To se mora platiti. Najjeftinije je u ZABI koliko se sjecam. Zaba brokerima. Mislim da je mjesecno 1$, ali preko njih sam trgovao davno davno, tako da vise nisam siguran
Brokeri za trgovanje dionicama na stranim tržištima
-
-
-
Su u zabi skupi?
-
Ne znam. Najjeftiniji broker kod nas je optimtrader. Ako imas preko 10.000$ na racunu onda ti je kupnja i prodaja 3$. Nasi brokeri naplacuju kupnje i prodaje po oko 200kn. Dakle 30 ili 35$, sto je smijesno. Ako to nekog zanima isto na pp. Tamo mi radi frend pa vam mogu dati broj pa dogovarajte
-
Jedna od boljih opcija je OptimTrader Broker. Pogledajte i recenziju zašto tako mislim...
-
Generalo je vani ko' u slastičarni, ne zna čovjek gdje bi prije
Trenutno držim Livent
-
Ja se dvoumim između optimtradera i zabe za dugoročno ulaganje,za igranje i trejdanje, koristim revolut. Najveći problem kod optimtrader mi je sigurnost, jer ih nisam našao u HANFA registru ovlaštenih brokera?
-
Pozdrav svima, ima li netko iskustva sa TradeStation Global? Tražim platformu za londonsku burzu, za swing trade/day trade, koja nije preko hr. banaka ili brokera.
-
Ja se dvoumim između optimtradera i zabe za dugoročno ulaganje,za igranje i trejdanje, koristim revolut. Najveći problem kod optimtrader mi je sigurnost, jer ih nisam našao u HANFA registru ovlaštenih brokera?
Optimtrader niti ne mora biti u registru HANFE, jer je to društvo sa pravnim nastanom u SR Njemačkoj.
Stoga, treba biti u nadležnom registru u SR Njemačkoj.
-
Koliko ja znam optimtrader bi trebao jer je podružnica,CM-Equity AG je firma koja je u njemačkoj?
-
trading 212, imam pitanje, danas sam počeo trgovati pa mi oprostite...
zadajem nalog i on ne pokazujecraspoloživa sredstva, nego ih ja moram u glavi držati.
dakle imam 10000 dolara napr. slobodno mogu zadavati, napr. nisko naloge 3 x 5000 dolara.
prvi se realizira, oke, pa drugi oke, no što biva sa trećim kada više nema srestava?
Danas sam zbog tih okolnosti i debelog prsta kupio Jinko Solar i mal me kap strefila, sad gledam da uteknem oko nule.
dva " glavna" naloga , sa jednim od njih ću biti u minusu ako prije ne prodam Jinko, i dalje stoje.
-
-
Danas je na otvaranju platforma štekala
Sirotinja ne može birati
Imala sam frenda koji je preko ovih trgovao, dugo godina
Na žalost nije više sa nama da ga pitam detalje, al' možda bi bilo dobro to izvidjeti .
-
pa dole na dnu pokazuje raspoloziva sredsta. Pri otvaranju trade212 steka do bola pa nit vidis sredstva nit vidis da je nalog prosao .
Eto ja dans zado 1 sell. 3-4 kupnje i 15 minuta nista. sto ji sve a ja zadajem naloge a nemam sredstva za to . al on ih prohvaca i svi stoje ... pa ja maknem onaj prvi al u biti nisam maknuo nista jer je nalog vec proso al ja to ne vidim. KOMA....Tek poslije 16:00 su pocele poruek stizat da su nalozi izvrseni...
-
hvala.
poništi cijeli zadnji nalog, kad se
proda ovaj drugi.
-
nište dolje ne piše, lijevo je znak dolara kojeg analogno bez sume okviruje krug, pokrugu vidiš jesi blizu praga.
no možda i krivo vidim, prvi trejdovi se u zaborav bacaju
-
nište dolje ne piše, lijevo je znak dolara kojeg analogno bez sume okviruje krug, pokrugu vidiš jesi blizu praga.
Sve se to može customizirati!
Na kotačić!
-
kak nema? ja sam na kompu i neznam kak je na mobitelu
-
Zakaj ne koristite Interactive Brokers?
10 USD je mjesečna naknada. Ako se trguje, ta naknada se umanjuje za iznose provizije prilikom trgovanja.
Npr. kupili ste i prodali nešto, za to platili proviziju i onda oduzmete tu proviziju od naknade. Naravno, ako je provizija > naknada, onda je naknada 0 USD.
Može se prebaciti preko Revoluta, samo ne znam kako još ide povratno - sa IB na Revolut.
Platfroma ima sw klijenta koji se instalira na komp, može preko tableta, mobitela...
Nema jedino order book u cijeni - to se plaća dodatno. Ima snapshot (samo prvi bid/ask) za neku malu naknadu.
Ima sva moguća tržišta na svijetu. Provizije nisu male (ovisi kojim ciframa baratate), a za US je cca 1 USD po transakciji.
-
...
Što se Interaktiv brokersa tiče, a i drugih, da se malko potrude oko poduke sa sučeljem to bi bio pun pogodak.
privući nove korisnike znači i privući neuke, zelene .
Drugo, kolko sam shvatio , oni kasne 15 minuta za stvarnim vremenom trgovanja, ili griješim?
Ali ako operjamo, moraćemo k velikima a sučelja su im kokpit svemirskog broda.
Za edukaciju postoji na glavnoj stranici link na "Education" - treba ipak malo vremena potrošiti za naprednije opcije.
No, ne mora se nužno koristiti Trader Workstation (TWS), već ima i web sučelje, koje je ipak jednostavnije.
Da, kasne 15-ak min, zato tu služi snapshot.
Ako netko zna još poneku stranicu s live ponudama (osim investing.com), molim neka javi.
-
Education nudi objašnjenje na slovenskom, što mi nije problem, na nekima je ton očaj, a demo verziju sam uspio unakaradit i više je nisam znao srediti,napominjem da nisam neko mjerilo
-
Ne znam za slovenski, al' engleski radi prilično dobro.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Hrvatski ETF fondovi 166
- LodeRunner