https://www.ictbusiness.info/telekomunikaci…uzatelja-usluga
" ...upravo je telekomunikacijski sektor jedan od onih koji bi zbog koronavirusa trebao doživjeti renesansu."
... mozda i prodajna cijena poraste.
https://www.ictbusiness.info/telekomunikaci…uzatelja-usluga
" ...upravo je telekomunikacijski sektor jedan od onih koji bi zbog koronavirusa trebao doživjeti renesansu."
... mozda i prodajna cijena poraste.
još malo pa da vidimo jel i danas u zadnjim minutama idu nasilno po bidu
od jutros ga čekam, počeo je izbjegavati bid
od jutros ga čekam, počeo je izbjegavati bid
taj uvijek lupi u zadnjoj sekundi moleći boga da mu nalog ne prođe
Nema odgoda. Niti ih moze biti. Proces ide svojim tokom. Odgoda bi bila kad bi HT podnio zahtjev za produljenjem roka zbog "novonastale situacije s koronavirusom" i kad bi isti bio odobren, a nema ni prvog ni drugog od toga. Eventualno nepostizanje dogovora s kupcima rezultira prelaskom u novu fazu koju vodi banka, a ako ni tada ne bude rjesenja u 2021. HT-u prestaje upravljanje i tada Zaba prodaje svoj dio direktnom pogodbom, a kupac isplacuje ostale. Tako da kako god okrenes ovo ce se prodati. To je 1/1. Vjerovatnije prije nego kasnije i vjerovatnije za dobru cijenu nego za losiju. Naprosto je svima tako u interesu.
Bit ce to uskoro. UG je spreman platiti solidnu cijenu da se starta u RH kao cjeloviti provider, a A1 vjerovatno i bolju da ga u tome sprijeci. Poanta je u tome da ce nakon prodaje Optime prednost A1 nad UG-om biti ili oko 20% ili oko 10% trzisnog udjela. Nije bas mala razlika, ne?
Dioničar na broju 10 podebljao za 1030 komada
Ili mi se samo čini, ili netko "nježno" prodaje na 5,20...
Ne želi panic stvarati, a bid mu se po malo dopunjuje
Ajde bar smo se pomakli iz mantre kako za opte u stečaju nije stigla niti jedna ponuda, već i najgori pesimisti računaju da ima ponuda. Samo za trenutnu situaciju realna cijena bi trebala biti 7 kn, ali naša burza je spektakl pa ima kupiti i po 5.
Ili mi se samo čini, ili netko "nježno" prodaje na 5,20...
Ne želi panic stvarati, a bid mu se po malo dopunjuje
Jos jednom: nikad niti u jednom trenutku na ovoj dionici nicija kupnja ili prodaja nije bila relevantan signal za buduce kretanje cijene dionice ili kao prethodna najava buducih dogadjaja te stoga nije ni sada. To sto "netko prodaje" je upravo i samo to, netko prodaje. Kao sto i netko kupuje. Najvise se dionica istovarilo na 1.60-1.70 pa do 3 kn. Pogledajte volumene tada. I, tko je bolje prosao? Prodavaci ili kupci?
Ne postoji pametniji od tebe samog.
Dosta je velika razmjena dionica na cijeni od 5,20 danas, a i jučer, da li je to nekakva prekretnica ili ono ispod čega ne ide? Nekako se nadam da će objava biti u ovom mjesecu, jer to bi bilo dobro za sve nas koji strepimo.
Display MoreAjde biti ozbiljni.
Kupili smo mačka u vreći... i to jako puno mačaka.
Ako padne odgoda, ponavljamo priču. Nice
Ako bude prodaje, besprizorna je pomisao da će biti po 5 kn
U posljednje smo vrijeme imali Liburnija poučak, Kraš poučak.... ovdje očekujem fer preuzimanje, veliki su to sustavi. Natječaj je međunarodan, postoji i neka Europska komisija.
Al' ovdje ćemo svi postati religiozni............. Bože od Burze, tebi se molim.......
Karte su još na stolu, novac se ne broji, dok čekamo možemo se jedino žafrkavati
Forumom zavladala kolektivna pošast zvana nestrpljenje.
Očit je nedostatak insajderskih info pa je nastalo plodno tlo za kojekakve teorije , konstrukcije , sumnje, rasprodaje .....
Za pravne savjetnike nisam sigurna jer o njima malo znam , ali financijski savjetnik Andrej Grubišić čini mi se sasvim OK i sigurna sam da će povjereni mu posao odraditi korektno , pošteno i u krajnjoj diskreciji.
Prošlo je tek mjesec i pol od završetka natječaja , korona i potres su možda malo utjecali na dinamiku odvijanja svih faza procesa prodaje , možda je kupac/ kupci želio napraviti dubinsko snimanje , pa dok Agencija dade odobrenje itd.....
Sve je još unutar prihvatljivog vremenskog okvira jer realno gledajući postupak ide normalnom tijekom i niti ne može brže.
Pretpostavljam da nakon dubinskog kreću ponovno razgovori , dogovori , licitiranje , inače bez mogućnosti korekcije cijene u neobavezujućoj ponudi na više , ali i na niže , dubinsko snimanje nema smisla, a za sve to u ovim otežanim korona uvjetima treba vremena. Da će prodaja do sredine ljeta biti realizirana ja uopće ne dvojim jer i HT- u i Zabi dodatni keš je svakako dobrodošao.
Još malo strpljenja ,ne vjerujem u pokojnika pa ni u pukovnika već generala .😆
Display MoreDisplay MoreAjde biti ozbiljni.
Kupili smo mačka u vreći... i to jako puno mačaka.
Ako padne odgoda, ponavljamo priču. Nice
Ako bude prodaje, besprizorna je pomisao da će biti po 5 kn
U posljednje smo vrijeme imali Liburnija poučak, Kraš poučak.... ovdje očekujem fer preuzimanje, veliki su to sustavi. Natječaj je međunarodan, postoji i neka Europska komisija.
Al' ovdje ćemo svi postati religiozni............. Bože od Burze, tebi se molim.......
Karte su još na stolu, novac se ne broji, dok čekamo možemo se jedino žafrkavati
Forumom zavladala kolektivna pošast zvana nestrpljenje.
Očit je nedostatak insajderskih info pa je nastalo plodno tlo za kojekakve teorije , konstrukcije , sumnje, rasprodaje .....
Za pravne savjetnike nisam sigurna jer o njima malo znam , ali financijski savjetnik Andrej Grubišić čini mi se sasvim OK i sigurna sam da će povjereni mu posao odraditi korektno , pošteno i u krajnjoj diskreciji.
Prošlo je tek mjesec i pol od završetka natječaja , korona i potres su možda malo utjecali na dinamiku odvijanja svih faza procesa prodaje , možda je kupac/ kupci želio napraviti dubinsko snimanje , pa dok Agencija dade odobrenje itd.....
Sve je još unutar prihvatljivog vremenskog okvira jer realno gledajući postupak ide normalnom tijekom i niti ne može brže.
Pretpostavljam da nakon dubinskog kreću ponovno razgovori , dogovori , licitiranje , inače bez mogućnosti korekcije cijene u neobavezujućoj ponudi na više , ali i na niže , dubinsko snimanje nema smisla, a za sve to u ovim otežanim korona uvjetima treba vremena. Da će prodaja do sredine ljeta biti realizirana ja uopće ne dvojim jer i HT- u i Zabi dodatni keš je svakako dobrodošao.
Apsolutno.
Sva danas ova prosipanja po bidu na OPTE je bilo isključivo da bi se uletilo u DLKV ili INGR, pa će kasnije opet u OPTE.
Svi su željni bureka....
Uostalom, ubrzo će i GS.
Display MoreDisplay MoreForumom zavladala kolektivna pošast zvana nestrpljenje.
Apsolutno.
Sva danas ova prosipanja po bidu na OPTE je bilo isključivo da bi se uletilo u DLKV ili INGR, pa će kasnije opet u OPTE.
Svi su željni bureka....
Uostalom, ubrzo će i GS.
sto reći osim da to samo realno govori velikim dijelom o tuznom profilu ulagača ove dionice, iako, legitimno je da svak traži svoju sreću, pokazalo se da na kapitalom siromasnom ZSE u svakom prethodnom i budućem vrtuljku/preslagivanju koji krene i ova dionica uvijek doprinese i da svoj obol. Sigurno da nam je svima to iscrpljujuće promatrati, i ne pruža nam se prilika čekati prodaju na dosta višim razinama, ali strpljenje je vrlina a i nagrade su pritom velike.
Odgovor AZTN-a 08.05. na upit o produljenju roka:
QuotePoštovani,
Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja do otpreme ovog očitovanja nije zaprimila nikakav zahtjev za produljenja roka trajanja koncentracije poduzetnika Hrvatski Telekom d.d. i OT-Optima Telekom d.d., zbog epidemije bolesti Covid-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2."
S poštovanjem,
(...)
Od 31.05.2019. je kupljeno 27mn dionica ili 38%, a prosječna kupovna cijena je 6 kn. Vrlo je malo onih koji su prodavali iz top 10, tako da ne vidim tko bi mogao puno prodavati u narednom razdoblju
Admine, respect !!!!
Jedan uteg na vagi manje
Kvalitetan i originalan doprinos!
Ovo je stravicna potvrda. U skladu s ocekivanim, zapravo, ali mocno jer je crno na bijelo.
Kad se samo sjetim koliko su jabuka drukeri otresli od drhtavih ruku pricajuci o odgodi zbog ovog ili onog ili pak korone...
Sada je puno jasnije . Uteg Corone je sve manji od idučeg tjedna .
Može li netko kratko objasniti što se točno događa kada dođe do konačne prodaje s nama manjim dioničarima?
Da li mi samo dobivamo "obavijest" da se tvrtka prodaje po tolko i tolko te moramo/ne moramo prihvatiti ili imamo još neke opcije?
Mislim da je dosta bitna informacija, a vjerujem da ima još vlasnika dionica koji nisu u potpunosti upućeni.