1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Forum
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• 1
  • 355
  • 356
  • 357
  • 385
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

• Moller
    • May 20, 2020 at 2:55 PM
    Quote from luxaxe123

Revoz otpusta radnike zbog pada potražnje.

https://www.glasistre.hr/svijet/renault…poslenih-643937

https://www.seebiz.eu/auto-moto/slov…zivjeti/232658/

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • May 20, 2020 at 12:47 PM
    Quote from Kajnak

I još nešto kolega @naim, na više tema nastupate sa pozicije profesora koji propitkuje opravdanost nečije procijene. Dajte na jednoj temi vlastitu procijenjenu/izračun za nešto što po vama vrijedi.

Pa piše u izvješću za Q1/2020 fa su dnevni operativni troškovi po brodu 6.275$.

evo stari mačak s "najdužim investitorskim repom" , podvio ga u ovoj situaciji, kolega naim nas ovdje očito precjenjuje

https://hrportfolio.hr/vijesti/trzist…e-dionice-44504

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…jenio/10269442/

• Birtija

• Moller
    • May 20, 2020 at 12:41 PM
    Quote from hugh
    Quote from Moller

pa ne možeš se dva puta učlaniti, trebaju me najprije izbaciti:)

Onda samo budite poslušni, kradite i djelite sa njima i sve če bit ok.......

nisu pošteni, uvijek sebi uzmu više :)

• Birtija

• Moller
    • May 20, 2020 at 12:22 PM
    Quote from hugh
    Quote from Moller

a ja slušam da je uhićena Ana Karamarko, ne znam što će crniMarko reći

Učlanjte se u Hdz i ubirite paru sa njima.....

pa ne možeš se dva puta učlaniti, trebaju me najprije izbaciti:)

• Birtija

• Moller
    • May 20, 2020 at 12:19 PM
    Quote from hugh

slušam završetak vijesti na Otvorenom radiu i na kraj kažu broj zaraženih Coronom i umrlih u Sad-u uz dodatak da SAD ide u ekonomsku katastrofu......izgleda da za sad svi znaju da SAD i svijet čekaju teška vremena osim burzi.......neznam što reći....

a ja slušam da je uhićena Ana Karamarko, ne znam što će crniMarko reći

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• Moller
    • May 20, 2020 at 12:16 PM
    Quote from naim

Kako možeš napraviti procjenu ako ne znaš kolike su dugorocno ugovorene vozarine?

Za neke brodove možeš procijeniti, za druge možeš nagađati.

Al kad već radiš procjene. Onda nam lijepo te molim navedi po svakome plovilu kolika je tvoja procjena vozarine i na koji rok? A onda možemo daljnje procjenjivati fiskne i varijabilni troskove, naknade i operativni odnosno neto rezultat.

I ja imam ofrlje procjenu, al to su odokativne mjere. Za precizniju procjenu treba ipak bolje poznavati i trziste i poslovanje same kompanije. Obzirom da ti kao stručnjak očito znaš vise detalja od mene ili nekog, nazovimo ga prosječnog invesittora, lijepo bi bilo da to podijeliš sa širim krugom potencijalnih ulagaca.

pa vi kolega od kolege tražite nešto ovako;

https://zse.hr/default.aspx?id=97989

pa da mi to sve imamo i radimo, onda bi imali svoju burzu, a ne bi trgovali na ovom PRIME tržištu, vidite li kolike plaće PRIMAju

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• Moller
    • May 20, 2020 at 11:56 AM
    Quote from tin
    Quote from Moller

iscrpljena, odmara8)

Pa čini se da se jučerašnji prodavač nije baš usrećio....a i dionica se samo pravila da spava ...nešto se naglo probudila....no još uvijek čini se ima nevjernih Toma koji ne vjeruju da dionica vrijedi znatno više od sadašnjih 55 kn....ali očigledno ima sve više onih kojima je ovo povoljna kupovina i koji znaju što nas čeka nakon Q2.

sve je to točno, ali vrijednost i cijena na burzi su ponekad prilično različite kategorije, ipak moramo uzeti u obzir faktor burze na kojoj trgujemo, okruženja, politike i mogućih budućih događanja, imao sam i sada imam neke za koje sam siguran da vrijede i vrijede puno više, ali kada se pojavio covid rokale su bolje od nelikvidiša i predstečajuša, naročito nije zanimljivo mnogima trgovati dionicama za koje je potrebno izdvojiti veći iznos za jediničnu cijenu, tu se uglavnom ne pojavljuju burekolovci, to vam je područje s ograničenim kretanjem

• Prognoza cijena

• Moller
    • May 20, 2020 at 10:47 AM
    Quote from JosefBeuys

Lijepo se popunio bid, čekamo eksploziju prema koti 84.

malo je kiša, da nije fitilj navlažio :)

• Što smo danas tržili

• Moller
    • May 20, 2020 at 10:38 AM

+sukc, zakačilo me srećom nije jako

• Prognoza cijena

• Moller
    • May 20, 2020 at 10:34 AM
    Quote from Festival

Nije mi drago da je Neo prodao jučer. Ima on nos za ulaganje. Moglo bi danas prema dolje.

ako ne danas, možda sutra ili neki drugi dan, mislim da takav nos svi imamo :)

• OPTE prodaja - kladionica

• Moller
    • May 20, 2020 at 10:32 AM
    Quote from BSOD
    Quote from Moller

vi valjda kao mali niste nikada čekali red za ringišpil:)

Nisam red za ringišpil, ali jesam za Kekec vlečnicu (tanjur među nogama) u Kranjskoj Gori. Spust je trajao 3 minute, čekanje plus uspon 33 minute.

e pa onda lijepo stanite na ask i prodati ćete 100% ( sto po sto komada:))

• Prognoza cijena

• Moller
    • May 20, 2020 at 10:00 AM
    Quote from jasko

Baltic Capesize-indeks er opp 20,4 prosent til 3.462 pr dag

bitan podatak, ali još je bitnije da se kolega Neo vratio i prodao svoje jučer (180) te tako otvorio put za daljnji rast :)

• Moller
    • May 20, 2020 at 9:49 AM
    Quote from BSOD

Da bar nešto procuri, dobro/loše pa da se krene...gore/dolje.

Ovo je gluhonijemi film.

vi valjda kao mali niste nikada čekali red za ringišpil:)

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• Moller
    • May 20, 2020 at 9:22 AM
    Quote from harpun

ima li kakvih novosti

https://sbonline.net/hoce-li-hdz-un…nistit-hdz--670

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • May 19, 2020 at 2:32 PM

evo malo pregleda na jednom mjestu

https://www.lider.media/poslovna-scena…lagodili-131483

• Moller
    • May 19, 2020 at 12:50 PM
    Quote from trgovac

OPTIMA je moj dom . HOME .

pa kolega čestitke na useljenju, čuvajte se deložacije, nedo bog da Pernara prizivate u pomoć :)

• Što smo danas tržili

• Moller
    • May 19, 2020 at 12:45 PM
    Quote from tepra
    Quote from Moller

i kakav je danas zaključak

Da sam povukao dobar potez ;)

i Mandžukić je dao gol na SP ali Subašić baš nije bio presretan :S

• Birtija

• Moller
    • May 19, 2020 at 12:14 PM
    Quote from barbosa

evo, za sve one koji misle da će biti nešto od sezone...možda će i biti nešto ali koliko će nas to koštati :rolleyes:

LOŠIJA SITUACIJA NAKON POPUŠTANJA MJERA U Češkoj zabilježen najveći broj zaraženih u protekla četiri tjedna

ove brojke iz češke bi mogle biti tek početak novog vala

meni se sada već čini da to netko prska iz zraka tamo gdje se malo krene oporavljati, a ove su poprskali čim su objavili da će na Jadran, e nećeš dok ne "dobiješ" cjepivo od Trampa

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • May 19, 2020 at 11:59 AM
    Quote from BSOD
    Quote from st-brajo

gledam ove rally-e na nekim dionicama di su fondovi do jučer prodavali i ne mogu se oteti dojmu da ne miriše na dobro.

čini mi se da se priprema teren za rasprodaju.

u USA se na ovim rally-ima institucionalni investitori rasprodavaju, a mali kupuju.

btw., ne mora se uvijek raditi o mirovincima.

u pravilu ispod top 10 uvijek ima i ostalih fondova koji odrade posao koji malo tko vidi.

a ne smijemo zaboraviti i na sezonalnost na burzi.

Display More

Slažem se, makar je bilo komentara (doduše u stranim novinama), da ove "sezone" sell in may and go away baš i neće vrijediti... :)

Display More

teško ćemo svoje papiriće zamijeniti za njihove novčiće, ostaje nam međusobna cirkulacija, dočekati kakvog stranca ili preuzimanje

https://www.seebiz.eu/banke/depoziti…-od-2008/232578

• INGR (INGRA d.d.)

• Moller
    • May 19, 2020 at 11:28 AM
    Quote from toluen

Nije točno da ništa ne moraju, ali pitanje je žele li u tome na taj način sudjelovati. U sustavu u kojem živimo ste na to primorani ili je opcija da napustite ovu civilizaciju na neki način. Svojedobno je Končar (u socijalizmu) na tržištima Bliskog istoka davao ponude koje su bile znatno ispod svih drugih čudeći se zašto drugi traže toliko više. Uskoro su na bolan način naučili što tamo znači korupcija. Prihvatili su tu igru i to je to. Igraj ili otpadaš. Druge opcije nema. Žalosno.

podsjećate na teoriju onih što su morali u KPH-KPJ (SKH-SKJ) da bi napredovali ili je rušili iznutra, nadam se da nisu danas radi toga u HDZ-SDP jer predugo postoje da bih im netko vjerovao da iznutra djeluju na rušenju, prije će biti da su se prikrpili radi svoje nesposobne g.zice

• 1
  • 355
  • 356
  • 357
  • 385
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt