Kad Kina krene.
Capeovi skoro 20% up, Panamaxi u plusu, a Supramaxi oko 7% up
to je onda bolje nego jučer, a meni neki nasilnik jučer prodao na 170,50-171,50
možda i danas proba, možda je čovjek samo alergičan na cvijeće ili ima cvjećaru
Kad Kina krene.
Capeovi skoro 20% up, Panamaxi u plusu, a Supramaxi oko 7% up
to je onda bolje nego jučer, a meni neki nasilnik jučer prodao na 170,50-171,50
možda i danas proba, možda je čovjek samo alergičan na cvijeće ili ima cvjećaru
e oni moraju pomoći poduzetnicima s potrošnjoom inače bi poduzetništvo propalo, pa bi i poduzetnici mogli na odmor (V.Ribič 2020- veliki hrvatski mislioc)
Kvark - odlično rečeno. Problem je što je korupcija ugrađena u samu suštinu naše civilizacije, a mi koliko god željeli biti zaista iskreni i pošteni jednostavno prečesto moramo igrati igru koju ne želimo jer od nečega moramo živjeti. Promijeniti to (ukloniti korupciju) značilo bi promijeniti čitavu paradigmu svijeta u kojem živimo. Ali dok god to sami podržavamo iz bilo kojeg razloga - to se jednostavno neće dogoditi. Iluzija. Ali da li je i to moguće - je samo nije izgledno.
kako ste vi ovo formulirali, pošteni ništa ne moraju
Ne bih se zacudio da cro kartica zazivi pa da nas potrosnja iznenadi na nacin da za spas i politicke kartice i turizma iskombiniraju drzavnim firmama benefite kroz cro karticu. Neznam samo kako adris lose konkurira ovom valamaru. Valjda je i njima sezona kao i ovima. 🤔🤔🤔
baš će biti zanimljivo pročitati spisak poslodavaca koji će to uplaćivati svojim djelatnicima, obzirom da postoje napisi da svi ne isplaćuju ni puni iznos uplaćene državne potpore, mislim da je otvoren prostor za mnoge manipulacije, kako izdavateljima kartice, tako i realizatorima, nešto slično Gazdinim bonovima
niste obvezni otkrivati planove, sada će vam drugi pokupiti ispred nosa pa ćete morati plaćati skuplje
Nismo obavezni pisati ništa. Ali mi dobro dođe kao podsjednik što sam mislio (nekad skužim kako sam glup a nekad kako sam pametan bio)...
samo nek rokaju, svi da u plusu barem 200 % budemo
i kakav je danas zaključak
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Uskoro ce i Optima uselit tamo 🥳
a će HTej plaćati najam ?
Sve se zeleni, TPNG jedina u crvenom? 🤣 Ah, sto volim ovu nasu kladionicu!
iscrpljena, odmara
po svemu napisanome zaključih da je Ingra novi start up
U kešu sam preko 90% već skoro tri mjeseca. Zse mi već dugo izgleda bezveze.
Jest da su cijene malo pale, ali ni iz bliza da bi valuacije bile atraktivne.
Vani i dalje balon bez ikakve nade u ispuhavanje. Tehnološke perjanice skuplje neg ingra 2007. A svijet se brzo mijenja
Nadam se poštenom bear marketu... Vrijeme mu je više. Ako ikad, sad bi trebao
Najbolje vam je ostat u cashu još 3 mj, znači 3 plus 3, kao i vladine mjere poduzetnicima 3 plus 3, slušajte i pratite njih
a ima li se pravo na 4000 mjesečno, ako podneseš zahtjev da si 3+3 mj u cashu, mislim da bi trebao neki novinar sutra to pitati stožer
+atpl našao me na nepropisnom razmaku
i to bi bilo pozitivno za nas u dionici ?
Neka cvate tisuću cvjetova
trebati će ispaliti tisuće streljiva da osvojimo kotu gdje smo još do jučer bili, a što možemo, kada uvijek ima onih što vole prodati u nizinama
......nego, ima li tih slovenaca dovoljno da nam spase sezonu?......
- ma ima ih više nego kineza.
bolje da svi obolimo od corone, nego da te Slovenac spašava, završiti ćemo u Crnoj gori
moja procjena sa dugom oko 90 do 100 miluera..znaci po dionici od 10 do 11 max 12 kn...
ma ni to nije uopće loše, gdje vi nalazite te podatke, u Mikijevom zabavniku
minimum 13kn po dionici a ako je 150 M eur 15kn.
pa to ne bi bilo loše ni sada ući
a jel bi išla kakva garancija uz to
Bdi +4.9% 427
Freight futures am update
Capesize up ~9%
Panamax up ~3%
i to bi bilo pozitivno za nas u dionici ?
koliko sam ja skužio stožer nigdje se više ne drži razmak osim na burzi između bida i aska, očekujem i tu uskoro zbližavanje
- RIVP, napravila se zarada a i da imam spremno za optimu...
niste obvezni otkrivati planove, sada će vam drugi pokupiti ispred nosa pa ćete morati plaćati skuplje
vako toplo a naša burza se smrzla, nitko ništa ne poduzima bez konferencije stožera( možda krenemo 14.15) ili dok se Neo vrati
ovdje ima jačih konstrukcija nego što je Ingra ikada izgradila
čovjek je samo propustio duplu zaradu i prepustio je pravim znalcima