1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Tržište kapitala - Hrvatska
  3. Dionice

Tehnička analiza - komentari LIVE

• Avx
  • February 13, 2020 at 2:36 PM
  • mitkko
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    5,863
    • February 3, 2022 at 9:47 AM
    • #2,201
    Quote from mitkko
    Quote from mitkko

CROBEX

CROBEX-u je u zadnjih godinu dana 100MA bila dobra zona podrške, indeks ju je tijekom tog uptrenda testirao nekoliko puta. Za očekivati je daljnji pad CROBEX-a do te zone (biti će negdje vjerojatno oko 2050 bodova), a gdje je ujedno i povijesna zona podrške (2000-2050 bodova). Reakcija indeksa u toj zoni će dati naznake u kojem smjeru će se dalje indeks kretati.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

CROBEX apdejt

Dosta je velik i rastući promet, indeks je danas probio i 21MA, RSI brzo pada, MACD je tek danas dao sell signal, VIX raste, vidit ćemo kako će završiti dan. Neki dan sam zaboravio prikazati i ovaj rastući kanal, iako za sada nisam siguran da će biti baš od neke važnosti, ali neka ga.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Display More

CBX apdejt

Vrh kanala se ipak pokazao značajnim, index se zadnjih 7 dana konsolidirao ispod 21EMA, a ta konsolidacija tretnutno dosta podsjeća na bear flag. Volumeni na tom odbijancu su nikakvi.

Kad odrastem prestat cu uzimati terapiju i pretvarat cu se da sam Angelina...

• mitkko
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    5,863
    • February 3, 2022 at 9:55 AM
    • #2,202
    Quote from mitkko

Evo vam moj graf i viđenje daljnjih događaja. Veliki je interes pa ću se potruditi detaljno elaborirati što sam planirao te što i zašto planiram. Gdje bih stigao kada bih svaki graf ovako detaljno elaborirao, neću to više raditi, ali evo, samo u edukativne svrhe.

ATPL

Evo vam moj zadnji graf za ATPL od 13.01. Tu možete vidjeti kakav scenarij sam očekivao. Cijena je formirala trading range (TR), nalik na Wyckoffa. Na grafu su označeni high i low od prosinca, to su taman granice tok TR, što znači da je cijeli siječanj gledano na mjesečnoj razini do sada inside bar.

Ispod paralelno gledam graf za BDRY, taj 13.01. je i tamo posebno označen. Taj dan je značajan jer je BDRY pao ispod neckline-a te double top formacije te se time otvorio put do razine 16,80, što je od tog neckline-a -28%. U tom slučaju nije realno za očekivati da će se ATPL održati ili nedajbože rasti (koliko god to forumski trolovi priželjkivali). ATPL je taj dan bio vrlo blizu sredine TR, ležala je na 200EMA i izgledala vrlo slabo. Graf je zadnjih 2 mjeseca ukazivao na distribuciju, imali smo i bearish divergenciju na RSI, zadnji tjedan se trgovalo ispod 50EMA, a nagib iste je sugerirao daljnji pad... Uz sve ovo i strane burze su bile u banani, a CROBEX debelo overbought. Dakle, svašta nešto je ukazivalo da su velike šanse da će ATPL dalje padati. Idealno.

Kada gledamo Wyckoffa, postoje dvije karakteristične sheme za akumulacija - tip 1 i tip 2. Tip 1 je češći i jednostavniji za trgovanje, a on nas uči da očekujemo "spring", bear trap, najniža točka u TR, idealno za ulaz, a što bi na grafu bila zona malo ispod 340 kn. Tu je reward/risk najbolji, stop loss je na jasnoj i logičnoj razini - dakle daljnji downside je vrlo ograničen, a uspide do gornjeg ruba TR, dakle do cca 420 kn. Dakle, u zoni 420-440 kn sam očekivao da će biti zadnje panično istresanje i tu sam planirao ući sa većom količinom, odnosno sa količinom koju bi mi tržište u tom trenutku omogućilo. Kada bi se potvrdio preokret bih još dokupio, koliko bi mi nedostajalo do planirane količine. Rizik minimalan, a potencijal rasta cca 25%.

Wyckoff tip 1 se nažalost nije dogodio, ne ispadne uvijek kako si covjek zamisli, a na to su ukazivala događanja od 25.01., odnosno dan ranije. Naime, BDRY je došao do prethodnog dna gdje je bilo za očekivati neku pozitivnu reakciju, odbijanac, na ATPL smo vidjeli inverted hammer svijeću koja se formirala blizu razine prethodnog dna (bullish), a na US tržištu smo vidjeli onaj ludi dan i veliki odbijanac. Više nije bilo izgledno da ćemo vidjeti "spring", barem ne prije nego što se odradi taj odbijanac.

Taj dan sam i ja sudjelovao u kupnji ATPL sa 250 kom po 352 kn, ali samo sa ciljem držanja par dana i prodaje na sredini trading range-a, dakle oko 381 kn, ne sa ciljem akumulacije da dugoročnije držanje.

Dalje znamo šta se izdogađalo. Tih svojih 250 kom sam prodao u petak po prosječno 382 i uzeo +8,5%.

Sada je trenutno ATPL ni na nebu ni na zemlji. Cijena se kreće oko sredine TR, BDRY ide prema testiranju neckline-a, tu će vjerojatno biti dobra razina otpora pa nije za očekivati odmah neki daljnji rast. ATPL bi u slučaju nastavka pozitive sa stranim burzama mogla u sljedećim danima još malo porasti, ali kažem, reward/risk je sada bitno lošiji pa prema mojim kriterijima nije oportuno sada kupovati. Uvijek gledam koliki je potencijal rasta, ali istovremeno i koliko bi moglo u slučaju nevolje pasti. Uvijek je stvar vjerojatnosti i reward/risk omjera. Trejd mora biti asimetričan. Potencijal rasta u ovom valu je možda do cca 8%, ali je i pad realno moguć do -12%. To je vrlo loš R/r omjer. Da nam je burza likvidnija dalo bi se i ovo istrejdati dejtrejdanjem. Trejderi će znati da je puno oportunije u slučaju pozitivnog razvoja događaja (dakle daljnjeg rasta) i propustiti tih prvih 8-10% rasta, i onda kupiti tek kada cijena probije ovaj TR prema gore, dakle iznad 420 kn jer su tada puno veće šanse da će cijena dalje ići prema 500 kn nego da će ponovo pasti. Dakle, th +20% će onda biti vrlo vjerojatno pa se može sigurnije ući i sa većom količinom, ali opet ne držati dionice do sudnjeg dana kako to većina ovdje radi, već prodati na targetu.

Ukoliko u sljedećih mjesec dana vidimo retest razine oko 350-360 kn, a istovremeno se situacija na stranim burzama smiri, ući ću sa većom količinom sa ciljem držanja do daljnjega, odnosno do eventualne prve ozbiljnije pizd.rije na stranim burzama. Stalno pratim US tržište, šta FED radi, a ATPL ću kupiti cca 2.000 kom, toliko da mogu u slučaju nevolje izaći iz dionice u roku dan-dva. Trenutno sam i dalje 100% u kesu.

Cilj je minimalizirati rizik i ne gubiti novce.

Pravilo br. 1 - ne gubiti novce

Pravilo br. 2 - pogledaj pravilo br. 1

I za kraj da malo isprovociram trolove - da, i ja sam kupio neki dan nešto dionica po 352 kn, prodao u petak po prosječno 382 kn, to je bio "free money", i zamislite, nisam to nikome prijavio. Baš sam druker.

ATPL

Wyckoff tip 1

Wyckoff tip 2

BDRY

Display More

ATPL apdejt

Cijena je jučer došla taman to tok padajučeg trendlajna, i točno ispod 200EMA. Svijeća je nekakva neuvjerljiva zelena, a bila bi dosta nezgodna crvena svijeća da netko nije u zadnjim sekundama uljapšao stvar kupovinom 3 kom po 10 kn većoj cijeni. Malo smo, plitko i nelikvidno tržište, pa onda i ovakve kupnje u fotofinišu treba uzeti u obzir jer dosta znaju iskriviti sliku. Dalje je za očekivati konsolidaciju.

• sonda
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    517
    • February 3, 2022 at 3:51 PM
    • #2,203

ATPL..... Vrlo precizno testirano. :thumbup:

Jedino mi nije jasno zašto 200 EMA? Ako vam se da kolega, molio bih komentar.

Jer, u redu, ono sad trenutno nešto pokazuje, ali inače nam ne govori previše.. :/

• mitkko
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    5,863
    • February 3, 2022 at 3:58 PM
    • #2,204
    Quote from sonda

Jer, u redu, ono sad trenutno nešto pokazuje, ali inače nam ne govori previše.. :/

To je 200MA, nije EMA, tipfeler.

• plavi01
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    368
    • February 3, 2022 at 4:10 PM
    • #2,205

A kaj je sa jadoplovom. Ima li kakvih indicija. Bio bih zahvalan.

• mitkko
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    5,863
    • February 3, 2022 at 4:15 PM
    • #2,206
    Quote from mitkko
    Quote from sonda

To je 200MA, nije EMA, tipfeler.

Inace, 200 dana predstavlja jednu godinu. Godina ima cca 200 trgovinskih dana. 100MA je prosjek od 6 mjeseci.

Isto tako 20MA predstavlja jedan mjesec, ali ja cesto uzimam 21MA jer je to broj iz Fibo niza.

• Tolisimus
    Student
    Reakcija primljeno
    228
    • February 3, 2022 at 9:42 PM
    • #2,207
    Quote from plavi01

A kaj je sa jadoplovom. Ima li kakvih indicija. Bio bih zahvalan.

Jadroplov se bude trgovao u uskom kanalu do izvještaja, a onda okreće na jugo 📉

• mitkko
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    5,863
    • February 12, 2022 at 1:53 PM
    • #2,208

ZABA

ZABA se izgleda sprema za breakout. Graf crta cup&handle, ako probije neckline vjerojatno će ići do 74 kn, odnosno +8%.

Vidit ćemo hoće li nam US generalno dopustiti rast, jer to kod njih i dalje ne izgleda dobro. Nije zgorega biti oprezan i imati spreman keš sa strane, IMHO, iako to ovdje nije baš popularno razmišljanje.

Imam ZABU.

Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog dežurnog dušebrižnika.

• mitkko
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    5,863
    • February 14, 2022 at 11:55 AM
    • #2,209
    Quote from mitkko
    Quote from mitkko

CROBEX apdejt

Dosta je velik i rastući promet, indeks je danas probio i 21MA, RSI brzo pada, MACD je tek danas dao sell signal, VIX raste, vidit ćemo kako će završiti dan. Neki dan sam zaboravio prikazati i ovaj rastući kanal, iako za sada nisam siguran da će biti baš od neke važnosti, ali neka ga.

CBX apdejt

Vrh kanala se ipak pokazao značajnim, index se zadnjih 7 dana konsolidirao ispod 21EMA, a ta konsolidacija tretnutno dosta podsjeća na bear flag. Volumeni na tom odbijancu su nikakvi.

Display More

CBX apdejt

Izgleda da se bear flag pozitivno raspetljava (ovo "povoljno" je uvjetno rečeno - pozitivno glede TA, ali nepovoljno jer je crvenilo, pogotovo ako nas je zateklo nespremne). Dan doduše nije gotov, ali za sada taj proboj izgleda vrlo uvjerljivo. Target bear flaga je oko 2050-2070. VIX opet divlja. Valja ovo držati na oku.

• mitkko
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    5,863
    • February 14, 2022 at 8:24 PM
    • #2,210

Jedna zanimljivost.

Gledam kako je CBX danas zatvorio i padne mi napamet pogledati i graf za CBX10, nisam ga nikada prije gledao... i tako učitam podatke u svoju excelicu... čekam da se sve učita... nikako da se graf ažurira... provjeravam zašto ne radi, jesam li nešto zeznio u importiranju... i onda skužim da je graf zapravo učitan, ali da izgleda gotovo identično kao i graf za CBX. Na grafu CBX-a mi ostale linije kanala, bear flaga... zanimljivo je da sve idealno odgovara i grafu za CBX. Zanimljivo je i da je RS (relative strength) CBX10 u odnosu na CBX trenutno 1,0. Čak i MACD i RSI izgledaju identično, VIX, rasmještaj MA-ova, doslovno sve.

Haha, uopće ne kužim čemu taj CBX10 služi. ZSE, jedna takva mala i beznačajna burza ima čak 11 indeksa (ako sam dobro pobrojao). Čemu to?

• mitkko
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    5,863
    • February 14, 2022 at 8:50 PM
    • #2,211

ATPL

Bilo bi dosta važno da se cijena brzo ponovo digne i konsolidira iznad 420 kn ako se uptrend misli nastaviti, inače je ovaj rast samo devijacija i cijena bi mogla ponovo zapeti u ovom starom range-u.

Cijena je prethodno došla do cca 445 gdje je zona otpora, bilo je za očekivati nekakav retest tog kanala, što je obično dobra zona za kupnju, ali ova današnja panika je taj retest pogurala ipak malo više nego što sam očekivao.

Kako god, vrlo brzo ćemo vidjeti kuda će dalje.

hugh
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    4,012
    • February 16, 2022 at 12:14 PM
    • #2,212
    Quote from mitkko

ATPL

Bilo bi dosta važno da se cijena brzo ponovo digne i konsolidira iznad 420 kn ako se uptrend misli nastaviti, inače je ovaj rast samo devijacija i cijena bi mogla ponovo zapeti u ovom starom range-u.

Cijena je prethodno došla do cca 445 gdje je zona otpora, bilo je za očekivati nekakav retest tog kanala, što je obično dobra zona za kupnju, ali ova današnja panika je taj retest pogurala ipak malo više nego što sam očekivao.

Display More

gledam malo onaj vaš bdry graf i ovaj atpl......bdry je izašao iz donjeg dijela kanala ali se vrlo brzo vratio u taj donji range a današnji futuresi nagovještavaju i potvrdu ponovnog ulaska u taj donji dio kanala........atpl je slično reagirala izlaskom iz kanala i vrlo se brzo vratila u njega i trenutno se bez prometa bori da opet ne "zapadne" u njega?.......

• mitkko
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    5,863
    • February 16, 2022 at 1:11 PM
    • #2,213
    Quote from hugh
    Quote from mitkko

ATPL

Display More

gledam malo onaj vaš bdry graf i ovaj atpl......bdry je izašao iz donjeg dijela kanala ali se vrlo brzo vratio u taj donji range a današnji futuresi nagovještavaju i potvrdu ponovnog ulaska u taj donji dio kanala........atpl je slično reagirala izlaskom iz kanala i vrlo se brzo vratila u njega i trenutno se bez prometa bori da opet ne "zapadne" u njega?.......

Display More

Je, i BDRY se bori sa tom zonom otpora, bilo je za očekivati ovdje zastoj, ta zona otpora je dosta značajna, pogledaj samo koliko je puta cijena u prošloj godini reagirala na tu zonu. Tu liniju ne treba gledati skroz egzaktno, već više kao zonu - cijena može malo vrludati u toj zoni, važno je samo da se dugo ne zadržava na "krivoj" strani.

Zanimljiva mi je trenutna situacija na ATPL. Tehnički gledano je ATPL na ovoj razini dobra kupnja, cijena testira dosta solidnu liniju podrške, stop loss zona je jasna i dosta blizu (dakle, reward/risk obećavajući), uz cijenu napokon opet iznad 200MA. Svi se kunu kako je dionica odlična, svima je bila super zanimljiva na 450 kn i kota 500 kn se već smatrala riješenom (do petka), hvatali smo korak za GOGL, pa DSX pa EGLE... pa opet malo pratiili futurese, pa BDI, pa Capeove, pa Supre... kako je kome u tom trenutku što odgovaralo i taj dan raslo, mene su sprdali da sam zakasnio za vlakom :D, ali sada na 400-420 kn je nitko neće :D. Evo danas jadnih 17.000 kn prometa.

Eto šta je psihologija, stvarno zanimljivo, uvijek ista priča - dionice i vremena se mijenjaju, ali ljudsko ponašanje je uvijek isto.

ATPL

BDRY

• zlocesti
    Majstor
    Reakcija primljeno
    9,313
    • February 16, 2022 at 1:30 PM
    • #2,214

Ima ta pojava i svoj uzrok, ako nema razloga..........al' tko sam ja da o tome pišem :/

hugh
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    4,012
    • February 16, 2022 at 1:36 PM
    • #2,215
    Quote from zlocesti

Ima ta pojava i svoj uzrok, ako nema razloga..........al' tko sam ja da o tome pišem :/

pa reci slobodno sad kad si bubu bacila...... :/

Quote from mitkko
    Quote from hugh

Je, i BDRY se bori sa tom zonom otpora, bilo je za očekivati ovdje zastoj, ta zona otpora je dosta značajna, pogledaj samo koliko je puta cijena u prošloj godini reagirala na tu zonu. Tu liniju ne treba gledati skroz egzaktno, već više kao zonu - cijena može malo vrludati u toj zoni, važno je samo da se dugo ne zadržava na "krivoj" strani.

Zanimljiva mi je trenutna situacija na ATPL. Tehnički gledano je ATPL na ovoj razini dobra kupnja, cijena testira dosta solidnu liniju podrške, stop loss zona je jasna i dosta blizu (dakle, reward/risk obećavajući), uz cijenu napokon opet iznad 200MA. Svi se kunu kako je dionica odlična, svima je bila super zanimljiva na 450 kn i kota 500 kn se već smatrala riješenom (do petka), hvatali smo korak za GOGL, pa DSX pa EGLE... pa opet malo pratiili futurese, pa BDI, pa Capeove, pa Supre... kako je kome u tom trenutku što odgovaralo i taj dan raslo, mene su sprdali da sam zakasnio za vlakom :D, ali sada na 400-420 kn je nitko neće :D. Evo danas jadnih 17.000 kn prometa.

Eto šta je psihologija, stvarno zanimljivo, uvijek ista priča - dionice i vremena se mijenjaju, ali ljudsko ponašanje je uvijek isto.

ATPL

BDRY

Display More

Stop loss na 400?.....

Edited once, last by hugh: Merged a post created by hugh into this post. (February 16, 2022 at 1:37 PM).

• mitkko
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    5,863
    • February 16, 2022 at 1:59 PM
    • #2,216
    Quote from hugh

Stop loss na 400?.....

Da, to je nekakav "line in the sand", ali opet i to ne treba gledati skroz egzaktno, treba gledati i okolnosti eventualnog kontakta cijene i te zone (je li tijelo svijeće zatvorilo ispod ili je cijena samo blic propala da bi zatvorila iznad, kakav je bio volumen, koliko je jak bid/ask, šta se događa na stranim burzama, vozarinama i slično) budući da je naša burza slabo likvidna i spread velik pa osim klasične TA treba uzimati u obzir i te ostale okolnosti. Također zbog tog slabog prometa i trejd treba biti swing trejd, nikako kraći period. Zbog svega navedenog bih u ovim okolnostima sa stopom išao i niže do negdje 390 kn, jer je tu sljedeća jaka zona podrške. U ovom slučaju sam spreman riskirati tih 7%, a reward/risk je najmanje 2,5x (za slučaj kada je target 500 kn). Treba uzeti u obzir i da ti količina sa kojom trejdaš bude razmjerna nekom prosječnom prometu dionice, da u slučaju okidanja stop lossa a u kontekstu tog slabog volumena uopće i imaš mogućnost zatvoriti poziciju (evo primjer danas, ajde izađi sa recimo 1.000 kom a da ne srušiš cijenu dodatnih 5%).

Dakle, alarm se pali na ispod 400kn, a stop je na 390 kn.

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • February 16, 2022 at 3:56 PM
    • #2,217
    Quote from mitkko

ajde izađi sa recimo 1.000 kom a da ne srušiš cijenu dodatnih 5%).

Dakle, alarm se pali na ispod 400kn, a stop je na 390 kn.

danas su se "burekolovci" ipak dodatno osigurali s 500kom

sve je lijepo opisano i nacrtano, samo ako bi mogli na slijedećim grafovima ucrtati neke simbole gdje krećemo loviti bureke

• zlocesti
    Majstor
    Reakcija primljeno
    9,313
    • February 22, 2022 at 11:29 AM
    • #2,218

Da li je ovaj pad glavno jelo ili tek predjelo ?

U padu zbog Covida koji je tek bio zakucao na vrata Europe, padalo je danima sa nekoliko flagova

Mislim da je bilo palo do fibo 61%

Zašto mislimo da će ovo čarkanje, ovaj rat, završiti sutra ? Burza će vjerojatno padom reagirati na loše vijesti, a flagom na izostanak loših ili dobre..al' razumno nam je očekivati sankcije, probleme za plinom itd.

Ako ovo ne bude dvodenevni rat slabo ćemo se provesti. A pad burze će biti samo jedan od problema. Mogao bi biti uvod u recesiju. Inflacija, poremećaj opskrbe plinom, cijena nafte

Files

ZSE Equity Index.png 78.26 kB – 0 Downloads ZSE Equity Index (1).png 77.28 kB – 0 Downloads ZSE Equity Index (2).png 69.72 kB – 0 Downloads
  • Parica
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    3,765
    • February 22, 2022 at 11:33 AM
    • #2,219
    Quote from zlocesti

U padu zbog Covida koji je tek bio zakucao na vrata Europe, padalo je danima sa nekoliko flagova

Zašto mislimo da će ovo čarkanje, ovaj rat, završiti sutra ? Burza će vjerojatno padom reagirati na loše vijesti, a flagom na izostanak loših ili dobre..al' razumno nam je očekivati sankcije, probleme za plinom itd.

Ako ovo ne bude dvodenevni rat slabo ćemo se provesti. A pad burze će biti samo jedan od problema. Mogao bi biti uvod u recesiju. Inflacija, poremećaj opskrbe plinom, cijena nafte

Kolegice, samo nek se smiri na 10 dana da pročitamo izvješća u miru i dočekamo odluke/najave o divkama...a onda "udri Jovo nanovo"...

• NaBiduAsku
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,753
    • February 22, 2022 at 11:52 AM
    • #2,220
    Quote from Parica
    Quote from zlocesti

Kolegice, samo nek se smiri na 10 dana da pročitamo izvješća u miru i dočekamo odluke/najave o divkama...a onda "udri Jovo nanovo"...

Display More

da, baš je moglo sve ovo iza izvješća, evo recimo dan poslije izvješća, popodne X(

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.) 2.1k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:11 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 8:32 PM
    2. Odgovora
      2.1k
      Pregleda
      913k
      2.1k
    3. xdado

May 23, 2025 at 8:32 PM
    1. VLEN (Viktor Lenac d.d.) 2k

• accountant
      • February 14, 2020 at 12:36 PM
      • Dionice
      • accountant
      • May 23, 2025 at 7:35 PM
    2. Odgovora
      2k
      Pregleda
      905k
      2k
    3. tollway

May 23, 2025 at 7:35 PM
    1. Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? 10k

• zlocesti
      • September 18, 2020 at 8:28 PM
      • Tržišta kapitala - USA
      • zlocesti
      • May 23, 2025 at 6:35 PM
    2. Odgovora
      10k
      Pregleda
      2.9M
      10k
    3. my moon

May 23, 2025 at 6:35 PM
    1. Što smo danas tržili 6k

• harpun
      • February 15, 2020 at 11:11 AM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 4:07 PM
    2. Odgovora
      6k
      Pregleda
      2.3M
      6k
    3. Hafid

May 23, 2025 at 4:07 PM
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 2.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 3:58 PM
    2. Odgovora
      2.9k
      Pregleda
      1.2M
      2.9k
    3. All

May 23, 2025 at 3:58 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

xdado May 23, 2025 at 8:32 PM
  • VLEN (Viktor Lenac d.d.)

tollway May 23, 2025 at 7:35 PM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

my moon May 23, 2025 at 6:35 PM
  • Što smo danas tržili

Hafid May 23, 2025 at 4:07 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

All May 23, 2025 at 3:58 PM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

All May 23, 2025 at 3:39 PM
  • Komentari trgovanja na burzi - LIVE

umalo May 23, 2025 at 2:35 PM
  • PODR (Podravka d.d.)

All May 23, 2025 at 1:57 PM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

All May 23, 2025 at 1:36 PM
  • KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

jkova25 May 22, 2025 at 1:20 PM

Popularne Teme

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

16,807 Replies, 5 years ago
  • ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

15,509 Replies, 5 years ago
  • IG (ING-GRAD d.d.)

84 Replies, 3 months ago
  • Što smo danas tržili

5,999 Replies, 5 years ago
  • SPAN (SPAN d.d.)

2,567 Replies, 3 years ago