po meni u ovoj firmi nije problem sezona manja 30% od recimo 2019god kako ja predviđam za 2021, ono sto mene svrbi su dugovi koji su dosta veliki a sad sa odgodama placanja i gripom jos povecali.. cuo sam da sve sto je odgođeno kamata se dodaje a treba pripremiti sezonu sto isto košta.. tak da divke vamo nema bar 2 godine sto nekima nece pasati pa ce izlaziti cim vide bolju sansu.. a i dosad su takoreci dizali kredit da isplate divku..
Nekada sigurna dionica sa stabilnim rastom je u zadnje 2 godine postala jako rizicna i drhtava.. a to ne odgovara mnogima (KOJI SU ULAGALI ZBOG SIGURNOSTI I STABILNOG RASTA) i samo je pitanje vremena veceg izlaska. Ja sam to osjetio kada je onaj fond izlazio cijelu zimu sam bio u debelom minusu jedva ceko izaci kad je osla u pozitivu nisam dvoumio.. ali uvjek ce ostati dobra za trejdanje ako te ne zalomi tobogan..
Postavili ste dobru tezu a istovremeno pitanje i odgovor sebi. Osobno sam unutra od stare rivjere i korfa pa me dozivljene oscilacije u cijeni nisu brinule. Da, na vrhuncu cijene sam razmisljao o izlasku 50% u nesto drugo kao npr plastiku,ali onda se desio borg i tobogan svega🙄. Dividenda je moguća ne prije '23, ali i to mi nije glavna preokupacija. Čekati ćemo da ova sezona projde pa na jesen budemo pametniji. Ne bih izlazio ispod 45 a ne isplati mi se ulaziti iznad 15. Posjedujem solidnu količinu dionice koja predstavlja obiteljsko srebro vise nego predmet trgovanja. Pa neka potomci sutra odluče: beton, znanje ili par godina putovanja oko svijeta🤫