dionica je pala s 38kn
dionica je pala s 38kn
dionica je pala s 38kn
A na 38 kn je stigla sa 48,60 kn prije toga.
Sve procjene analitičara su bile oko 45 kn...Fima, Zaba Pekao Investing, Erste, Intercapital. Google to zna.
Evo desetogodišnji graf
Ako govorimo o najvišoj cijeni
Recimo i da sam kupovao i na 3 kn
Evo desetogodišnji graf
Ako govorimo o najvišoj cijeni
Ne valja vam graf. Najviša cijena je bila 48.60 ili 48.59 kn. Prodavao sam tada pa se dobro jako sjećam.
cvarko kako gledate na cijenu rivp do kraja 2020. imate li dobre info.
Zapravo, GDJE je dno ?
Gdje je dno ?
Točan odgovor glasi: 18,00 kn
Potpuno sam svjestan stanja.
Da li ste svjesni account da predbacujete davanje prognoza, a onda u nastavku tvrdite da zrakoplovi neće letjeti 2 godine. Otkud vi znate kada će zrakoplovi poletjeti
Kritizirate mene koji iznosim točne podatke, umjesto one koji trolaju, ali nije me baš puno briga to je vaš stav.
Nitko ne može točno znati što će biti, ali ovdje je većina trejdera prognozirala cijenu od 5 kn, i nisu bili u pravu. Cijenu od 24 kn smatram predstečajnom cijenom ukalkuliranom bez 1 kn prihoda 2020., a raspon od 25 do 30 kn predviđam do otvaranja hotela iz razloga koje sam prije naveo da se ne ponavljam uprava, Vlada, mirovinci, posl.partneri. Povoljna vijest za RIVP danas je da država
1. sve radnike neće plaćati 3.250 kn nego 4.000 kn. Dakle, manji trošak za RIVP i druge poslodavce. To su milijuni.
2. osim 4.000 kn država će pokriti i doprinose na plaću.
Osim toga idu promjene turističkih zakona sve in favorem RIVP. Zar je toliko teško shvatiti da ne znamo do kada će ovo trajati, ali turizam će ne opstati nego upravo Hrvatska, a u Hrvatskoj Valamar jer je najbolji i najveći ima veliku šansu uvelike u dugom roku nametnuti se kao ekskluzivna i poželjna turistička destinacija. Zbog sigurnosti zemlje, kvalitete usluga, blizine autom i radi zdravstvene sigurnosti i stabilnosti.
Kada sam objavio da Valamar ima pola milijarde kn gotovine doživio sam praktički uvrede, što je žalosno ali tako je. Toj gotovini treba dodati dividendu koja je zadržana. Valamar je financijski stabilan.
Display MorePotpuno sam svjestan stanja.
Da li ste svjesni account da predbacujete davanje prognoza, a onda u nastavku tvrdite da zrakoplovi neće letjeti 2 godine. Otkud vi znate kada će zrakoplovi poletjeti
Kritizirate mene koji iznosim točne podatke, umjesto one koji trolaju, ali nije me baš puno briga to je vaš stav.
Nitko ne može točno znati što će biti, ali ovdje je većina trejdera prognozirala cijenu od 5 kn, i nisu bili u pravu. Cijenu od 24 kn smatram predstečajnom cijenom ukalkuliranom bez 1 kn prihoda 2020., a raspon od 25 do 30 kn predviđam do otvaranja hotela iz razloga koje sam prije naveo da se ne ponavljam uprava, Vlada, mirovinci, posl.partneri. Povoljna vijest za RIVP danas je da država
1. sve radnike neće plaćati 3.250 kn nego 4.000 kn. Dakle, manji trošak za RIVP i druge poslodavce. To su milijuni.
2. osim 4.000 kn država će pokriti i doprinose na plaću.
Osim toga idu promjene turističkih zakona sve in favorem RIVP. Zar je toliko teško shvatiti da ne znamo do kada će ovo trajati, ali turizam će ne opstati nego upravo Hrvatska, a u Hrvatskoj Valamar jer je najbolji i najveći ima veliku šansu uvelike u dugom roku nametnuti se kao ekskluzivna i poželjna turistička destinacija. Zbog sigurnosti zemlje, kvalitete usluga, blizine autom i radi zdravstvene sigurnosti i stabilnosti.
Kada sam objavio da Valamar ima pola milijarde kn gotovine doživio sam praktički uvrede, što je žalosno ali tako je. Toj gotovini treba dodati dividendu koja je zadržana. Valamar je financijski stabilan.
Kolega, umjesto borbe s vjetrenjacama ponekad je bolje sutiti i skupljati, osim ako pišete radi forumske slave ali i s tim treba biti oprezan
Da valamar sutra skoci na 100, dio ekipe ovdje bi mu našlo manu.. tak da.. eto
Vrlo zgodna jutarnja prilika za prodaju tj. izlaz za sve investitore koji razmišljaju krajnje negativno i misle da će sve baš propasti i na "bubanj". Sve ljepša. Ipak mnogi su već prodali jeftinije ne čekajući 5 kn po savjetima "profi" znalaca trejdera, ali velika je ovo i likvidna dionica. Na kratko smo dotaknuli ovu zonu između 25 i 30 kn koju sam spominjao i predviđao. Ulagači imaju određenu sigurnost ovdje (više postojanih osigurača) i vjeruju u Valamar. Ipak moja je želja radije 30 kn, nego 25. Ali vidjet ćemo nitko nema pojma točno što će biti. Nekad se pitam jesu li mnogi koji komentiraju ovu dionicu ikada bili gosti Valamara.
Šta trenutno diže i spušta cijenu nitko ne zna .
Valamar neće vratiti akontacije i pologe turističkim agencijama koje su uplatile rani booking, već će kao i avio kompanije izdavati vaucere koje će se moći iskoristiti i za sezonu 2021.
Dok će turističke agencije isto tako izdavati vaucere putnicima.
Šta trenutno diže i spušta cijenu nitko ne zna .
Valamar neće vratiti akontacije i pologe turističkim agencijama koje su uplatile rani booking, već će kao i avio kompanije izdavati vaucere koje će se moći iskoristiti i za sezonu 2021.
Dok će turističke agencije isto tako izdavati vaucere putnicima.
panika i pohlepa.
Mislim da kroz tjedan dana na 26-27.(nije poziv na ništa)
I onda će tu logorovati dok se ne vidi što i kako.
Što se danas ujutro znalo da se jučer nije znalo da se digne?
Mislim da je dugoročno dobra kupovina.
Ove fore drugi svjetski poredak i način života..tu baš nebi riječi trošio.
Treba se brinuti za zdravlje(fizičko i mentalno ), ali ako turizam propadne đabe i ono što ste unovčili-onda nećete morati trošiti onaj WC papir koji ste kupovali imat ćete kn i €ure.
Ekipa nije normalna, kao one ovce kad pošalješ psa među njih.
Potpredsjednica Valamara kupila 13.000 tisuća dionica.
Ocito misli da je na skontu. Inace su mi bliznji zaposleni u Valamaru i kazu da je situacija da pusu i na hladno, sto je dobro, opreza nikada dosta.
Potpredsjednica Valamara kupila 13.000 tisuća dionica.
300.000 kn pih jednom sirotinja, uvijek sirotinja.
Tko zna, zna.
Nofci za radnike su već na računu. Država isplatila danas popodne stotine milijuna kn, javljaju mediji.
Nofci za radnike su već na računu. Država isplatila danas popodne stotine milijuna kn, javljaju mediji.
mogu potvrditi iz prve ruke, pare su sjele popodne na račun, svrha uplate Covid:19
https://novac.jutarnji.hr/aktualno/proku…anije/10165459/
Evo i u novinama osvanulo.
Nekako mi ovo smrdi na deal s mirovincima...
Zanima me što je to turistički paket?
https://novac.jutarnji.hr/aktualno/proku…anije/10165459/
Evo i u novinama osvanulo.
Nekako mi ovo smrdi na deal s mirovincima...
Turistički paket je kad vlada pumpa lovu turističkim kompanijama nadoknađujući im promet, oni plaćaju svoje uprave a uprava kupuje dionice.
Čudi me kako u vrijeme vapaja za kešom dozvoljavaju kupovanje dionica članova uprave kao i trezorskih. To bi značilo da imaju viška love pa im mjere i nisu potrebne.
Turistički paket je kad vlada pumpa lovu turističkim kompanijama nadoknađujući im promet, oni plaćaju svoje uprave a uprava kupuje dionice.
Čudi me kako u vrijeme vapaja za kešom dozvoljavaju kupovanje dionica članova uprave kao i trezorskih.
Ne sve krivo Manu, sjedi 1.
Članovi uprave kupuju svojim privatnim novcem kao privatni ulagači jer vjeruje.u kompaniju i paše im cijena. Svaka cijena ispod 32/33 kn je predstečajna moje mišljenje. Kako su članovi insideri koji imaju ključne INFO za firmu moraju dati.obavijest na burzu.
Država će ubrizgati velik novac u turističke kompanije najviše u Valamar jer je najveći. Paket su nofci.i razne olakšice kako bi sektor nastavio.sa.profitom i investicijama i.zapošljavanjem. Sjajna politika Vlade i pravodobna. Daju Valamaru 5.460 kn mjesečno za svakog radnika 4.000 za neto.placu i ostalo.za doprinose.
Čudi me kako u vrijeme vapaja za kešom dozvoljavaju kupovanje dionica članova uprave kao i trezorskih.
Ne sve krivo Manu, sjedi 1.
Članovi uprave kupuju svojim privatnim novcem kao privatni ulagači jer vjeruje.u kompaniju i paše im cijena. Svaka cijena ispod 32/33 kn je predstečajna moje mišljenje. Kako su članovi insideri koji imaju ključne INFO za firmu moraju dati.obavijest na burzu.
Država će ubrizgati velik novac u turističke kompanije najviše u Valamar jer je najveći. Paket su nofci.i razne olakšice kako bi sektor nastavio.sa.profitom i investicijama i.zapošljavanjem. Sjajna politika Vlade i pravodobna. Daju Valamaru 5.460 kn mjesečno za svakog radnika 4.000 za neto.placu i ostalo.za doprinose.
Barik jučer su najavili nove pakete za turizam danas da je sjednica u nekom hotelu.
Ovo što i pričaš je već prije dogovoreno.
Mislim da ekipa nešto zna...