Display MoreNista ne treba odregistrirati... ne treba ponudu prihvatiti!
Baš bljutava transakcija i sve skupa oko ove kompanije OPTE. Nadam se da će propasti kroz koju godinu. Nisam inače osvetoljubiv, ali potrudit ću se blatiti OPTE/TELEMACH svuda i uvijek. Fino su sve obradili uz blagoslov i nesposobnost HANFE i uz podršku potkupljivih jeftinih (fond?) menadjerčića.
Razočaran sam dosta i u top 30 dioničara.
Nitko nije ovdje pitao “Koliko je bilo malih dioničara na GS?”
Nitko nije napisao što se tamo dogodilo.
Zašto?
Zato što smo svi skupa skroz podbacili. Ja prvi i vi svi skupa koji ovo čitate.
Uz čast iznimkama; oni znaju koji su.
Znači, na GS je bilo manje od 5 (pet) malih dioničara!!!??!?
Znam točan broj ali zadržat ću za sebe.
Očekivao sam od 30 do 80 dioničara. OK, fakat sam idealist.
Što dalje?
Pojma nemam. Gruntam.
Dobro je netko gore napisao: ponudu nam mogu i korigirati (povećati) do isteka roka prihvata.
Cilj im je skupiti preko 75%.
Ako ne uspiju sad, neće uspjeti s poslovnim planom (brze) integracije.
Činjenica je i da im sad pomaže kriza u Ukrajini jer neki žele opipati cash.
Žao mi je što nije bilo suradnje u osnivanju udruge pa bismo ih bolje iscimali. Bilo je šanse. Još imamo tu šansu ali ne znam ima li u top 30 resursa vremena i volje za tu proaktivnost? RAZMISLITE I POKRENITE SEBE I NAS MANJE.
Opcija je i ova:
- ako slučajno i želite prihvatiti ponudu, nakon objave u NN čekajte barem 25 dana i prihvatite ponudu
26. ili 27. dan. Nek se prže malo u UG i kalkuliraju hoće li povećati ponudu ili neće. Ovo je moja VELIKA MOLBA za dioničare u top 30!! Barem to možete odraditi za sebe i nas manje.
Šanse su nam male, no postoje.
Nije ovo nagovor na ništa, samo iskaz osobnog razočaranja u ZSE i našu ‘slučajnu državu sa slučajnim institucijama’.
…
Ako netko ima druge prijedloge, rado ću pročitati
Nažalost nisam među top 30, više mi se čini da sam u bottom 30...bez obzira na to, NEĆU prihvatit tu smiješnu ponudu nek si pojedu i tu bijedu, smeća prevarantska. ne želim lipe poreza dat strankama i ljubavnicama. u posljednjih 30 god spušio saam i veću lovu ovdje. Slava Ukraini. God bless Ireland