Od 1.11.23 Erste banka, Aktivna štednja na 60 mjeseci 3,15% kamata.
Obavijest o izmjenama u poslovanju s građanstvom
Ovo otvorim i uložim inicijalnih 10 eura, neka se nađe!
Od 1.11.23 Erste banka, Aktivna štednja na 60 mjeseci 3,15% kamata.
Obavijest o izmjenama u poslovanju s građanstvom
Ovo otvorim i uložim inicijalnih 10 eura, neka se nađe!
Evo sam si za 10 eura kupio kamatu od 3.14%, sljedećih 60 mjeseci. Dakle uplatiti možeš koliko i kad hoćeš i na sve ide kamata 3.14%. Zanimljivo kamata se obračunava na mjesečnoj bazi, ne kao kod drugih na godišnjoj bazi ili krajem kalendarske godine, pa se dobije i nešto mrvu veća kamata na kraju.
Čim mi se pruži prilika( kamata preko 3 ili više %), ugovorim istu stvar i na 4, 3 i 2 godine. Jer neće biti ove "velike" kamate dugog vijeka.
imas i bonus ako drzis do kraja izgleda. od pet posto, nije to lose.
al nisi napisao najbitnije, koja banka ?
EDIT: a vidim u prijasnjem postu erste banka
Jer neće biti ove "velike" kamate dugog vijeka.
Misliš? Pogledaj malo povijesni graf!
Jer neće biti ove "velike" kamate dugog vijeka.
Pogledaj malo kamate na razdoblja oročenja veća od godine dana, kamate padaju... uvijek je bilo, što duže oročenje veća godišnja kamata...
Pogledaj malo kamate na razdoblja oročenja veća od godine dana, kamate padaju... uvijek je bilo, što duže oročenje veća godišnja kamata...
Mislim da je to dobar izbor a možeš uplaćivati po svom nahođenju kada i koliko hoćeš.
jel se suska sto o povecanju kamata nakon sto je hpb izasao sa 3% ?
googlam gledam pitam, ne vidim nista, svi su jako stidljivi i dalje
Kovanica koliko sam čuo 3,50%, ali preko 250.000 EUR. Ne znam koliko su sigurni, pošto oni financiraju blokirane, zatvaranje crnih lista i slično - to ne radi nitko drugi.
Kent - 3,10% na rok od 6 mj i 12 mj, bez obzira na iznos; osim ako je poveći, onda daju i više
HPB je mislim i dalje na 3%.
Kovanica koliko sam čuo 3,50%, ali preko 250.000 EUR.
Ne znam koliko su sigurni, pošto oni financiraju blokirane, zatvaranje crnih lista i slično - to ne radi nitko drugi.
onda si siguran do 100.000 €.
sve preko toga je Kata Šmajser