Drive In kino, drive in testiranje
CORONA virus
-
-
-
Objavljeni podaci se odnose na smrtnost u dvije najpogođenije regije.
Ostatak Italije, i svi drugi uzroci smrti se kako se čini ne broje
A iz ove dvije regije vojska odnosi kovčege
https://flash.hr/2020/03/zbog-v…velika-prevara/
Svatko s dva grama mozga je dosad shvatio da je ovo prevara.
Naprosto sad kad je tako svima odgovara da se puse u taj rog. A mali narod ce naj... Kao i uvijek.
kako ćemo mi to naj...ti, lijepo je objašnjeno u ovome;
da nismo ranije uništili gospodarstvo, sada bi imali velike gubitke
-
https://flash.hr/2020/03/zbog-v…velika-prevara/
Svatko s dva grama mozga je dosad shvatio da je ovo prevara.
Naprosto sad kad je tako svima odgovara da se puse u taj rog. A mali narod ce naj... Kao i uvijek.
Slazem se.
Ali uvijek moze jos gore, ne?
-
Slazem se.
Ali uvijek moze jos gore, ne?
kako ne, pa mi najbolje "konje" za trku imamo
-
koliko je umrlih za ožujak i travanj u Italiji
2019. g. ? ne kužim
-
Nema za 2019 niti po mjesecima. Prosječno umire 50 -55 tisuca na mjesec u Italiji o dkojih 24 tisuce u sjevernoj Italiji.
-
Kada ovo iščitam pomislim da ćemo svi morati dati svoj obol, ako mislimo nastaviti živjeti i raditi.
Najbolje da nas se razvrsta po abecedi i godištima
Da li ja to nešto pogrešno razumijem... nema mira dok ne steknemo kolektivni imunitet... ako prije toga ne puste u primjenu cjepivo ?
-
Ako umire 24.000 mjesečno u sj. Italiji to je prema mojoj matematici 800 dnevno u sjevernoj Italiji.
Cijela Italija ima umrlih od covida 19 od 29.01.2020. točno 11.591. Tko je tu sad lud ? Ispada da bi svi oni umrli i bez covida i sa covidom. Zato što su jako stari i/ili jako bolesni. Znači imamo sezonu !!!
-
Više je umrlih u Italiji 2017. 2018 i 2019. godine, NEGO 2020. za razdoblje 01.01
do 31.03. Sve je jasno, imat ćemo turističku sezonu već od 01.06. potpuno otvorenu i normalizaciju stanja.
-
Ovo je neveselo, to kako su oni to hendlali u početku
Ostanimo doma !
-
-
Više je umrlih u Italiji 2017. 2018 i 2019. godine, NEGO 2020. za razdoblje 01.01
do 31.03. Sve je jasno, imat ćemo turističku sezonu već od 01.06. potpuno otvorenu i normalizaciju stanja.
Ne znam kako ste to zamislili.
Da se razumijemo, ja mislim da ce testovi ma antitijela pokazati da je za 99% populacije ovo bezopasan virus, ali nasi su rekli da ce tek u lipnju ili srpnju olabavljavati karantenu. Sto je suludo, ali suludost je ovdje postala mainstream. Pa vidite da ljudi pjevaju s balkona domovini, doktorima, civilnoj zastiti pa i policiji(?!?).
To su ludosti.
-
Olabavit ćemo mi i prije lipnja, sve mi se čini. Za mjesec dana više nećemo pričati o virusu, već o podizanju ekonomije.
-
-
http://www.epiprev.it/sites/default/…_28032020-2.pdf Imate ovdje izvještaj ukupnih smrti po gradovima, regijama, dobnim skupinama... čak i ako ne znate talijanski - na grafovima se sve vidi. Ukratko, na sjeveru italije, smrtnost 75+ stanovništva probija linije trenda, ostatak je tu negdje. Podatci do 21.3.
-
Kako Vam se ovo čini?
-
Kako Vam se ovo čini?
Očiti padajući trend. Ako se budu pridržavali mjera, za tri tjedna su na nekih 100 zaraženih dnevno. Moja procjena.
-
Kako Vam se ovo čini?
Očiti padajući trend. Ako se budu pridržavali mjera, za tri tjedna su na nekih 100 zaraženih dnevno. Moja procjena.
ovo je sve totalno krivo... polazište je krivo: veće ispitivanje populacije, veći broj zaraženih, manja smrtnost
digla cijela Europa frku ni oko čega rekao bih:
Virus was probably present among the young much earlier Iceland
-
ovo je sve totalno krivo... polazište je krivo: veće ispitivanje populacije, veći broj zaraženih, manja smrtnost
Zato je i rekla Markotić da neće testirati...
-
Sve stoji. Ali i ovakav graf, sa krnjim inputima, je padajući.
-
Da, zato i ne zele masovnije testirati jer bi ispalo da se digla ogromna frka radi gerijatrije.
Molim vas lijepo, u Dubravi lezi svega nekoliko ljudi. Ostali su doma na kamilici. Najvecem broju nije nista.
A oni slazu tisuce kreveta po Areni i gdje vec. Kakvi prevaranti!!
Ovo je za ozbiljno sudjenje i smrtnu kaznu.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun