Pretvorio atpl u opte. U narednim danima ću saznati koliko je to bilo ludo.
Po meni to ti je jedina šansa da se iskoprcas, u atpl samo je 0 granica, a u optici može i up a može i dole ovisno o fortuni i kuvertama.
Zato i jesam to napravio.
Pretvorio atpl u opte. U narednim danima ću saznati koliko je to bilo ludo.
Po meni to ti je jedina šansa da se iskoprcas, u atpl samo je 0 granica, a u optici može i up a može i dole ovisno o fortuni i kuvertama.
Zato i jesam to napravio.
Prodao obiteljsko srebro
- JNAF
dao sam i ja dio svoga paladija ( a još neki dan kupovao) , čak me ni dividenda više ne tješi dovoljno da bih čekao da postane padalij
AD Plastik +++
Nije te strah
AD Plastik +++
Nije te strah propasti firme? Mene prpa...
očekujem da će se vrlo vjerojatno automobili i dalje proizvoditi. cijena je volatilna, ali procjenio sam da je na ovoj cijeni rizik meni prihvatljiv
ode i dio najmlađe miljenice
-HPB
ne moraju sve pare biti kod banaka, može malo i kod mene
ok, kol. Moller, a ja se pitao koji to očajnik prodaje na 0,35bv ...evo me već skoro 10% u plusu...
+HPB
ode i dio najmlađe miljenice
-HPB
ne moraju sve pare biti kod banaka, može malo i kod mene
HPB ispod 400 kn nije dobra prodaja
gdje vi to čitate prodajnu cijenu, uspoređujete vrijeme objave i cijenu u tom trenutku, ali znate i sami da najbrži prst, mora djelovati prije tog događaja, čim nasluti namjere drugih, ovo više nije dnevni događaj, pa se možemo igrati po cijeli dan,
drago mi je da ste kolega barbosa u +, ali ga niste ostvarili na mojim bivšim dionicama,
pored toga morali ste biti ispod 30 minuta u dionici i to ako su sve prodane na +10% vaše sa cijelih 100 komada, u protivnom imate samo virtualni + do ostvarenja prodaje i evo sada ste opet na 0, ja sam doduše ostvario priličan - , ali ne bojte se mogu ja i bolje, još mi je ostalo priličan broj i kako stvari stoje u velikoj sam šansi to ostvariti, jer vidite vrijeme curi, rekli bi leti,
nije za temu, ali evo adminu na čast
Nije te strah
Nije te strah propasti firme? Mene prpa...
očekujem da će se vrlo vjerojatno automobili i dalje proizvoditi. cijena je volatilna, ali procjenio sam da je na ovoj cijeni rizik meni prihvatljiv
Uh, uh, uh ...
Kupio 3500 dionica Optime
Dokupio ATPL i uzeo nešto OPTE.
Stanje casha na računu 0.2 %
Pohvatao sve padajuće noževe.
Ako ne iskrvarim, čujemo se.
-Rivp mislim da tu nema srece zasada,mozda se vratim kroz neko vrijeme
Dokupio 4000 kom. optime
Dokupio ATPL i uzeo nešto OPTE.
bogme bi mogao krvariti. Nazalost. Ja sam tako skupljao 2008. Sve je bilo na rasprodaji. Jedan dan kupis drugi dan prodas s minusom al racunas jos je uvijek jeftino pa ces to nadoknadit. Onda neko vrijeme splasne ta kompulzija, pa krene kao nesto dobro i onda konacno pad i mrtvilo 2009 gdje su te iste jeftine dionice bile jos 50-60-70% jeftinije. A neke se nikad nisu ni oporavile
Display MoreDokupio ATPL i uzeo nešto OPTE.
bogme bi mogao krvariti. Nazalost. Ja sam tako skupljao 2008. Sve je bilo na rasprodaji. Jedan dan kupis drugi dan prodas s minusom al racunas jos je uvijek jeftino pa ces to nadoknadit. Onda neko vrijeme splasne ta kompulzija, pa krene kao nesto dobro i onda konacno pad i mrtvilo 2009 gdje su te iste jeftine dionice bile jos 50-60-70% jeftinije. A neke se nikad nisu ni oporavile
2008. ......Ulagao, ostao u dionicama, završio na 20% od uloženog.
Sve naučio.
2020. ...... Opet 100% u dionicama.
Utvrđujem gradivo.
Dvaput je dvaput.
Vidjet ćemo kako će otvoriti ZSE sutra ako Hanfa ne reagira što je znatno manje vjerojatno. Moglo bi krenuti crveno završiti zeleno il' obrnuto, ali nije bitno. Po meni dionice PRIME indeksa će biti likvidne i nude sigurnost višu nego većina ostalih. HT vrlo zanimljiv, RIVP ni na nebu ni na zemlji. ERNT se da kupiti vrlo povoljno već duže vrijeme. Na burzi je nekad sat ili dva kasno za reakciju ovdje stigneš i prespavat. Podravka se digla ne znam zašto. Potres nema neki veći utjecaj, a obrana protiv virusa ide po planu ili iznad očekivanja. Nadam se da će biti odličan tjedan za one koji su odigrali na optimu, ja sam tu u gledalištu za sada, a odigrati mogu jedino najbrži prst što će biti jako teško jer su mnogi na okidaču i/ili doma.
Podravka se digla ne znam zašto.
Vjerojatno će danas skupština izglasati prijedlog dividende. Umjesto da, kao svaki odgovoran vlasnik u krizi, zadrži dobit. Pa ako se i situacija popravi, može uvijek kasnije donijeti odluku o isplati izvanredne dividende.
Ne znam što bi drugo moglo uzrokovati ovakav neočekivani rast.
+ ERNT
+ ADPL
- PODR
+OPTE 3000, dok čekamo neku vijest još malo neće škoditi valjda!
+hpb, sitno, žao mi pustiti 0,33bv
+jutros kupio malo Kabe od onog nasilnika MKT