Za inače jako financijski obrazovano stanovništvo prave smjernice
-
-
-
evo, za sve one koji misle da će biti nešto od sezone...možda će i biti nešto ali koliko će nas to koštati
ove brojke iz češke bi mogle biti tek početak novog vala
meni se sada već čini da to netko prska iz zraka tamo gdje se malo krene oporavljati, a ove su poprskali čim su objavili da će na Jadran, e nećeš dok ne "dobiješ" cjepivo od Trampa
-
“Mia og jeg tror det samme ... skallede hender uten hår kjemper. Den som graver under en annen er en håndarbeider og død til fascisme, frihet for folket!”
To je cijela mudrost glede... “mede”!
-
Zadnjih dana usla su nova imena u TOP-10.
Važno je zvati se Božo
-
slušam završetak vijesti na Otvorenom radiu i na kraj kažu broj zaraženih Coronom i umrlih u Sad-u uz dodatak da SAD ide u ekonomsku katastrofu......izgleda da za sad svi znaju da SAD i svijet čekaju teška vremena osim burzi.......neznam što reći....
a ja slušam da je uhićena Ana Karamarko, ne znam što će crniMarko reći
-
slušam završetak vijesti na Otvorenom radiu i na kraj kažu broj zaraženih Coronom i umrlih u Sad-u uz dodatak da SAD ide u ekonomsku katastrofu......izgleda da za sad svi znaju da SAD i svijet čekaju teška vremena osim burzi.......neznam što reći....
Učlanjte se u Hdz i ubirite paru sa njima.....
-
pa ne možeš se dva puta učlaniti, trebaju me najprije izbaciti
-
Onda samo budite poslušni, kradite i djelite sa njima i sve če bit ok.......
-
Onda samo budite poslušni, kradite i djelite sa njima i sve če bit ok.......
nisu pošteni, uvijek sebi uzmu više
-
kada prođu izbori učlanit će je u hdz a karamarka staviti na čelne funkcije
-
-
Cudi me da na ovom forumu netko misli da je hdz bolji od sdp ili da je sdp bolji od hdz.
trebali bi svi gledat kako da zaradimo posteno .
sdp uveo porez na kapitalnu dobit , a hdz nije ukinuo, to je za mene znak jednakosti.
osim toga sve stranke nazalost imaju putra na glavi, neke vise neke manje.
kao da za provalnika u auto koji ima 10 provala kazemo da je bolji nego onaj koji ima 100, isti su samo onaj prvi nije imao prilike.
prebacilo mi post s neke druge teme, nema veze
-
Cudi me da na ovom forumu netko misli da je hdz bolji od sdp ili da je sdp bolji od hdz.
sdp uveo porez na kapitalnu dobit , a hdz nije ukinuo, to je za mene znak jednakosti.
kao da za provalnika u auto koji ima 10 provala kazemo da je bolji nego onaj koji ima 100, isti su samo onaj prvi nije imao prilike.
nemoj ti na naš HSS, to su sve ljudi koji imaju glazbeno uho
-
istina, ipak vodja ima znanje o radio kazetofonima , pa valjda onda i glazbeno uho
-
istina, ipak vodja ima znanje o radio kazetofonima , pa valjda onda i glazbeno uho
a nije motiku tražio, onda valjda ima sluha za politiku
-
nije ovo za mene, opet gaće na štapu... fala česi
-
https://zse.hr/userdocsimages…52020161117.pdf
gospodin zamjenik predsjenika NO otpustio svoje dionice
Treba mu za adaptaciju vikendice. Ili kupnju barke. Stara mantra.
-
Hahaha, odličan video. Ovako nekako izgleda borba HR poduzetnika sa birokratskim vjetrenjačama
-
Evo kako vani analitičari rade od doma
-
svemu dođe kraj
-
Očito cirkus odlazi iz grada i sad će biti jao jao.
A opet možda će netko biti zahvalan sto je ipak ostao suzdržan na unisonu (da ne napišem neku težu riječ) priču o čudesnom cvatu tisuća cvatova najljepšeg cvijeća i sačuvao neku lovu u ova krizna vremena. Njegujemo pluralizam mišljenja mjesto tiranije poručujem nasem logopedu i širokom puku.
-
-