danas sam i ja kupio kad sam vidio da bulldozer ide , na 5 se pokusalo zaustaviti rast al nije dugo trajalo. Ovo je kao na djuki jucer , neki inside info garant . Bit ce zanimljivo pratit razvoj sutra
OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)
-
gta1 -
February 12, 2020 at 4:06 PM -
Zatvoreno
-
-
-
danas sam i ja kupio kad sam vidio da bulldozer ide , na 5 se pokusalo zaustaviti rast al nije dugo trajalo. Ovo je kao na djuki jucer , neki inside info garant . Bit ce zanimljivo pratit razvoj sutra
Sutra ujutro će biti gužva na otvaranju
-
U zadnjih deset minuta protrgovano cca 400tis kn, a zadnjih 45min cca 900tis kn.
Netko ima insajdersku info. Mogli su pricekati sutra, pa cijeli dan kupovat do 5kn, ali se izgleda nema vremena. Ovo ide do uskoro na 5,70- 5,80, pa hlađenje na 5,40-5,50.
-
Ova kupnja, 70 tisuća komada počišćenih sa aska je bio jedini način da se kupi značajna količina bez znatnijeg dizanja cijene.
Ljudi su ostavili otvorene prodajne naloge i nisu bili uz monitor.
U redovno bi im radno vrijeme ask pobjegao na više cijene
-
Molim kolege da se ne daju zavesti mojim optimizmom. Mada su i optimizam i pesimizam zarazni
Sutra svi očekujete vatreno otvaranje, ali.............
......... da sam u nakani kupnje, sutra bih se uredno povukla sa bida... da se market malo ohladi
-
i ovi iz prvih 10 kupuju
OPTE KOPSEJAK KREŠIMIR 2,000 0.00% 586,000 -
Onaj rast od pred koji mjesec sa 4.5kn na 6kn se po svim indikatorima nije trebao ni dogoditi. Ono sto se desilo taj dan je da je nestalo aska. Xetra je programirano mijenjala pomak cijene i svi nalozi koji nisu ulazili u taj novi zadani pomak su obrisani pri pocetku trgovanja.
Pa smo svi skoro automatski, misleci da je nesto vazno izaslo, navalili na suplji ask. Reli je tako krenuo odmah ujutro . Samo se grickalo u puno manjim iznosima u odnosu na danas.
Danas nesto drugacija slika. Krenulo je u 15:16 sa ugrizom od 20k komada. Nakon toga su odmah doplivale barakude sve do kraja trgovanja. Glodalo se do kosti.
Sad, dal je to netko krenuo gristi jel mu je djed Djuro taj dan ostavio mirovinu ili mu je ujak Grubisic sapnuo vaznu vijest, ne bi znao. No ovaj rast je potpuno drugaciji od dosadasnjih cimanja. Nadam se i ja da nije ovo prvo. Samo mi je jos prerano za ovo drugo.
Ništa od navedenog. Samo se činio kao pravi trenutak. Nemam nikakav insajderski info, niti poznajem ikoga od spomenutih, ali da se ne špekulira o konspiracijama prilažem dokaz.
-
A kakav ti je to dokaz?
Činjenica je da interesa ima.... tko sto zna i ne zna to nažalost ovdje ne možemo znati. Pokušavala se srusiti cijena, interesa nije bilo puno.... a kad ne ide dolje, ići će u suprotnom smjeru. Netko ipak nešto zna. Bilo bi nevjerojatno da su bas svi u neznanju.
OPTE ima poprilican free-float, interesantnu cijenu i dovoljnu kapitalizaciju pa se prostora nadje za svakoga.
-
Onaj rast od pred koji mjesec sa 4.5kn na 6kn se po svim indikatorima nije trebao ni dogoditi. Ono sto se desilo taj dan je da je nestalo aska. Xetra je programirano mijenjala pomak cijene i svi nalozi koji nisu ulazili u taj novi zadani pomak su obrisani pri pocetku trgovanja.
Pa smo svi skoro automatski, misleci da je nesto vazno izaslo, navalili na suplji ask. Reli je tako krenuo odmah ujutro . Samo se grickalo u puno manjim iznosima u odnosu na danas.
Danas nesto drugacija slika. Krenulo je u 15:16 sa ugrizom od 20k komada. Nakon toga su odmah doplivale barakude sve do kraja trgovanja. Glodalo se do kosti.
Sad, dal je to netko krenuo gristi jel mu je djed Djuro taj dan ostavio mirovinu ili mu je ujak Grubisic sapnuo vaznu vijest, ne bi znao. No ovaj rast je potpuno drugaciji od dosadasnjih cimanja. Nadam se i ja da nije ovo prvo. Samo mi je jos prerano za ovo drugo.
Ništa od navedenog. Samo se činio kao pravi trenutak. Nemam nikakav insajderski info, niti poznajem ikoga od spomenutih, ali da se ne špekulira o konspiracijama prilažem dokaz.
haha.....svaka čast......vjerujte, i meni je palo na pamet slično napravit još dopodne jel sam smatrao da je pravi trenutak da i drugi potegnu i svi purani na zse polete......isto tako, o tome vam ja i pričam....kakav info, kakvi bakarači.....likvidnost je pala i trguje se sa po 1000-2000 kom po nalogu pa kad neko opali 20 000 po asku svi odmah pomisle da je Ug prosuo milijarde po stolu.......isto vrijedi i za obrnuto.......sretno kolega......
-
haha.....svaka čast......vjerujte, i meni je palo na pamet slično napravit još dopodne jel sam smatrao da je pravi trenutak da i drugi potegnu i svi purani na zse polete......isto tako, o tome vam ja i pričam....kakav info, kakvi bakarači.....likvidnost je pala i trguje se sa po 1000-2000 kom po nalogu pa kad neko opali 20 000 po asku svi odmah pomisle da je Ug prosuo milijarde po stolu.......isto vrijedi i za obrnuto.......sretno kolega......
Ma da vecina investitora je povecala cash poziciju u krizi i sad postoji ogromni visak likvidnosti i svi bi se omastili, a burza nelikvidna idealna za vlakice.
-
-
nas Krešo samo pojačava poziciju.. dokupio je 2000 kom ako niste primjetili
-
Ako sam dobro shvatio pjesnika ovdje , ako kreso kupi 2000 komada onda je to investitor , al ako ja i slični kupim 2000 komada onda sam kokosar ?
-
A vrag tu zna iako bi ja cekao petak tj. Kad budu objavili pad BDPa, jer ce onda biti prilike otic u shoping 😀... ovako samo promatram i cekam da prođe 2 godina u veljaci da nema poreza na zaradu 🤗
-
Ako sam dobro shvatio pjesnika ovdje , ako kreso kupi 2000 komada onda je to investitor , al ako ja i slični kupim 2000 komada onda sam kokosar ?
Denobeno jučer potkraj radnog vremena kupio dionice u količini koja potakne ostale na ulazak i dizanje cijene. Umjesto da o tome šuti i pusti da ostali svojim kapitalom odrade daljnji rast cijene njegovih dionica i potom im proda na nekoj barem malo višoj razini, on svoju kupnju objavi (jer mu je došlo) i time ohladi sve upravo motivirane ostale ulagače.
Ma bravo denobeno! Tak se to (ne) radi.
-
Slaže se kupnja na otvaranju...vidjet ćemo.
-
Denobeno jučer potkraj radnog vremena kupio dionice u količini koja potakne ostale na ulazak i dizanje cijene. Umjesto da o tome šuti i pusti da ostali svojim kapitalom odrade daljnji rast cijene njegovih dionica i potom im proda na nekoj barem malo višoj razini, on svoju kupnju objavi (jer mu je došlo) i time ohladi sve upravo motivirane ostale ulagače.
Ipak, svaka mu čast na iskrenosti.
A možda je nešto drugo, pa se po toj logici ipak to tako radi (možda bi još kupovao)... -
Kupuje se, ali jaka je i prodaja, ipak jako lijepo izgleda ovaj promet od 400.000 kn u prvih 5 minuta otvaranja.
-
A možda je kolega Denobeno pokvario računicu nekome tko je do tada mirno skupljao..
Ko će ga znat
-
80 tisuća komada u prvih deset minuta trgovanja. Impresivno.
Izmjena na bidu i asku liči navideo igricu, i mislim da to nisu Pero i Marko sa svojih laptopa na ljetovanju
Nekoliko brokera i par ureda.. tako se to meni čini.
Obzirom da niti kupujem, niti prodajem na 5 kn.......... mogu mirno gledati
I nekoliko minuta kasnije već 120 tisuća komada ??
-
Borba i rast se nastavljaju i danas.
Ajmooo, kako bi rekao Maminjo .
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-