Mislim da bi bilo korektno kad su objavili vijest o prodaji svojih udjela u Optimi da su napisali i iznos. Eto sama ta mala sitnica nedostaje.
Ta mala sitnica je znakovita za cijenu javne ponude koja može biti od 5,36 do 6,7 kuna.
A moze i 5,31
Mislim da bi bilo korektno kad su objavili vijest o prodaji svojih udjela u Optimi da su napisali i iznos. Eto sama ta mala sitnica nedostaje.
Ta mala sitnica je znakovita za cijenu javne ponude koja može biti od 5,36 do 6,7 kuna.
A moze i 5,31
po meni kupac će kad tad morati reći cijenu stjecanja. ako ne prije onda bar kad dadne ponudu. tu se i krije zadnja nada jer da je to tako jednostavno rekli bi odma, a ne petljati neke ebite puta trice i kučine. po našem virtualnom knjigovodstvu račun može biti svaki put drugačiji. ovi koji su prodali nisu obavezni reći ništa. eventualno svojim dioničarima.
A moze i 5,31
To neka nova računica ?
A moze i 5,31
To neka nova računica ?
Ja sam toliko izracunao
dok se to isplati ja vec kupio mediku po 20k iako opte prodao s maliim minusom i sad ec u plusu sa medikom koja ce jerojatno dat i dividendu... ovo je sve u iscekivanju godota......
di su one puste price o min 10+ kn ukljucujucii mene koji sam to pisao......
Lako je pisati kad dobro ispadne. Sumnjam da bi spominjali da ste te novce u nešto uložili a da je suprotno završilo. Mogli ste proći čini mi se poput onog no.2 u Koki koji je sve riješio i izgleda ulazio u Atpl po 550 tih dana.Za koji dan je to vrijedilo 350. U svakom slučaju bravo za Vas.
Ja uvijek pišem ovdje kako
dok se to isplati ja vec kupio mediku po 20k iako opte prodao s maliim minusom i sad ec u plusu sa medikom koja ce jerojatno dat i dividendu... ovo je sve u iscekivanju godota......
Lako je pisati kad dobro ispadne. Sumnjam da bi spominjali da ste te novce u nešto uložili a da je suprotno završilo. Mogli ste proći čini mi se poput onog no.2 u Koki koji je sve riješio i izgleda ulazio u Atpl po 550 tih dana.Za koji dan je to vrijedilo 350. U svakom slučaju bravo za Vas.
Ja uvijek ovdje pišem kako sam napravio i što mislim a ne drukam ko neki...
U svakom slučaju žao mi je što nisam izašao iz opte krajem siječnja 2020. Sa 60% +. I to prelio dalje.. a nešto mi je govorilo može li ovo stvarno ikako biti ma je od 10 kn / stock
Niš se ti za njega ne brini...izašao je on na kraju u finom plusu. I u koki i atpl
[…]
Niš se ti za njega ne brini...izašao je on na kraju u finom plusu. I u koki i atpl
Ne binem se uopće. Mislite Vi ste izašli?
Nekad ne treba gledat kratkorocno, na kraju se novci broje
Netko nakon par mjeseci, netko nakon par godina.
Heheh ma ja sam presitna riba za prozvanog gospodina ali ga osobno poznajem pa znam
Heheh ma ja sam presitna riba za prozvanog gospodina ali ga osobno poznajem pa znam
Znao sam da je nešto..
Ja uvijek ovdje pišem kako sam napravio i što mislim a ne drukam ko neki...
U svakom slučaju žao mi je što nisam izašao iz opte krajem siječnja 2020. Sa 60% +. I to prelio dalje.. a nešto mi je govorilo može li ovo stvarno ikako biti ma je od 10 kn / stock
Mala je razlika između druka i nedruka. Ako napišete dok posjedujete nešto, da se nadate 7 EBITDE i 15 kn a istovremeno Vam nešto govori može li ovo stvarno ikako biti 10 onda je to diskutabilno. Kao da ja mislim da Atpl vrijedi 400 a nadam se i pišem 800. U nedostatku nekih vijesti malo privatiziram forum.Neću više , evo gotov.
Zna li tko je li Kopsejak Krešimir još uvijek upisan u knjigu dioničara?
Još jedna objava o promjeni glassačkih prava. Tele2 drži 54,89% Optime
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/OPTE/ZPI-OPTE-cb4f9f95facf477d50b78ea8e75cffb7.pdf
Još jedna objava o promjeni glassačkih prava. Tele2 drži 54,89% Optime
Zzzzzz Zzzzzz
To nikog ne zanima. Neka izbace ponudu da znamo hoćemo li im mast vadit.
pominje se prijeđeni prag. slijedeća obavijest bi trebala biti ponuda, a tu je odma izražena i cijena. mislim da je sva procedura iscrpljena.
Ako se ništa nije promijenilo čekamo jedan petak 15:30 za javnu objavu.
Ako se ništa nije promijenilo čekamo jedan petak 15:30 za javnu objavu.
Kontam da ne mora biti petak
Ako netko zna kojeg datuma je zadnji rok za davanje ponude?
Ako netko zna kojeg datuma je zadnji rok za davanje ponude?
Valjda oko 20-tog?