdje napisao, to je tvoja teza, a da li je istinita ili ne, pokazat će vrijeme. Meni to ne zvuci nemoguce, ali ja zaista ne znam da li je to istina ili ne
dosta je ovdi bilo "teza", pa su se "mali" fino zeznuli, a bojim se da se i na Saponiji sprema ista priča, jer cijena raste pravocrtno, bez ikakve tehničke korekcije.
ti si na obje dionice kupio na razinama di te nitko ne može rasprodajom ugroziti i jednostavno nema potrbe pametovati.
uvijek možeš reći da si čuo kako se priča u kafiću kako si meni na Ingri išao "spustiti", a tamo sam samo naveo svoje mišljenje o njihovom poslovnom modelu.
uopće ne kužim potrebu nadmudrivanja s nekima koje sa svojim financijama možeš "pojesti za doručak" čisto da bi tvoj ego bio na mjestu.
al vidim da se taj modus operandi javlja kod takvih ljudi da bi valjda dokazali neku svoju "Bogom danu" superiornost.
ako te to veseli, onda super, jer ćeš samo otjerati ljude.
ionako je moje mišljenje da je naša burza prepuna insajdera i da "mali" ulagači samo služe kao ovce za šišanje i dizanje tuđeg ega.
i, iskreno, to me pomalo tjera iz cijele priče, jer
može se lova zaraditi i trgovanjem vani i to bez drukanja i liječenja tuđeg ega 🤷
-
Prije se neće prodat, nego po toj cjeni...i u to sam siguran.Zašto mislite da je nemoguće, da joj netko poslije isplati dio na ruke? A ovo nekakav igrokaz? Znat ćemo ubrzo...
-
Napokon jedna dobra vijest...napokon se pojavio kupac..😘
-
dosta je ovdi bilo "teza", pa su se "mali" fino zeznuli, a bojim se da se i na Saponiji sprema ista priča, jer cijena raste pravocrtno, bez ikakve tehničke korekcije.
ti si na obje dionice kupio na razinama di te nitko ne može rasprodajom ugroziti i jednostavno nema potrbe pametovati.
uvijek možeš reći da si čuo kako se priča u kafiću kako si meni na Ingri išao "spustiti", a tamo sam samo naveo svoje mišljenje o njihovom poslovnom modelu.
uopće ne kužim potrebu nadmudrivanja s nekima koje sa svojim financijama možeš "pojesti za doručak" čisto da bi tvoj ego bio na mjestu.
al vidim da se taj modus operandi javlja kod takvih ljudi da bi valjda dokazali neku svoju "Bogom danu" superiornost.
ako te to veseli, onda super, jer ćeš samo otjerati ljude.
ionako je moje mišljenje da je naša burza prepuna insajdera i da "mali" ulagači samo služe kao ovce za šišanje i dizanje tuđeg ega.
i, iskreno, to me pomalo tjera iz cijele priče, jer
može se lova zaraditi i trgovanjem vani i to bez drukanja i liječenja tuđeg ega 🤷
O čemu ti to? Sinko ti imaš nekih opakih problema. Ja nigdje ne komentiram o cijenama niti bilo sto tvrdim. Pišem ono sto mislim i argumentiram dokazima i mišljenjem. A ti možeš slobodno misliti i piskarati sto god želiš, al nemoj izmisljati i pisati gluposti.
-
A jel moguće da je Ana otvorila skrbnički račun i fiktivno prodala sama sebi ?
-
Ja ne znam za vas, meni je ovo danas vrlo lijepa vijest.
Kao prvo, idemo van.
Second, idemo po najmanje 6,70 kn
Yes !
Dodam na to uobičajenih 10%, i eto nas na 7,50 . Heaven On Earth
Meni srce i tako ne bi izdržalo 15 kn, pa mi ni ne trebaju
Obzirom da me Bog od Burze voli, jer ga poštujem, a kada se ogriješim gorko se kajem, nagraditi će me.
8 kn
-
Ja ne znam za vas, meni je ovo danas vrlo lijepa vijest.
Kao prvo, idemo van.
Second, idemo po najmanje 6,70 kn
Yes !
Dodam na to uobičajenih 10%, i eto nas na 7,50 . Heaven On Earth
Meni srce i tako ne bi izdržalo 15 kn, pa mi ni ne trebaju
Obzirom da me Bog od Burze voli, jer ga poštujem, a kada se ogriješim gorko se kajem, nagraditi će me.
8 kn
samo pametno, kolegice.
prvo treba istresti drhtavce na 6.7, pa onda dizati prosjek ako bude momentuma.
bilo bi fino testirati one razine kad je Erste izlazio, al bila bi i šteta da "mali" prerano izgore.
predugo ste čekali da bi se na kraju "oženili"
-
sigurno je dobro , kupac je poznat , 15 ooo 000 uz diskont , logično .
Vrijedi više od trenutne . Hold par dana i vidi kak ti paše .
-
Koji je kupac? Evo ja ne znam niti priblizno...
-
Pitaj Anu ili CS banku .
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-