I ono glavno.
Kada će se realizirati prodaja Optime?
Sad.....
Odmah......
Ubrzo.....
Samo što nije......
Puno prije nego svi očekuju.......
Itd.....
Itd.....
I ono glavno.
Kada će se realizirati prodaja Optime?
Sad.....
Odmah......
Ubrzo.....
Samo što nije......
Puno prije nego svi očekuju.......
Itd.....
Itd.....
e moj hugh, od takvog optimista tnpl sad si se pretvorio u goru verziju mene.
losa spika.
nece. UG ima vise para
Sto vas briga, ima tri ponudjaca (procitao sam tu na forumu) a i vrhunski strucnjak za dionice i financije je tu ulozio (iako on ne ulaze u stecajuse odnosno pljuje po drugim stecajusma) pa nemate brige.
procjena je minimalno 5x ebitdta, a vjerojatno ide to i na 9x ebitda. Jest da fiksna odumire, da nas je sve manje u slijepoj nasoj, ali fix je bitan za tv pakete.Tako da je ovo zicer.
Polako, vidjet ćemo sto se to kuha u loncu.
Ja sam škampe bacio... ali mali su, kad OPTE kapitaliziram uskoro, samo velike za veliko društvo u velikom loncu budem spremio
[WIFI PUNKTOVI]
Iskorišten je vaučer u iznosu od 15.000 eura za ugradnju opreme pristupnih WiFi točka kojeg je Općina Ližnjan-Lisignano dobila prošle godine natječajem WIFI4EU.
Inicijativom WIFI4EU u općinama diljem Europe promiče se besplatan WiFi pristup za građane u javnim prostorima kao što su parkovi, trgovi, javne zgrade, knjižnice, zdravstveni centri muzeji.
Kod nas u općini pristupne točke možete potražiti na sljedećim lokacijama:
• Ližnjan - zgrada općine, nogometno igralište, škola Ližnjan, ribarski mulo, novo odbojkaško igralište
• Šišan - zgrada talijanske zajednice, placa Šišan, Monte Madonna
• Muntić - zgrada škole Muntić
• Valtura - zgrada Mjesnog odbora Valtura
• Jadreški - igralište Koršovica
Ono sto smo spominjali jednom.
Display Moreja i dalje ne kontam ovdje neke stvari: većina tvrdi da ovdje nisu bitna ni izvješća ni dug prema HT-u nego broj korisnika i da budući kupac kupuje bazu
plus toga govorite kako HT oteže s prodajom - prepuštanjem te baze korisnika drugom igraču
i ja sam čuo da je politika takva da se prebacuju korisnici unutar grupe na Iskon i HT
jel jedino meni tu nešto smrdi?
Apsolutno.
Da sam ja HT odugovlačio bi s procesom što duže, makar izgubio pravo da njime upravljam (investicijska banka) te koristio povlaštenu poziciju vlasnika poslovnih procesa da prebacim što je moguće više najboljih korisnika na sebe.
Opcija B je da se u prodaji jednokratno izvuče što je moguće više love pa kasnije pokuša nekakvim akcijama privući korisnike k sebi, ali pitanje je koliko bi im se to isplatilo.
Treba detaljno iščitati sljedeće FI i vidjeti kako im se kreće korisnička baza, to će jasno pokazati u kojem grmu leži zec...
Kolega rambo_5, vase razmisljanje u potpunosti podrzavam jer i osobno smatram da je sama srz i odluka HT u tom smjeru a izvjesce ce malcice prokazati daljnji smjer i namjeru HT te mogucnost razvlacenja roka prodaje do 7/2021.
Apsolutno.
Da sam ja HT odugovlačio bi s procesom što duže, makar izgubio pravo da njime upravljam (investicijska banka) te koristio povlaštenu poziciju vlasnika poslovnih procesa da prebacim što je moguće više najboljih korisnika na sebe.
Opcija B je da se u prodaji jednokratno izvuče što je moguće više love pa kasnije pokuša nekakvim akcijama privući korisnike k sebi, ali pitanje je koliko bi im se to isplatilo.
Treba detaljno iščitati sljedeće FI i vidjeti kako im se kreće korisnička baza, to će jasno pokazati u kojem grmu leži zec...
Kolega rambo_5, vase razmisljanje u potpunosti podrzavam jer i osobno smatram da je sama srz i odluka HT u tom smjeru a izvjesce ce malcice prokazati daljnji smjer i namjeru HT te mogucnost razvlacenja roka prodaje do 7/2021.
Taman za prebacit lovu u turiste
Kolege je li danaa izvjesce opte ?
accountant kolega nije istina da svakom dijelim dislike... Kolega ako niste unutra ja Vam nisam kriv 😁🙄 a ako jeste izadjite onda Van ako se toliko bojite I ako ste zadnju kunu stavili unutra Kao ekipa koja je uspjela zakucat ove godine na 3.8kn kada je na poslovnom izasao clanak da se prodaja nece reazlizirat ove godine. Idemo sada proucavao izvjestaj
accountant kolega nije istina da svakom dijelim dislike... Kolega ako niste unutra ja Vam nisam kriv 😁🙄 a ako jeste izadjite onda Van ako se toliko bojite I ako ste zadnju kunu stavili unutra Kao ekipa koja je uspjela zakucat ove godine na 3.8kn kada je na poslovnom izasao clanak da se prodaja nece reazlizirat ove godine. Idemo sada proucavao izvjestaj
što se ima proučavati, jedino je bitan broj korisnika, tako bar čujem
pa ja sam vam dao screenshot gdje se to ne vidi, dapače u segmetnu gdje je rast korisnika, to su dva prihodovno najmanja stupca
kaj da još gledam?
a Vam Palo napamet sto vec ponavljam ko papiga da se kupuje "mreza".. a ako se ta mreza spoji sa Tele2 mrezom sto onda onako? 3. Igraca! Ko Jos postoji na fixnom trzistu sa mrezom ko OPTE a da nije a1 ili HT ?
Dakle rast od 20% u odnosu na proslogodisnju
Kljucan Dan 31.7. dakle Jos 9 Dana. Valjda stize neka obavijest
bolje nam je uopče ne čitati optimina izvješća. svako daljnje sve jadnije. trebali su je prodati prošle godine, svima bi nam bilo bolje. i već bi zaboravili na nju. a ne ovo mrcvarenje.
pricekajmo Q2 izvjesca ostalih kompanija pa usporedimo
Kako je krenulo opte će još imati najbolje izvješće u drugom kvartalu na berzanu i postat će blue chip 2020 😂
sljedeća dva tjedna su ključna
Obzirom da se zbog korone očekivao globalni potop ovo izvješće je van svih očekivanja, naravno u pozitivnom smislu.
baš šteta da izgleda ne razumiju svi materiju, pa lupaju po bidu
pricekajmo Q2 izvjesca ostalih kompanija pa usporedimo
neki će ih ipak izgleda sačekati s lovom iz Opte u slučaju da budu bolja, nije ni to loša taktika
netko ovo izvjesce vidi kao priliku za dokup....gricka se po bidu malo po malo
netko ovo izvjesce vidi kao priliku za dokup....gricka se po bidu malo po malo
kao da već vidim tko zločesto dokupljuje