Obican market order. Prodaj svu kolicinu bez obzira na kupovnu cijenu. Vrlo vjerojatno mali ulagac. Cca. 90kkn nije prevelika kolicina za RIVP u portfelju.
RIVP (Valamar Riviera d.d.)
-
-
-
Dražba uravnoteženja od 1555-1600.
Mislim da nisi upravu. Da su u pitanju veci ulagac. Fond,...
Pitat cu briketa sutra
-
Jeli mi moze netko objasnit danasnju zadnju transakciju u posebnom rezimu.
Cca 3000kom na asku bez cijene, te poklopi sve do 29kn.
Neki veci ulagac?
Fond?
MKT?
"MARKET – nalog za kupnju ili prodaju vrijednosnih papira kod kojeg nije potrebno upisivati određenu cijenu, već se
nalog zadaje i izvršava po trenutnoj najpovoljnijoj cijeni koju je moguće postići na tržištu"...just that.MARKET TO LIMIT nalog je nešto složeniji-ako količina u nalogu ne može biti u cijelosti izvršena po najpovoljnijoj tržišnoj cijeni, preostala količina pretvara se u LIMIT nalog.
-
Po svim saznanjima izgleda da ce i slijedeca sezona bit upitna, vjerojatno nesto malo bolja od ove.
Valamar je vrlo interesantna dionica, ali ne na ovim razinama.
-
Po intuitivnim saznanjima najvjerojatnije ce slijedeća sezona biti mozda malo bolja. Valamar je interesantna dionica na svim razinama ovisno o kolikoj se kolicini radi, odnosno jesi li trader ili kolekcionar😀
-
cijene su neumjereno previsoke za 2021. neshvatljivo mi je da drže cijene kao da se ništa ne događa. vjerojatno znaju što rade u ovoj zdravstvenoj katastrofi. Možda se oslanjaju previše na državu obzirom da RH plaća radnike vrlo izdašno obzirom na mogućnosti. Kao menadžer volio bih imati prodano/rezervirano čim više bez obzira na cijenu. Valjda znaju što rade.
-
-
https://www.seebiz.eu/drustvo/francu…eni-2021/247783
Ako ovako bude kod nas gotovi smo.
-
TUI je jutros u padu 8%, RIVP 3,5%
-
TUI je jutros u padu 8%, RIVP 3,5%
TUI je glavni britanski turoperator, pogotovo nakon proljetne propasti Cooka, a s obzirom da je ovaj vikend cijela EU krenula u blokadu dolazaka iz GB zbog novog soja korone, za očekivati je takav njihov propad.
Koliko to utječe na Valamar, pojma nemam. Ali za pretpostaviti je da je pitanje dana kada će se taj novi soj otkriti u cijeloj Europi, pa i svijetu. U prirodi je virusa da se mijenja, mutira, i prilagođava se na promjene oko sebe. A isti obrambeni mehanizam imaju i ljudi.
Kako će sve to završit, nemam pojma.
Ali nadam se da će s cijepljenjem koje i kod nas počinje u nedjelju dosta toga biti stavljeno ad acta. Neće odmah, ali hoće kroz neko vrijeme.
-
-
Što kažete na mogućnosti da Valamar preuzme Bluesun hotele?
-
Što kažete na mogućnosti da Valamar preuzme Bluesun hotele?
Ma dajte?!
To nešto ozbiljno?
-
Ne znam.
Samo pitam
-
ako ih dobro plati, onda super!
-
Al za to im treba barem milijarda kuna za equity. A to može značiti onda i neki dokap, iako to ne mora nuzno biit loše.
-
Ne znam.
Samo pitam
Pa likvidnosti za to zasigurno trenutno nemaju, a da li je mogu kreirati, e za to treba biti mnogo “bliže vatri” da bi se ogrijali.
-
U slijedecih 5god minimalno ne mogu ici u kupovanja, ali ni jaca ulaganja.
2019 god ce im se vratit, ali ne prije 2025god.
Turizam od svih drugih branši, je najviše pogađen ovom krizom.
Ne sumnjam da ce se ova firma vratiti na stare slave, ali ce trebati vremena.
Meni su pojedinci smjesni na forumu koji su euforicni, da ce Hrvatska biti bum slijedece godine, da će zaraza preko noci nestati,...
Predsezona u 2021god je izgubljena, trebamo se izboriti za sezonu, ako se virus donekle primiri.
-
Meni su pojedinci smjesni na forumu koji su euforicni, da ce Hrvatska biti bum slijedece godine, da će zaraza preko noci nestati,...
Predsezona u 2021god je izgubljena, trebamo se izboriti za sezonu, ako se virus donekle primiri.
Mogu oni sve ako tako odluče vlasnici i podrže takav strateški iskorak, novcem i operativom. I tu sad na scenu stupaju najbolji stratezi i operativci. Neće nitko pitati manjinske o budućnosti i daljnjem razvoju kompanije, kupnjama ili prodajama. Zna se tko donosi takve odluke.
-
Kud baš na 2025, ajde da ste rekli 2022, mislim, malo previše ste crni
-
Pojest ce nas jeftinije destinacija kao i iza krize 2008god.
Znas i sam da smo poprilicno skupi, ali sta nudimo.... To je tema o kojoj jos visoko pozicionirani jos nisu razmotrili.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun