zna li ko kad ce burza proradit
Evo, sad ce. Cim se proda Optima.
Trenutno je dražba uravnoteženja ali daleko od očiju javnosti.....cijena varira od 5 pa sve do 15 kn....
zna li ko kad ce burza proradit
Evo, sad ce. Cim se proda Optima.
Trenutno je dražba uravnoteženja ali daleko od očiju javnosti.....cijena varira od 5 pa sve do 15 kn....
Ne radi burza pa se i gusla. Kad će razmjena recepata?
Evo ima sad i ta opcija - Admin omogućio na preimenovanom Birtija / restoran forumu.
I tako je OPTE (a i čitava burza) jedna velika kuhinja s puuno začina - falilo nam je to.
cijena malo poraste a vi se odmah razgalamite 🤣
Bila i završila skupština Društva! Što reći... još je magla a nije jesen niti došla!
MickeyM : nisu nista rekli. clanovima odbora 2500kn mjesecno.. bla bla..
Mlada danas na šminkanju?
Ili na djevojačkoj?
Mlada tek isprobava vjenčanicu...
Mlada danas na šminkanju?
Ili na djevojačkoj?
E danas su drugu mladu (igh) odveli na party . Nakon 3 pive i opte bu dobra.
Nije problem u mladoj, di je mladozenja?
Sad nek objave najbolju ponudu pa da svi skupa odemo na godisnji po jadranu da spasimo sta se spasiti da (turiste) a Zlocka moze slobodno u mirovinu
Kad i ako se opte dobro proda slijedi renesansa crobexa. Sav zarobljeni kapital malih ce se sliti u alkohol i nove stečajuše!
Kad i ako se opte dobro proda slijedi renesansa crobexa. Sav zarobljeni kapital malih ce se sliti u alkohol i nove stečajuše!
Navodno su na Glavnoj skupštini Adrisa izglasali stečaj u narednom razdoblju kako bi privukli investitore
Jel bio tko na skupštini?
Jel bio tko na skupštini?
Svi pametujetei pisete svasta, puna usta svega, analiza i misljenja, a za skupstinu su bila prijavljena trojica dionicara, zaba, ht i jedan mali ali malo veci dionicar, Rasprava je bila zanimljiva.
cemu teaser, ako ste spremni podjeliti sadrzaj ucinite to, iako slazem se sa vama da se tema razvodnjava iz dana u dan u nedostatku novih info..
Obzirom da niste sudjelovali u skupstini lijepo pricekajte skupstinski zapisnik pa kao dionicar posjetite trgovacki sud gdje ga mozete sa svim pitanjima i odgovorima procitat i uputiti se u raspravu.
ovdje ima nekoliko ljudi koji hoce dijelit informacije, a vec sam 15 i vise godina po forumima, pa si razmisljam zasto uopce postoje forumi gdje svatko gleda samo svoje interese za par kuna gore dole , samo mi se u tih xx godina javilo par ljudi koji su htjeli hebenu knjigu dionicara podjelit da ne kazem nesto vise .
razocaran uglavnom
lp
nema potrebe za edukacijom i dociranjem oko zapisnika, reagirao sam iskljucivo na dio oko “zanimljive rasprave”. Ali eto neka ostane u maniri svega ovdje, nedoreceno...nikakav problem iako mi se zaista neda citati povrh svega ostaloga ovdje, kako vas se cima da eventualno prepricate tih par crtica, koje vjesto i zagonetno nazivate zanimljivima a zapravo su vjerojatno upravo nedorecene kao i postupak u kojem se nalazimo...
Bez ljutnje i pozdrav...
Pa ja vjerujem da si lijepo zamolio na privat da bi možda i čuo nešto o raspravi ili tijeku skupštine. Ovako si odmah “ubio glasnika”.... sad idi u registar.
Al havi je dao dobar hint na temu da uistinu malobrojni dionicari pohode skupštinu. Poražavajuće je da se redovito na njima pojavljuje tek nekoliko dionicara. A toliko svi nešto iščekuju i daju svoje misljenje.... a kad ono, ćorak iza svega. Pričam ti priču od spekulacije do spekulacije.
ima tu vise stvari, recimo ne zivimo svi u zg, drugo ako imas par tisuca dionica nije ti bas neka velika zelja za otici.. a ima tu i dosta neznanja.
Ma i nekulture. Imaš prava i i obvezu prema svojoj imovini. Svi bi samo voljeli zaraditi, al da netko drugi sve odradi... i na kraju donese sve odluke i da one budu od maksimalne koristi.
Iz mojeg iskustva, na skupštinama se uvijek nešto “zanimljivo ubere” i vidi odnos uprave i NO prema kompaniji i poslovanju. Nekad je to toliko jak osigurač da prvotnu zabrinutost ili neizvjesnost pretvori u drugačije i realnije sagledavanje položaja i poslovanja kompanije.