bas me zanima kakva info ce izaci, ali ocito da ju netko vec ima
OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)
-
gta1 -
February 12, 2020 at 4:06 PM -
Zatvoreno
-
-
-
neki se je opasan program uključio u igru. pucalo se rafalno ko iz gatlinga. ili su se naši modernizirali ili su kakvi stranci u igri.
-
Teško je sa sigurnošću znati.
Da li je u pitanju distribucija ili akumulacija
Velik broj papira može izmijeniti vlasnike, i može se izaći na boljoj cijeni od prijašnjih dana.
Ili ući malo skuplje.
Ja sam se ukopala. Long.
-
ukopo sam se i ja u debeloj pozitivi i čekam još puno x više ali ovo nisu bili mali sa burecima. a i dlkv su satrali na kraju.
-
Gledam dolje na popis clanova koji gledaju temu i skupilo ih se ovog trenutka stotinjak a niko nista ne komentira svi cekaju sveto pismo 🤪
-
Mnogo puta već viđeno ali uvijek onaj mali optimist u meni govori:
Ok možda je to to, završni čin opere... I sad ekipa kupi bez oklijevanja, kontroliranje cijene. Bitno je samo pokupiti papire znajući da izlazi informacija van... ali ipak mislim da ćemo još pričekati...
-
Teško je sa sigurnošću znati.
Da li je u pitanju distribucija ili akumulacija
Velik broj papira može izmijeniti vlasnike, i može se izaći na boljoj cijeni od prijašnjih dana.
Ili ući malo skuplje.
Ja sam se ukopala. Long.
Bolje ništa ne pisati, kada se pisalo pozitivno opte je išla redovito u minus
Većina je bila izašla jer su čekali daljnji pad pa se dogodilo suprotno kao što obično i bude.. dok je netko očito skupljao..
Nadamo se boljim vremenima, a i neka vijest u skorije vrijeme ne bi bila loša
-
Ma procurio neki info,i neka je.
-
Ma ništa..ulaze ovi koji su brzo kapitalizirali na ddjh, ingr, dlkv,...
Sumnjam da ima neki info.
-
Ma ništa..ulaze ovi koji su brzo kapitalizirali na ddjh, ingr, dlkv,...
Sumnjam da ima neki info.
Ovo nije takav stil ni dinamika ulaska
-
-
Ma procurio neki info,i neka je.
Da, tak je....prića se o 20 kn.....ali ne jednokratno nego svake godine do kraja života svih dioničara optime.......i to nije sve.....po jedan crveno ferrari za svaku dionicu jel istovremeno žele pomoći i autoindustriji......
-
gledam gledalicu zadnja dva sata trgovanja.. kako se prodaje na građevincima (osim IGH) tako se kupuje na Optimi.. plus Djuro prodaja.. i sve blica kao na semaforu..
-
Dakle, u zadnjih pola sata trgovanja je bilo malo manje od milijun kuna prometa... Nalozi nisu bas mali, to su sve blokovi do 80.000kn... Indikativno je da je sve krenulo odjednom...
Ne znam za vas, ali ja bih ocekivao u sljedecih par dana objavu necega sto je bitno za preuzimanje OPTE (glasanje o ZEM u Saboru ili nesto tog tipa)...
Sve u svemu, iskoristio sam priliku i dokupio jos nesto sitno u tom rastu...
Cak nije nista ni na drazbi zavrsilo u zadnjih 5 minuta... Ovdje se skidalo po asku ko da nema sutra...
-
Mislim da će sutrašnji dan pokazati dosta toga. Ako se to kupljenje nastavi i sutra onda se čini mi se nešto bitno događa.
-
Tko danas nije ušao na prvi znak napucavanja cijene, magarac. Tko ne uđe sutra odmah ujutro, magarac sa još većim ušima.
Očito je da ćemo uskoro saznati neku dobru vijest. Neki su je prema svemu sudeći saznali već danas.
-
neznam....ali ja u neki spektakl od vijesti ne vjerujem......ovakvih je "vijesti" več nebrojeno puta bilo.....i zadnji put prije koji mjesec "vijesti" su išle od 4,5 kn pa do 6 kn i onda nazad.....tako da bi prije rekao da igramo igru : "ko zadnji magarac"....
-
Ta se igra uobičajeno odigra na malom prometu.
Danas je pak protrgovano 70 tisuća komada u deset minuta, pred zatvaranje
Moj je dojam da se pomeo sav raspoloživ ask. Svi nalozi koje su ljudi ostavili otvorenima, i otišli drugim poslom
To je jedini način da se sakupi veća količina, bez znatnijeg dizanja cijene
A prava je istina..... da ne znamo
-
ok, ali tako je metla išla i sa 4,5 na 6 prije koji mjesec.....ali je krenula mesti ujutro.....
-
Strpljenje je skil koji se uči. Mislim da nije ništa posebno izašlo na vidjelo, već su se tako karte posložile za stolom. Volio bi da nije tako i da do kraja tjedna budemo na 6kn.
-
Onaj rast od pred koji mjesec sa 4.5kn na 6kn se po svim indikatorima nije trebao ni dogoditi. Ono sto se desilo taj dan je da je nestalo aska. Xetra je programirano mijenjala pomak cijene i svi nalozi koji nisu ulazili u taj novi zadani pomak su obrisani pri pocetku trgovanja.
Pa smo svi skoro automatski, misleci da je nesto vazno izaslo, navalili na suplji ask. Reli je tako krenuo odmah ujutro . Samo se grickalo u puno manjim iznosima u odnosu na danas.
Danas nesto drugacija slika. Krenulo je u 15:16 sa ugrizom od 20k komada. Nakon toga su odmah doplivale barakude sve do kraja trgovanja. Glodalo se do kosti.
Sad, dal je to netko krenuo gristi jel mu je djed Djuro taj dan ostavio mirovinu ili mu je ujak Grubisic sapnuo vaznu vijest, ne bi znao. No ovaj rast je potpuno drugaciji od dosadasnjih cimanja. Nadam se i ja da nije ovo prvo. Samo mi je jos prerano za ovo drugo.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ATPL (Atlantska plovidba d.d.) 15k
- Admin