znao sam ja čim stožer izgubi nadzor nad situacijom da će biti ovako, čim su kafići počeli raditi, svi su još mamurni, ne dolaze na posao , ispada da je stvarno samo Neo trgovao
Posts by Moller
-
-
ovo netko isprobava jel radi pokidana burza
-
ništa vas ne kužim, zašto onda drugima prepuštate ovu jeftinoću do 6
Zato što su svi već unutra 100%
a to vidim, zamijenili svi novce za ovce, pa sada traže čobane
-
zločesta, pa kako onda spominju Adris, gdje to on ima iskustva u TK području?
taj uvjet je maknut iz natječaja.
kolega @Headhunter je imao informaciju da se na natječaj javio i Adris.
a onda je danas izišla ova informacija
aaaa, čim su oni u igri odmah mi je lakše, nećemo jako popušiti, može još 5000
-
Zato što su svi već unutra 100%
znači jedino ja kasnim, ako je tako evo i mene uskoro, ako još ima koja dobra duša po 5,60 može 5000
-
-
pogoršava za sada
Nekako mi je teško povjerovati da bi francuska dozvolila da renault propadne. Mislim da ništa od toga. S druge strane, da je pad prodaje novih automobila brutalan, jest, ali neće ni to vječno trajati. U 2021. slijedi oporavak pa onda polako prema starim razinama ili višje. Drugi val korone i ako dođe, neće biti lock downa. Tko je namjeravao kupit auto sad, kupit će ga za par mj, pola godine ili za godinu. Neće ljudi prestat kupovati automobile...
treba izbaciti nove modele s što više filtera i sa svim mogućim obrambenim sistemima protiv ulaska virusa u kabinu i onda će raja krenuti kupovati kao raskuživač i maske
-
-
Uskoro bi trebali izbaciti FI. Vaše procjene?
kreativno
-
Cijene plina na trzistu danas 4.950€/MWh, ovako ekstremno niske cijene plina se ocekuju naredne dvije godine tako da mi je u ovakvim covid19 uvjetima fundamentalno prvi pik na burzi Ptkm a potencijalno privatizacijski Opte uz trenutno posmatranje Tankerske a "borim se" na Sapn na bidu.(Neo je si li to ti iznad 260?)😁
naravno da je Neo, eno ga zaključalo i sada se naljutio i neće više braniti cijenu, eno se već prodaje na 260, ne treba ga podcjenjivati, jer kada se zalijepi za dionicu, drži kao Neostik,
što se tiče PTKM, na dobrom je putu da se oporavi poslovanje, time će se i cijena dionice stabilizirati ne na značajno nižoj ili višoj od ove, s ovakvim poslovanjem i rezultatima ne vjerujem da će netko žuriti van značajnijim količinama, to mogu očekivati samo oni što bi još kupili na 30-40 pa malo drukerišu, mislim da ovdje još ima puno starih razvodnjenih ulagača za koje ni ova cijena još nije neka sreća te ne očekujem da još izlaze,
ovo što kolega naim tvrdi, ne vrijedi 5 mlrd, pa to svi znamo, ali što vrijedi i koliko vrijedi ovisi trenutno o djelatnosti najviše, a ovdje se ima perspektiva, koliko vrijede turističke tvrtke, ako nema turista i svi hoteli prazni, a ipak imaju vrijednost,barem prema cijenama dionica,
osobno nemam puno PTKM direktno, ali imam Jnaf, pa ako bude nekada prodaje ili dividende, nadam se da će se nabaciti indirektno na račun
-
ode Neo, a što taj čovjek uvijek leti
-
Budućnost je u optici , a OPTE je "must have " u portfelju , barem malo . Malo za izgubit , a puno za dobit .
Za sada je čaša do pola puna . ( 50 ) posto . Preporučam souvignon iz Jaske i kalničku za gemišt . 2 u 7 , ili škropec
ma kada još dodaš tehničku od zločeste, nema bolje
-
Imat će se što komentirati na ovoj temi ukoliko ga ukinu, mada je to samo maleni tračak svjetla u jako dugom tamnom tunelu.
prometi su takvi da i na njih uvedu 12% ne bi im bilo dovoljno, danas bi imali oko 300k k kn, a to uhljebi sataru za doručak,
prometi su već zabrinjavajući, nešto ozbiljnija potreba za novcem i moraš ići barem 10% niže
-
http://www.index.hr/vijesti/clanak…za/2184618.aspx
Voda im došla do grla .👍
je, gadno za ljude naviknute na vrhunska vina
-
veliki se polako uznemiruju
-
U Kini danas svi indeksi u porastu
biće red krenuti u Kinu, ovdje svaki dan gore dolje ili obrnuto
-
Objavljeno konsolidirano izvješće.
ma daj, kada ?
-
Naravno da nitko nije u pravu uvijek. Nemoguce.
Ali ja sad imam novi sistem trgovine koji mi zasad daje tocnost signala preko 85%.
Vidite te novce od Tpng sam ulupao u meni omiljenu Saponiju na 230. I prinos mi je vec +13%,a da sam ostao u Tpng a nisam prodao na 54 bio bi na +2%. Sad kuzite razliku kako se moze brze zaradjivati.
ja skužio od prve, samo još nisam realizirao dobit, ali do petka ću i to riješiti
-
nemoj ti na naš HSS, to su sve ljudi koji imaju glazbeno uho
istina, ipak vodja ima znanje o radio kazetofonima , pa valjda onda i glazbeno uho
a nije motiku tražio, onda valjda ima sluha za politiku
-
Cudi me da na ovom forumu netko misli da je hdz bolji od sdp ili da je sdp bolji od hdz.
trebali bi svi gledat kako da zaradimo posteno .
sdp uveo porez na kapitalnu dobit , a hdz nije ukinuo, to je za mene znak jednakosti.
osim toga sve stranke nazalost imaju putra na glavi, neke vise neke manje.
kao da za provalnika u auto koji ima 10 provala kazemo da je bolji nego onaj koji ima 100, isti su samo onaj prvi nije imao prilike.
nemoj ti na naš HSS, to su sve ljudi koji imaju glazbeno uho