Jel otvaramo šampanjac?
može oni talijanski podvi Opte
Jel otvaramo šampanjac?
može oni talijanski podvi Opte
Objavili su i buduće planove... istiskivanje ako prikupe dovoljnu količinu ili na druge načine po zakonu o trgovačkim društvima, te svakako delistiranje...
Objavili su i buduće planove... istiskivanje ako prikupe dovoljnu količinu ili na druge načine po zakonu o trgovačkim društvima i svakako delistiranje...
ajde barem se na prave fini
Znaci slanje sumnjivih stvari vezano uz kresu i doticnu koja je prodala po visoj te za doticnog korigiranje cijene za ekipu
Dakle situacija je takva da je netko prodao svoje dionice za 6,7 kn po komadu a ostali nek budu sretni sa 5,36 kn.
Sve po zakonu, pošteno do srži.
Ja sam potaknuo interes jednog saborskog zastupnika (vrlo viđenog za govornicom) i preko vikenda mu šaljem svu dokumentaciju i svoje viđenje zbivanja u protekle dvije godine. Neka nas 10-tak napravi isto vjerujte da bi Telekrah opravdao nadimak. Bit će pitanja za Vladu, Hanfu i ekipu. Bitno da se piše i govori. Nema predaje!!!
opasni su to igrači.. a sad dali i kako je moguće da će oni koji ostanu ovdje uspjeti dobiti veću cijenu.. nisam baš siguran.. a one bajke o paketu od AH - bilo je jasno da od toga ništa.. pa nisu glu.. da si izbijaju novce iz đepa.. vjerojatno je naša uvažena odvjetnica napravila svoj deal sa nekim ko je njoj možda nešto dugovao (čista pretpostavka)..
nadali smo se većoj cijeni - nije došla.. što se mene tiče meni je ove priče dosta.. ovdje sam zaradio možda i najviše od cijele ZSE priče.. ali samo zato što
sam kupovao davno prije kada se nije znalo jel bu ovo društvo uopće postojalo (i kada je postojao debeli going concern).. i kad se nije znalo ni za UG ni za ništa.. i ja ću ladno prihvatit ponudu i nebum više nikad o ovome razmišljao.. hvala svima koji su pridonosili temi
Vrijeme je za novu temu: OPTE OSVETNICI
Laudator ja sam za to iako sam vani.. sto ne znaci da ne moogu ocpe uti sa 1 dionicom xd.
bio bih sretan da svi dobijete više.
ali shvatio samda je to to jos u 7.mj 2021... mislim da biste se jedino ozvukli ucjenom da nitko od preostalih ne proda po 5,36
Laudator ja sam za to iako sam vani.. sto ne znaci da ne moogu ocpe uti sa 1 dionicom xd.
bio bih sretan da svi dobijete više.
ali shvatio samda je to to jos u 7.mj 2021... mislim da biste se jedino ozvukli ucjenom da nitko od preostalih ne proda po 5,36
Meni uopće nije bitno koliko ću dobiti. Pregrmio sam gubitak od preko 100.000 i nadoknadio drugdje. Sad samo opušteno i đonom na lopove.
Laudator ja bih Vam i financijski pomogao... iako sam u minusu sa opte... ali ovo stvarno po svim transakcijama u regiji nije u redu koliko se ja razumijem u to...
Laudator ja bih Vam i financijski pomogao... iako sam u minusu sa opte... ali ovo stvarno po svim transakcijama u regiji nije u redu koliko se ja razumijem u to...
Hvala kolega. Čuvajte novce.
Svejedno pozivam sve koji imaju bilo kakvu zanimljivost da pošalju pa da složimo taj divni mozaik manipulacija.
Evo ako se neda nekome čitat ono bitno a što slijedi .
Čekamo objavu u Narodnim novinama i od burze.Nakon toga počinje teći rok od 28 dana za prihvaćanje ponude.Ponuda ili nalog će stići svim imaocima dionice poštom a može se preuzeti i na skdd.Ako želimo prihvatit to ispravno ispunjeno i ovjereno kod j.bilježnika treba preporučeno poslati na adresu od skdd ili osobno neovjereno na noge u skdd.Najkasnije 28-i dan poslati.Ako ne ispunimo kako treba sami smo krivi i skdd nije obvezan nas upozoriti na to te ne prihvaća nalog.Tko je prihvatio i ispunio ispravno dobit će novce na račun u roku od 14 dana važeći od dana poslije isteka roka za ponudu.
Onda nazad na zse s parama i brzo na brodare ili sl 😃ako ne budemo u 3.svj.ratu.
P.s. nadam se da sam dobro pročitao za sve ovo gore.Ako griješim ispravite me..
Koje su naknade sve skupa ako se želi prihvatiti ponuda ? Samo javni bilježnik i slanje pisma ili skdd nešto uzima?
Koje su naknade sve skupa ako se želi prihvatiti ponuda ? Samo javni bilježnik i slanje pisma ili skdd nešto uzima?
Ja uvijek nosim popunjenu Ponudu osobno u SKDD, nikakvih dodatnih troškova nema, a osim toga oni mi tamo i provjere ispravnost ponude (popunjenih podataka) i na Ponudu zalijepe bar kod...to mi je najsigurniji i meni najjednostavniji (jer živim u Zg) postupak...
to je to kako ste napisali. čak vam i vrate javnobilježničku pristojbu.
Dolazim iz Njemačke za otprilike 2 tjedna i ostajem 2 tjedna u HR.
Koji mi je najbolji način da to riješim? Da odem na SKDD, tražim tamo dokumentaciju (ako mi prije toga ne stigne na kućnu adresu), ispunim je i predam odmah u SKDD?
Drugo pitanje. Trgujem preko PBZ investora, ali je moje ime svejedno jasno vidljivo u knjizi dioničara. Moram li što dodatno napraviti u PBZ Investoru (pustiti dionoce na SKDD ili nešto slično) ili je dovoljna činjenica da su mi dionice vidljive u knjizi dioničara?
Hvala!
Display MoreDolazim iz Njemačke za otprilike 2 tjedna i ostajem 2 tjedna u HR.
Koji mi je najbolji način da to riješim? Da odem na SKDD, tražim tamo dokumentaciju (ako mi prije toga ne stigne na kućnu adresu), ispunim je i predam odmah u SKDD?
Drugo pitanje. Trgujem preko PBZ investora, ali je moje ime svejedno jasno vidljivo u knjizi dioničara. Moram li što dodatno napraviti u PBZ Investoru (pustiti dionoce na SKDD ili nešto slično) ili je dovoljna činjenica da su mi dionice vidljive u knjizi dioničara?
Hvala!
Moraš ih maknut sa PBZa.
Display MoreDisplay MoreDolazim iz Njemačke za otprilike 2 tjedna i ostajem 2 tjedna u HR.
Hvala!Moraš ih maknut sa PBZa.
Jesi li siguran? Dionice nisu na skrbničkom računu u PBZ-u, već samo u PBZ Investoru (brokerskoj platformi). U SKDD-u u knjizi dioničara Optime sam jasno označen kao vlasnik dionica.
Jedino što mogu napraviti je prebaciti ih na slobodnu poziciju u SKDD kao kada bi ih htio prebaciti drugom brokeru.
Kada je bio otkup dionica Veterine (preuzimanje slično kao kod Optime), dionice Veterine bile su mi isto u PBZ Investoru i sve je automatski funkcioniralo.
Dionice treba staviti na slobodnu poziciju, odregistrirati ih od brokera
To se prije obavljalo telefonskim pozivom, Središnjoj depozitarnoj