Posebni pozdrav kolegi NaBiduAsku...👍
ne želimo diskriminaciju i na ovom forumu, ako nekome želite uputiti posebne pozdrave, najbolje bi bilo otvoriti nekakav Kutak za zaljubljene
Posebni pozdrav kolegi NaBiduAsku...👍
ne želimo diskriminaciju i na ovom forumu, ako nekome želite uputiti posebne pozdrave, najbolje bi bilo otvoriti nekakav Kutak za zaljubljene
https://zse.hr/UserDocsImages…NotREV-K-HR.pdf
Adpl, fino ...
bit će lijep dodatak dividendi, čekamo
Btw. Jel na poslovnom bila negdje brojka koliko je forumasa bilo aktivno? Iako je to tesko procjeniti ako netko ima vise profila.. jel se moze nekako otezati sa IP adrsom, preglednikom, ili nekim kodom od kompa da se ne moze istodobno imati vise profila?
tamo je bilo superaktivno 15-20 forumaša i njihovi komentari uz blagoslov moderatora popraćeni ocjenjivanjem, prilično su utjecali na smjer trgovanja na pojedinim izdanjima, osim u slučajevima da se negdje pojavio neki Nebojša, onda nisu imali mogućnosti utjecaja, stoga je možda i ovaj novi forum jedan od odmaka takvom organiziranom drukanju, lp
da ne bude zabuna malo sam uzeo. Htio bi i vise...ali cekam malo nize
dobra taktika, možda će je ipak trebati malo promijeniti za to više,
jer ima jedan kolega nešto slično;
...ovo štopanje cijene na TPNG neodoljivo podsjeća na štopanje na OPTIMI...nastave li se trendovi iz 4Q 2019 i u 2020 godini ...mogla bi TPNG potegnuti iznad 100 kn....
sakupljajmo u miru, neće to uvijek biti moguće
to je bilo nešto sitno, tako da u petak nisu imali potrebu ni obavijestiti burzu o blokadi, a možda su trebali
prije ministrove nikako van
ako se još danas poruča ovih 1200 komada, onda vjesnica ide do 400 vrlo brzo
Ja bih rekao da ljudi zadržavaju nickove koje su imali i na PD. Puno poznatih nickova vidim, a nadam se da će ih biti iz dana u dan još i više.
ja sam se malo pomladio i vratio stari nick, dok sam se još s Gazdom borio, a većina ga branila, te kontra predsjednikovom Nema povratka na staro, ja se vratio, uvik kontra vlasti i ugnjetavanja
Danas malčice veća grabež po asku...
Jel naša perjanica ATPL vjesnica proljeća!?🙂
sigurno da je jedna od vijesnica, jer ovo sakupljanje po asku djeluje ozbiljnije od dosadašnjeg trgovanja i čekanja na bidu,
netko je već spomenuo da bi bilo najbolje prodati pred zimu i prezimiti u nekoj banci, ne mislim na štednju, nego izlistanu na burzi
bježe svi iz zaraženog i karanteniziranog PD
evo i mene iz starih dana 2008, pozdrav svima !
i naravno svima sretno Valentinovo