A PSIHOterorizam je kada se Narkotića pojavi na TV ekranu.
CORONA virus
-
-
-
uvođenje kovid potvrda je nešto najodvratnije što se dešava u Hrvatskoj još od pada Vukovara... ti ljudi masovno šire virus, to je doslovno licence to kill koju je odobrila ista ova Markotićka koja je pred godinu i pol dana izgovarala ovakve riječi:
Za one koji krše mjere samoizolacije ima jasnu poruku. "Možda sam bila preblaga kad sam rekla da je to kao da pucate iz pištolja, sad ću biti oštrija, to je kao da u trgovačkom centru pucate iz puške, to je terorizam. U ovom slučaju bioterorizam", kaže Markotić.
https://dnevnik.hr/vijesti/korona…v---598436.html
i nikom ništa
A još je i vjernik..
-
Pomoću cijepljenih ćemo brzo doseći imunitet krda na legalan način.
Možda je to cilj?!
negdje sam naletio na nekakav dokument u kojem navodno o postotku cijepljenih ovisi hoćemo li dobiti one milijarde od europske komisije... tako da možda zato toliki pritisak... samo zašto EU to uvjetuje... ne znam.
-
uvođenje kovid potvrda je nešto najodvratnije što se dešava u Hrvatskoj još od pada Vukovara... ti ljudi masovno šire virus, to je doslovno licence to kill koju je odobrila ista ova Markotićka koja je pred godinu i pol dana izgovarala ovakve riječi:
Za one koji krše mjere samoizolacije ima jasnu poruku. "Možda sam bila preblaga kad sam rekla da je to kao da pucate iz pištolja, sad ću biti oštrija, to je kao da u trgovačkom centru pucate iz puške, to je terorizam. U ovom slučaju bioterorizam", kaže Markotić.
https://dnevnik.hr/vijesti/korona…v---598436.html
i nikom ništa
kako ništa , pa dobila je plaću, da je muško bila bi beposlen zidar 100%
-
Pomoću cijepljenih ćemo brzo doseći imunitet krda na legalan način.
Možda je to cilj?!
negdje sam naletio na nekakav dokument u kojem navodno o postotku cijepljenih ovisi hoćemo li dobiti one milijarde od europske komisije... tako da možda zato toliki pritisak... samo zašto EU to uvjetuje... ne znam.
Kolega, vjerojatno mislite na ovo?
The EU’s recovery funds should be released when Europe’s economies can reopenThe Covid-19 vaccine rollout in some EU member states may interact with the effective use of grants and soft loans from the EU’s 672.5 billion euro pandemic…blogs.lse.ac.uk -
Antivaksera je bilo i u vrijeme Jugoslavije, a evo kako ih je kažnjavao Josip Broz TitoDruštvenim mrežama dijeli se dokument koji zorno govori kako su s antivakserima postupali u Titovo vrijemewww.jutarnji.hr
Kad se nema argunenata a mora se nesto napisat ,onda to ispadne ovako ,gluposti i bezvezne usporedbe ,ali ,pisati se mora !
-
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…tarnji#cxrecs_s
Kad se nema argunenata a mora se nesto napisat ,onda to ispadne ovako ,gluposti i bezvezne usporedbe ,ali ,pisati se mora !
Zamislite mozak ili svjetonazor nekoga tko je ovakav članak plasirao. Lik sa slike je po svom trenutno dostupnim dokumentima potpisao 300/500 tisuća "svojih" sunarodnjaka. Dobro da ih te antivaksere odveo u šumu nad neku jamu ,povezao par ljudi žicom i prvom pucao u noge kako je i radio. Koja su ovo vremena
-
Jedan od ukućana ima većinu simptoma (glavobolja, snažno i često povraćanje, temperatura, crvenilo u licu...).
Zove se dr. opće prakse. Na pitanje odgovara se da su svi, kao dobri i poslušni građani, cijepljeni. Ipak napraviti PCR test, no preporuka je napraviti privatno (platiti!), jer se u 'sustavu' čeka 4-5 dana na termin. Susdržavati se od izlazaka i kontakata. Ode se u labos, plati danak i čeka test sa zebnjom koji bude - negativan!?
Rezultat: bezrazložan strah i 500 kn manje u budžetu.
Vama na volju je li gornja priča pandemijski realizam ili imaginacija (halucinacija) u stilu Life of Pi filma gdje zvijeri glume ljude ili obratno.
Činjenice su sljedeće:
- nakon plaćenih davanja na plaću za zdravstvo, PCR test plaćate sami (termin se čeka, ako recimo morate na put sigurno nemate vremena toliko da dočekate prvi slobodni već odete privatno i riješite sve u 5 min); ovo je recimo država Njemačka prvo ukinula pa vratila natrag radi povećanog broja slučajeva
- ona plava gospođa neki dan se hvalila i docirala na Otvorenom kako je 'sustav' spreman i kapacitiran jer, ako je bio dobar ljeti za navalu turista, onda će biti dovoljan i sada; izgleda da nije?
- ukućani iz priče su cijepljeni ali opet postoji opravdana sumnja na covid pa se mora poduzeti sve kao i da nisu (40 mlrd kuna koliko je pandemijski marketing stajao do sada neće stati na tome, vjerojatno će na kraju cifra biti bliže 100)
- zdravstveni 'sustav' ove, kako predsjednik kaže, sučajne države ne funkcionira, nikada nije testiran na ovakve situacija i napravljen ozbiljniji reset i reforma
- zadnjim popisom stanovništva uočen je ozbiljniji manjak državljana, a prema gornjim navodima i mojoj sloodnoj procjeni, još nas je jedno milju, milju i pol viška da bi 'sustav' mogao nesmetano funkcionirati; sve bi bilo dobro kad bi se iseljavali samo konobari, ali odlaze i drugi koji ne žele da ih se smatra i drži za budale!
- za 'dodatne' zdravstvene usluge, koje morate platiti, snađite se sami, predlažem da se educirate i otvorite investicijski račun vani jer teško da ćete na hrvatskom opustošenom tržištu kapitala (manjak kvalitetnih izdanja i općenito likvidnosti) zaraditi dovoljno za to koliko ovom 'sustavu' treba
slobodno komentirajte!
-
*accountant, možda da si zatajio da ste cijepljeni, možda bi bilo drugačije ...ježiš ga, ko će ga znati
...a o hr zdravstvenom sustavu ne treba trošiti vrijeme, stvarno je većina medicinskog osoblja super ali nered radi ono malo truleži koja kontrolira "sustav" a da apsurd bude veći, u hr "visokoj " politici najviše doktora i ako su ti prva liga, kakvi su onda oni drugi
-
Iz zagrebačke bolnice demantirali Stožer: Kažu da kod njih nije preminula djevojka (27)Nacionalni stožer civilne zaštite izvijestio je u petak da je od posljedica zaraze koronavirusom u KB-u Merkur preminula 27-godišnja djevojka. Iz bolnice su…dnevnik.hr
A tko ovdje laže !? Opet krivo napisan podsjetnik na papiru ,ili ..?
-
-
U prošlih tjedan nas 4 para smo svi imali slične simptome viroze - glavobolja, suhi kašalj, lagana zimica (nije bilo visokih temperatura), umor, gubitak okusa i mirisa.
Od toga je pola potpuno cijepljeno, druga polovica nije niti jednom dozom.
Napravljeni su testovi:
- 1 par, necijepljen, PCR test negativan (nisu imali kovid)
- ostala 3 para su svi imali kovid prošle godine u 10./11.mj. i nisu se sad testirali, osim mene (necijepljen, brzi test iz ljekarne, negativan)Moja supruga i ja smo sigurno dobili virozu od cijepljenog para, dok s ova ostala 2 para nismo imali kontakte.
Mene to pomalo navodi na zaključak da ćemo svi biti negativni, dok se ne cijepimo, a onda nas ionako više ne budu testirali.
-
Lauc. Super intervju
-
Lauc. Super intervju
je, jednostavno razumno...a jeleni se čude kako to da je unatoč procjeplenosti u europi oboljelih kao nikada do sada...pa upravo radi covid potvrde uslijed koje oboleli a imunizirani slobodno, nekontrolirano i bez nadzora šire virus na sve, i populaciju koja nije imunizirana i na imunizirane i tako se sve vrti u začaranom krugu
ljudi moji, covid potvrda, pogotovo sada kada znamo da cijepljenje NE spriječava transmisiju virusa, je dozvola za bološki rat/terorizam države protiv svog pučanstva a posebno populacije koja nije imunizirana i kao takva je kažnjiva i u suprotnosti sa odredbama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti koji ne pozna pojam "Covid potvrda" , to tamo ne postoji nego samo zdravi i oboljeli!
jednostavno, cijepiš se sebe radi, ne društvene odgovornosti radi što god to značilo i nemoralno i protuzakonito je na bilo koji način raditi ili poticati na razlike imuniziranih i svih ostalih i tome treba odlučno stati na kraj!
-
Jedan od ukućana ima većinu simptoma (glavobolja, snažno i često povraćanje, temperatura, crvenilo u licu...).
Zove se dr. opće prakse. Na pitanje odgovara se da su svi, kao dobri i poslušni građani, cijepljeni. Ipak napraviti PCR test, no preporuka je napraviti privatno (platiti!), jer se u 'sustavu' čeka 4-5 dana na termin. Susdržavati se od izlazaka i kontakata. Ode se u labos, plati danak i čeka test sa zebnjom koji bude - negativan!?
Vama na volju je li gornja priča pandemijski realizam ili imaginacija (halucinacija) u stilu Life of Pi filma gdje zvijeri glume ljude ili obratno.
Činjenice su sljedeće:
- nakon plaćenih davanja na plaću za zdravstvo, PCR test plaćate sami (termin se čeka, ako recimo morate na put sigurno nemate vremena toliko da dočekate prvi slobodni već odete privatno i riješite sve u 5 min); ovo je recimo država Njemačka prvo ukinula pa vratila natrag radi povećanog broja slučajeva
- ona plava gospođa neki dan se hvalila i docirala na Otvorenom kako je 'sustav' spreman i kapacitiran jer, ako je bio dobar ljeti za navalu turista, onda će biti dovoljan i sada; izgleda da nije?
- ukućani iz priče su cijepljeni ali opet postoji opravdana sumnja na covid pa se mora poduzeti sve kao i da nisu (40 mlrd kuna koliko je pandemijski marketing stajao do sada neće stati na tome, vjerojatno će na kraju cifra biti bliže 100)
- zdravstveni 'sustav' ove, kako predsjednik kaže, sučajne države ne funkcionira, nikada nije testiran na ovakve situacija i napravljen ozbiljniji reset i reforma
- zadnjim popisom stanovništva uočen je ozbiljniji manjak državljana, a prema gornjim navodima i mojoj sloodnoj procjeni, još nas je jedno milju, milju i pol viška da bi 'sustav' mogao nesmetano funkcionirati; sve bi bilo dobro kad bi se iseljavali samo konobari, ali odlaze i drugi koji ne žele da ih se smatra i drži za budale!
- za 'dodatne' zdravstvene usluge, koje morate platiti, snađite se sami, predlažem da se educirate i otvorite investicijski račun vani jer teško da ćete na hrvatskom opustošenom tržištu kapitala (manjak kvalitetnih izdanja i općenito likvidnosti) zaraditi dovoljno za to koliko ovom 'sustavu' treba
slobodno komentirajte!
Zasto niste radili jeftini test iz ljekarne? Ako nema potrebe za potvrdom sa pcr testom i taj jeftini je dobar.
-
Činjenice su sljedeće:
slobodno komentirajte!
Stvarno mi nije jasno tko vas je privolio ili natjetao da "bacite" novac na testiranje kad je vidljivo da ne vjerujete u postojanje pandemije niti virusa. Ako se vec netko zarazi od "nepostojeceg covida" u dubravi vam budu sve zabadav napravili i cak respirator prikljucili, ako bude to potrebno! Ne treba nikoga na nista siliti ili mu prava oduzimati! Inace je stara izreka da je skola na vlastitoj kozi najbolja.
-
Covid: Dutch partial Covid lockdown sparks protestsPolice in The Hague use water cannon on protesters opposing a lockdown amid a rise in Covid infections.www.bbc.com
Niskozemska........ vodeni topovi protiv demonstranata zbog uvođenja djelomičnog lockdowna
Nije lijepo ni u ostatku Europe, u zemljama sa visokom procijepljenošću veliki brojevi oboljelih.
Virus je očito mutirao i nadmoćan je zaštiti koju je pružalo cjepivo.
Sve skupa, te covid potvrde su kao mjera za sprječavanje širenja zaraze potpuni debakl
Obolijevaju cijepljeni, obolijevaju oni koji su prebolili.. a testiramo samo asimptomatske necijepljene ???
Sve više mislim da nam se valja svima razboliti. Imunitet krda.
Na dobrom smo putu
-
https://www.bbc.com/news/world-europe-59258409
Niskozemska........ vodeni topovi protiv demonstranata zbog uvođenja djelomičnog lockdowna
Nije lijepo ni u ostatku Europe, u zemljama sa visokom procijepljenošću veliki brojevi oboljelih.
Virus je očito mutirao i nadmoćan je zaštiti koju je pružalo cjepivo.
Sve skupa, te covid potvrde su kao mjera za sprječavanje širenja zaraze potpuni debakl
Obolijevaju cijepljeni, obolijevaju oni koji su prebolili.. a testiramo samo asimptomatske necijepljene ???
Sve više mislim da nam se valja svima razboliti. Imunitet krda.
Na dobrom smo putu
Vidite kako je bio u pravu Tegnel kad je govorio da ce na kraju svi imati slicne rezultate. A to je bilo logicno i lako za zakljuciti. Respiratornim virusima koji se sire brzo i lako, a s nama su vjecno, ne mozes se suprotstavljati mjerama koje mogu biti samo kratkorocne, tipa lockdown, distanca, maske i sl. Ljudi se bune i zaobilaze ih. Jedino rjesenje je prihvacanje, cijepljenje i lijecenje, nadajmo se sa sve boljim tehnologijama. A tko nece sretno mu bilo.
-
Činjenice su sljedeće:
slobodno komentirajte!
Stvarno mi nije jasno tko vas je privolio ili natjetao da "bacite" novac na testiranje kad je vidljivo da ne vjerujete u postojanje pandemije niti virusa. Ako se vec netko zarazi od "nepostojeceg covida" u dubravi vam budu sve zabadav napravili i cak respirator prikljucili, ako bude to potrebno! Ne treba nikoga na nista siliti ili mu prava oduzimati! Inace je stara izreka da je skola na vlastitoj kozi najbolja.
ti si Mickey isto iz neke priče pobjegao, inače se ne bi zvao po junaku Disneya?
tko je rekao da ne vjerujem da je virus tu?
jel sam napisao da su ukućani cijepljeni?
test iz ljekarne je 30-ak kuna i navodno manje pouzdan, ali to nije bit
bit je da 'sustav' kako ga zovu ne funkcionira i da sam već jednom platio kroz doprinos za njega takvog nefunkcionalnog
zašto i da 30 kn dajem?
što se tiče toga jel me netko tjera na testiranje ili je proizvoljno, probaj vratiti dijete koje je bilo doma dulje od par dana i s temperaturom u školu bez negativnog testa
ajde se malo bar prije informiraj prije nego pišeš objede na moj račun... zašto braniš neobranjivo?
evo slobodno odaberi koji ti paše termin
ja mislim da smo na korak do FUBAR-a
-
I eto nam se Bubaš iz HZJZ opet javlja s bezočnim lažima kako je 'šansa da cijepljeni prenesu kovid na druge 20x manja od necijepljenog...' link: Bubaš za HRT (telegram.hr)
A onda pogledajte i s razumijevanjem pročitajte ovaj tekst iz uglednog Nature, gdje tvrde da su rezultati sprečavanja ili umanjenja transmisije u stvari poražavajući, osobito dolaskom delta varijante: Nature on Covid transmission
Ovdje studija s također uglednog Lancet: Lancet study, u kojem kažu kao zaključak da, iako cjepiva štite od zaraze, je mogućnost prijenosa slična u obje grupe (nikako 20x veća kako Bubaš napamet buba).
Pa se i dalje pitajte zašto ne vjerujemo dužnosnicima. Odakle je ona iščupala taj podatak o 20x?
To je ista ona koja tvrdi da je 'sustav' spreman i napada sve s kritičkim razmišljanjima. Sve samo da održimo kotač da se vrti!
-
Ono što čovjeka ljuti su dvostruka mjerila
Policijske mjere za odlazak na posao, gdje ipak ne skaču jedni po drugima. Valjda
I prizori sa ulice
Da mi je znati tko je njima provjeravao Covid potvrde.
VIDEO/FOTO: Pogledajte noćni show sa splitskih ulica, navijači uz bakljadu pjevali po kafićimaAko je suditi po ovome, sutra će Ruse dočekati pravi pakao. Atmosfera se već zahuktava.sportske.jutarnji.hr -
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADPL (AD Plastik d.d.) 3k
- Admin
November 10, 2024 at 7:49 PM